Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

lemlem ben evlendikten 4 hafta sonra çağırdım annemlerle annesigili benimde 6 kişilik ama yanlarına sandalye kyodum tam 10 kişi sığdık açılan yerini açtım güzel oldu sen toplam kaç kişi gelecek

Ayyy süpermiş yahuuu çocuklar içinde sizin içinde süper olcak lakin bu durumdan en çok annen yorulacak gibi hepiniz sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah canım :)))

hemen cıkar ıcınden gecenı canım

erkek dolu kız olsa pek nazlı olcak yanı

hayırlısı olur ıns Allah neyı kısmet ederse ıns olur

ama niyee ben oğlan çocuklarını çok sevdiğimden ondan sanırım öle düşündüm ben hep ilk bebeğimin erkek cocuk istedim inş allahm sağlıklı bebişler verir hepimizee

ama niyee ben oğlan çocuklarını çok sevdiğimden ondan sanırım öle düşündüm ben hep ilk bebeğimin erkek cocuk istedim inş allahm sağlıklı bebişler verir hepimizee

saka yaptım unut dıye canım

hayırlısı olsun cok erkek olunca oyle dılıyoruz

tabıkı oğlum olursada cok sevınırım ayrı bı guzellık oda

darısı basına ıns dılegın gercek olur

lemlem ben evlendikten 4 hafta sonra çağırdım annemlerle annesigili benimde 6 kişilik ama yanlarına sandalye kyodum tam 10 kişi sığdık açılan yerini açtım güzel oldu sen toplam kaç kişi gelecek

canım benim masamda açılıyor, onun ailesi benim ailem toplam 8 kişi olacağız, düşündümde sığar rahat rahat, mutfk sandalyelerinden iki tane eklerim olur.. eşimlede konuştumda akşam üstü arayıp haber verecez bu cumartesi çağıracam hepsini... ay ne yemek yapsam acaba bilemedim... salata, patlıcan salatası, çorba ve tatlı olur kesin olar kolay iş, amaa ana yemekleri ne yapsam acabaaaa..

hosbulduk cnm çok svndm snn adına anne olcksın yani ne gzel allah sağlıklı doğmasını nasip etsin isteyen herkese versin

canım bencede en iyisi bu ben 10 kişi aldıysam 8 kişi rahat rahat sığar ben aldığımda yemekte mercimek çorbası kıymalı taze fasulye, imam bayıldı, pilav cacık salata ekşili köfte tatlıdada kadayıflı muhallebi sarma yapmıştım herkeste çok beğenmişti

canım bencede en iyisi bu ben 10 kişi aldıysam 8 kişi rahat rahat sığar ben aldığımda yemekte mercimek çorbası kıymalı taze fasulye, imam bayıldı, pilav cacık salata ekşili köfte tatlıdada kadayıflı muhallebi sarma yapmıştım herkeste çok beğenmişti

evet evet sığarız.. hala menü bulamadım ben yaaa, imam bayıldı iyi fikir yanına cacıkda güzel olur ama becerebilirmiyim bilmiyorum :44: menüm ne olursa olsun yanına yaprak sarması ve biber dolmasıda düşünüyorum zaten.. ayyy misafir yemek takımlarımı kullanacam ilk defa ne güzeeeel... kızlar aklınıza gelen bi yemek var mı yaa, etli bişiler olsun ama..

.........................................B]

Son düzenleme:

..........................yine bi sorun var bu facede aynı mesaj 3 kere gitmişşşş...B]

Son düzenleme:

canım kolay yaa bırseyı yok patlıcanları kızart içini hazırla patlıcanı yar içine iç malzemesini koy tepsiye diz az su ekle 15 dkka fırında pişir hazır etli yemekte patlıcan kebabı geliyor aklıma canım

teşekkür ederim canım, yemek tarifleri bölümüne baktımda fırında köfteli patlıcan yapacam, kürdan kebabıymış adı, güzel görünüyor.. hem kolayda yapması.. menü şu şekilde olacak, sence yeterlimi

mercimek çorbası,
kürdan kebabı, pilav,
yeşil salata,
ezme salata,
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası,
biber dolması..
tatlı..( henüz bilmiyorum. )

canım daha ne olsun bence gayet güzel bir menü Güzel ve şıkda bir sofra kurdunmu oh mis gibi benımde dediğim o köfte seklınde yapıyon patlıcanları üstüne gıydırıyon kürdanıda ortasına batırıyon oldu sana kürdan kebabı

lemlem menün güzel bence.
ilk ağırlamalarda ağır yemeklerden çok yapabildiğin lezzetini tutturduğun yemekleri tercih etmen senin için daha iyi olur. bir de zeytinyağlı ve yoğurtlu salataları birkaç çeşit yaparsan sofran zengin görünür.
ben genelde her yemek davetinde yoğurtlu cevizli kabak, yoğurtlu havuç, karışık kızartma, brokoli salatası, patlıcan salatası, kırmızı biber salatası gibi şeylerden 2/3 çeşit yapıyorum
hem yemeği beğenmeyen olursa onlarla karnı doyar diye düşünürüm:)

evet kürdan kebaı baya kolay...

işyerine yakın pazar kuruldu bugün, çıkışta dolmalık biberle biraz daha patlıcan alayım, evde var ama azıcık almıştım yetmez onlar..

salata çeşitlerini bende çok severim.. birde bu menüye azıcık patates püresi ekleyeyim diyorum ana yemeğin yanına koyarım.. servis tabağına patlıcan kebabını bi kaşık pilav bi kaşıkta patates püresi koysam güzel olur galibaa.. şimdi yemek tarifleri bölümünde okudumda canım çekti zaten, patatesleri sütte haşlıyorlarmış, birde kaşar eritip koyacam içinee, ahh canım istediiii..

patates püreside iyi fikir canım ve cok kolay yapımıda sen zaten yemeği hazırlarken o olur ama servise yakın yap püreyi soğumasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…