Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

menüye püre eklemek iyi fikir.
ilk davetini hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

hepinize iyi tatiller kızlar görüşürüz...

canlarımm

hemen sizede haber vermek istedim,
bizim vizemiz onaylandı
hasret bittiyoorr

günaydın kızlar
hevin senin adına çok sevindim canım.. çok güzel bi haber buluşuyorsunuz bakalım

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hepimize heme cumartesisi gelecek mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir hafta diliyorum
zira benim yine çok uykum var

hevin gözünüz aydın.

vallahi yaaa benimde inanılmaz uykum var.
Cuma düğün vardı görümcem bizde kaldı oturduk 4'te yattım.
Cumartesi çalıştım. akşama yine 16 kişi misafir vardı
Pazar arkadaşlarla gezdik yani hiç dinlenemedim diyebilirim bu akşam eve gidip yatıp uyumak dileğim.
Akşamdan bamya yemeğimi de yaptım. bu aralar üzerimde inanılmaz bi halsizlik ve isteksizlik var evde hiç yemek yapmıyorum diyebilirim
bana bişeyler oldu yaaaa

günaydın kızlar.. Sanırım herkesde bir uykusuzluk var bende yataktan kazınarak kalktım saati 4 kere erteledim işe gelmek istemiyorum yaa speedyy bendede isteksizlik var ne yemek yapasım var ne işe geles,m sürekli yatayım dineleneyi,m gezeyim

aynen 7:30'da başlıyor alarm kaç 4 5 dk bi erteliyorum işte 8'de kalkıyorum :97:
bayramdan bu yana doğru dürüst evde yemek yapmıyorum yaaa

nazar değdi speedy:)
havaların etkisi olabilir gibi geliyor bana.
biz cuma geceyarısına kadar dışarıdaydık. cumartesi uyku tutmadı 7bile olmadan kalktım normal şartlarda kazısan kalkamam o saatte. çamaşırları falan yıkadım. şöyle bir ortalığı topladım. hala erkendi. eşimle ev keyfi yaptık ama yine çok geç yattıık. dünde erkenden kalkıp balık tutmaya gittik. deniz sefası yaptık:) gece 1gibi yattık. ama bugün bünyem isyanlarda. kaşımdan burnuma inen şiddetli bir ağrı var yüzümde

aynen 7:30'da başlıyor alarm kaç 4 5 dk bi erteliyorum işte 8'de kalkıyorum :97:
bayramdan bu yana doğru dürüst evde yemek yapmıyorum yaaa

bende haftasonu ne yemek yaptım ne dinlendim paso gezdk abim rizeye gidiyordu onu geçirdik akşamda üzüntümden başıma ağrılar girdi uyuyamadım bugünde sersem gibiyim biran önce 6 olsunda eve gideyim diye saate bakıyorum

benimde bi tek bamyam var işte yanına ne yaparım bilmiyorum

olabilir artık eve gidince bakıcam
ne ultrasonuy canım hayırdır

canım benim regl dönemim gecikmeli geldi 12 gün kadar. Geldiğinde ağrısıyla birliktegeldi 2 gün ağrısından öldüm hayatım boyunca ne bir gecikme ne bir ağrıyla geçirmiştim bu dönemleri. Acile Doktora gittiğimde 1 iğne vurup kontrole gitmemi söledi bende geçen çarşmaba günü gittim ultrason idrar testi filan verdi ultrasonunda günü bugün bakalım her ikisini inceleyip ona göre neyim olduğunu sölicek

anladım canım. geçmiş olsun. benimde bazen böyle ağrılı olabiliyor. üşütmüş olabilirsin inşallah kötü bişey çıkmaz

Günaydınnnn

evreka geçmiş olsun canım

bizde dün gece geldik bodrumdan 4 gün gezdim sezonu kapattım geldimm

saolun kızlar inş yoktur birşeyim :18: gizcim oh vallaaa keşke bende gidebilsem bodruma az dinlensem hiç birşey anlamadım tatillerden yaa gene tatil istiyorum benn

bu yemek olayına acayip sinir oluyorum. ne yapsam nasıl yapsam bunun yanına bu olur mu!!!!!!!!!!!!!!1

dün eşim tavuk haşladı, suyuna da çorba yaptı ama ana yemek yok.
ve daha koca bir hafta var önümüzde, daha kötüsü eşim bu hafta çok yoğun yemeği benim yapmam gerekecek.
evde fasulye ve kabak var.
yemekten sonra onları pişirmem lazım

sssccc bende sibir oluyorum bu duruma anneme soruyorum bunca sene nasıl buldun hergün yemek ben şimdiden sıkıldım ne yapsam yanına şunumu yapsam diye oda zamanla herşey rayına oturur merak etme diyo ama 2 ay olcak nerdeyse o rayına oturmak ne zaman olcak

1. menü tavuk çorbası haşlanmş tavuk ve pilav bide yanına ayran.
2. menü ise kabak yemeği ve zeytinyağlı fasulye

yemek yapmayı seviyorum ama Ramazan bayramından beri bi ağırlaştım ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…