Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar merhabaaa, haftasonu yemek davetim çok güzel geçti, herkes çok beğendi gerçektende çok lezzetli olmuşlardı, o püreyiide iyiki yapmışım, kapış kapış gitti valla sütte haşlayınca gerçekten de harika oluyormuş tadı ben bide içine bol kaşar rendeledim süper oldu.. annem sen böyle yemekler yapmayı bilirmiydin yahu diye çok şaşırdı evde hiç yemek yapmazdım üstüme kalmasın diye gurur duyduğunu söyledi annem..

kayınvalidem bizim oğlan kesin kilo alacak, fazla yemesin yedirme bak göbek çıkmış şimidien dedi oda çok beğendi hepsini.. çok güzel bir akşamdı, kına-düüğün fotolarını falan izledik bide tvden..

tabii yemekler kaldığı için dünde yine o yemeklerden yedik bitirdik, ama bir sürü çorba var atmayada kıyamıyorum..

tebrikler lemlem misafir ağırlamaya başlamışşsın çok fazla alıştırma keyfiniz bakın ama..
gerçi bende öyle diyorum ama birileri gelince de bayılıyorum.

evreka geçmiş olsun canım
giz hoşgeldin canım.
lemlem ilk davetinin güzel geçmesine sevindim.

speedy bu akşamki yemek için pilav yapacağım sadece. ayran salata yeter.
yemekten sonrada etli fasulye ve zeytinyağlı kabak pişireceğim. pilavı çok yaparsam bu yemekler bize 1 hafta yeter.
yetiştirebilirsem çorba da yaparım. evdeki çorba bugün biter. bitmesede tavuk olduğu için bozulur
evde karışık kızartma da var cumartesi kızarttım:)

anneler tecrübeli:) bizde zamanla onlar gibi oluruz.
ben de yemek yapmayı seviyorum aslında ama içimden gelecek ve ne yapacağım belli olcak.
onun için eve gidip önce pişirip sonra yemek bana göre değil malesef

sssc yeter işte canım size yeter 1 hafta boyunca.
bu cuma eşime doğum günü süprizi yapıcam güzel bi planlama yapmam lazım.
herkesi bize çağırıcam süpriz olacak

sssccc saol canım benim speedyy çağır arkadaşlarını erkekler arkadaşlarını görünce çok sevniyorlar bende koçişin doğum gününde süpriz yaptım arkadaşlarıyla birlikte bizim evde doğum günü partisi yaptım koçiş içerde otururken arkadaşları bana mesaj attılar geldik kapıyı aç yenge diye bende açtım misafir odasına hepsini tıktım yavaş yavaş sessizce sonra bağırdım hayatım çabuk koş gellll diyee oda yerinden bir hışımla kalkmış koşarak geldi bizde oan pastayı yakıp iyiki doğduk dedik içeriye girince çok sevinmiştii

hanımlar ne zor şeymiş evlilik hayatı..hayatta temizlik yapmayı yer süpürüp silmeyi sevmeyen ben evlendiğimden beri nerdeyse hergün yapıyorum bunları içim rahat etmiyo oturup keyfime bakamıyorum yaa noldu bana:78: hele yemek derdii çok sinir yaa ben yemek yapmayı çok severdim baba evimde ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum bi de benim eşim çok sebze yemeği sevmiyor e böyle oluncada sürekli aynı yemekleri yapmak durumunda kalıyorum
lemlem canım davetinin iyi geçmesine çok sevindim darısı başıma artık banada bu hafta sonu eşimin arkadaşı ve eşi gelecekler umarım aç kalmazlar

benim annemler,onun ailesi iş arkadaşları falan filan komple bizde toplanacaklar işte :18::18:
umarım altından kalkabilirim. süprizimiz bozulmaz

eeee canım sorumluluklarını farkediorsun bende balayından sonra izindeyken deli gibi yaptım temizlik.
zamanla rutin hayata alışıyorsun eşini az da olsa sebze alıştır bence

ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın canımm hiç merak etmee

selam bayanalr iyi günler iyi haftalar günümüz güzel ve çabucak geçsin lakin dün 1 gibi yattık çok yorgunum kendimi uykusuz yorgun isteksiz hissediyorum sizde benim gibisiniz sanırım havadan oluyorrr pofffff eşim dio şimdi bölyese kışın napcazzzzz ((( hiç işe gelmek istemiyorum yaaaaaa ((((

evrekacım geçmiş olsun canım inşallah bişi çıkmaz

haftasonu silikon kalıbta kek yaptım..
yok böyle bişey yaa fenalık geldi ne pişiyor nede adam gibi bişey çıkıyor ortaya.
siz hiç kullandınız mı ? yapışma falan yok ama adam gibi pişirmiyor vce geç pişiyor
1,5 saatin sonunda adam gibi bişey çıktı ortaya ama zar zor işte

offfff bende 2 tane aldım silikon kalıp ama henüz deneyemedim canım sıkıldı şimdi söyleyince en kısa sürede bir deneyim bakayım :)

walla magrenta ben kendimi kışın düşünemiyorum bile. bir de kasımda ben kursa başlayacağım ekstra yoğun olacak işlerde artık her sabah yorganımla yastığımla falan gelirim işe

speedy slikon kalıplara uyuz oluyorum ben. 2 kere falan yaptım ama dediğin gibi neredeyse 2 saati buldu pişirmesi. tadı normal kalıptakinden biraz daha iyi ama pişirene kadar sinirden ben pişmiştim.
hatta fırınmı pişirmiyor diye bile düşünmüştüm ama sonra arkadaşlarımla konuştuk hepsinde aynı şey olmuş.
hatta bir arkadaşım demiştiki tantitonni de çalışıyor o, bu kalıpların amacaı düşük ısıda ağır ağır pişirmesiymiş eski kek tencereleri varmış hatırlarmısınız bilmem onların mantığıyla üretmişler dedi.
ama ben artık kullanmıyorum, bundan sonrada kullanmam zaten.

offfff bende 2 tane aldım silikon kalıp ama henüz deneyemedim canım sıkıldı şimdi söyleyince en kısa sürede bir deneyim bakayım :)

vallahi ya sende bi dene ama hiç memnun kalmadım belki seninde düzgün olur..

aynen yaa gözünü seveyim bakır kalıpların ya hemen yeni 1 tane alıcam şekiliil falan diye aldım güzel olur diye.
ama pişmiyor ki git gel bak bak yine de olmuyor. fırınım herşeyi güzel yapıyor ama kek olmuyor

bide kek yaparken 45 dk 160 derecede pişirin ama hiç kapak açmayın diyor sizinde aklınızda olsun

saol magrenta canım kızlar ben şimdi çıkıyorum gideyim bi bakılayım inş birşey çıkmaz dua edin bana öptüm hepinizi

merhaba kızlar yenı buldum bu topiği :) bende 5 hazıran 2011 de evlendımm ve henuz hamıle dedıglım ya bu kocamı ıkna edemıyorum neetcemmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…