- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.841
kızlar merhabaa, siz anne ve kayınvalideleri ne zaman yemeğe aldınız? biz evleneli iki hafta oldu, ilk hafta balayındaydık, o haftasonuda piknikteydik, bu haftasonu almalımıyım acaba yemeğe? daha ikki gün öncede biz kayınvalidemgilde yemekteydik... acaba bu haftasonuda geçsin haftaya cumartesi mi çağırsak? birde ayrı ayrı çağırmam gerekecek masamız 6 kişilik, hadi mutfak sandalyelerinden koysak ama bu sseferde sıkışık olacak sığmayacağız, ayrı günlerde çağırsam olurmu aileleri? yoksa hepsini aynı gün çağırıp iki masa mı yapsam bilemedim?
sofistikee merhaba eylül gelinimiz, bizim topiğimiz ne kadar boş kaldı diiimi? kızlar dönemedi bitürlü..
cok tesekkurler canım ıns ıyı cıkar
ınan bende eşimde cok kız ıstıyoruz cunu hem eşimin tarafı hem bızım tarafta yenı nesıl kız hıc yok
yanı aılenın gülü olucak ıns kız olursa tabıkı ılk once saglıklı olsunda
ayrıca kızlar bızım gelınde hamıle bende hamıle ablamda hamıle :):)
anneme dıyolar torunun cınsıyetı ne?
annemde hangısının dıyo cok komık yaa:)))
hemen cıkar ıcınden gecenı canım
erkek dolu kız olsa pek nazlı olcak yanı
hayırlısı olur ıns Allah neyı kısmet ederse ıns olur
Ayyy süpermiş yahuuu çocuklar içinde sizin içinde süper olcak lakin bu durumdan en çok annen yorulacak gibi hepiniz sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah canım :)))
ama niyeeben oğlan çocuklarını çok sevdiğimden ondan sanırım öle düşündüm ben hep ilk bebeğimin erkek cocuk istedim inş allahm sağlıklı bebişler verir hepimizee
lemlem ben evlendikten 4 hafta sonra çağırdım annemlerle annesigilibenimde 6 kişilik ama yanlarına sandalye kyodum tam 10 kişi sığdık açılan yerini açtım güzel oldu sen toplam kaç kişi gelecek
slm kızlar
ceylın gecmiş olsun canım
sssc uykusuzluk ınsanı butun gun etkılıyo dıkkat et kendıne canım
burcu hoşgeldın aramıza hepımız bırbırımızden cok sey ogrenıyoruz
kızlar yarın ıkılı test yaptırıcam bebegım 11 haftalık oldu
cok heycanlıyım 1 ihtımal cınsıyetı bellı olabılırmiş dua adın ıns
saglıklı sonuclar cıkar
hosbulduk cnm çok svndm snn adına anne olcksın yani ne gzel allah sağlıklı doğmasını nasip etsin isteyen herkese versin
canım benim masamda açılıyor, onun ailesi benim ailem toplam 8 kişi olacağız, düşündümde sığar rahat rahat, mutfk sandalyelerinden iki tane eklerim olur.. eşimlede konuştumda akşam üstü arayıp haber verecez bu cumartesi çağıracam hepsini... ay ne yemek yapsam acaba bilemedim... salata, patlıcan salatası, çorba ve tatlı olur kesin olar kolay iş, amaa ana yemekleri ne yapsam acabaaaa..
canım benim masamda açılıyor, onun ailesi benim ailem toplam 8 kişi olacağız, düşündümde sığar rahat rahat, mutfk sandalyelerinden iki tane eklerim olur.. eşimlede konuştumda akşam üstü arayıp haber verecez bu cumartesi çağıracam hepsini... ay ne yemek yapsam acaba bilemedim... salata, patlıcan salatası, çorba ve tatlı olur kesin olar kolay iş, amaa ana yemekleri ne yapsam acabaaaa..
saka yaptım unut dıye canım
hayırlısı olsun cok erkek olunca oyle dılıyoruz
tabıkı oğlum olursada cok sevınırım ayrı bı guzellık oda
darısı basına ıns dılegın gercek olur
canım bencede en iyisi bu ben 10 kişi aldıysam 8 kişi rahat rahat sığarben aldığımda yemekte mercimek çorbası kıymalı taze fasulye, imam bayıldı, pilav cacık salata ekşili köfte tatlıdada kadayıflı muhallebi sarma yapmıştım herkeste çok beğenmişti
canım bencede en iyisi bu ben 10 kişi aldıysam 8 kişi rahat rahat sığarben aldığımda yemekte mercimek çorbası kıymalı taze fasulye, imam bayıldı, pilav cacık salata ekşili köfte tatlıdada kadayıflı muhallebi sarma yapmıştım herkeste çok beğenmişti
evet evet sığarız.. hala menü bulamadım ben yaaa, imam bayıldı iyi fikir yanına cacıkda güzel olur ama becerebilirmiyim bilmiyorum :44: menüm ne olursa olsun yanına yaprak sarması ve biber dolmasıda düşünüyorum zaten.. ayyy misafir yemek takımlarımı kullanacam ilk defa ne güzeeeel... kızlar aklınıza gelen bi yemek var mı yaa, etli bişiler olsun ama..
canım kolay yaa bırseyı yok patlıcanları kızart içini hazırla patlıcanı yar içine iç malzemesini koy tepsiye diz az su ekle 15 dkka fırında pişir hazıretli yemekte patlıcan kebabı geliyor aklıma canım
teşekkür ederim canım, yemek tarifleri bölümüne baktımda fırında köfteli patlıcan yapacam, kürdan kebabıymış adı, güzel görünüyor.. hem kolayda yapması.. menü şu şekilde olacak, sence yeterlimi
mercimek çorbası,
kürdan kebabı, pilav,
yeşil salata,
ezme salata,
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber salatası,
biber dolması..
tatlı..( henüz bilmiyorum. )
evet kürdan kebaı baya kolay...
işyerine yakın pazar kuruldu bugün, çıkışta dolmalık biberle biraz daha patlıcan alayım, evde var ama azıcık almıştım yetmez onlar..
salata çeşitlerini bende çok severim.. birde bu menüye azıcık patates püresi ekleyeyim diyorum ana yemeğin yanına koyarım.. servis tabağına patlıcan kebabını bi kaşık pilav bi kaşıkta patates püresi koysam güzel olur galibaa.. şimdi yemek tarifleri bölümünde okudumda canım çekti zaten, patatesleri sütte haşlıyorlarmış, birde kaşar eritip koyacam içinee, ahh canım istediiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?