- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.861
günaydın kızlar.. Sanırım herkesde bir uykusuzluk var bende yataktan kazınarak kalktım saati 4 kere erteledimişe gelmek istemiyorum yaa speedyy bendede isteksizlik var ne yemek yapasım var ne işe geles,m sürekli yatayım dineleneyi,m gezeyim
aynen 7:30'da başlıyor alarm kaç 4 5 dk bi erteliyorum işte 8'de kalkıyorum :97:
bayramdan bu yana doğru dürüst evde yemek yapmıyorum yaaa
bende haftasonu ne yemek yaptım ne dinlendim paso gezdk abim rizeye gidiyordu onu geçirdik akşamda üzüntümden başıma ağrılar girdi uyuyamadımbugünde sersem gibiyim biran önce 6 olsunda eve gideyim diye saate bakıyorum
benimde bi tek bamyam var işte yanına ne yaparım bilmiyorum
domates soslu makarna güzel gider yanına bide çorba oldu bittibende kıymalı taze fasulye makarna çorba yapcam ama nasıl yapcam diye düşünüyom bugün bide doktora gitcem ultrason çektircem
olabilir artık eve gidince bakıcam
ne ultrasonuy canım hayırdır
canım benim regl dönemim gecikmeli geldi 12 gün kadar. Geldiğinde ağrısıyla birliktegeldi 2 gün ağrısından öldüm hayatım boyunca ne bir gecikme ne bir ağrıyla geçirmiştim bu dönemleri. Acile Doktora gittiğimde 1 iğne vurup kontrole gitmemi söledi bende geçen çarşmaba günü gittim ultrason idrar testi filan verdi ultrasonunda günü bugün bakalım her ikisini inceleyip ona göre neyim olduğunu sölicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?