Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy kek yaparken kapağını açarsan güzel kabarmıyor.
tefalin teflon kek kalıbı var onu hiçbir şeye değişmem. 40dk da süper pişiriyor ve hiç yapışma sorunu olmuyor.

cakmakesra hoşgeldin aramıza. çocuk için erken değil mi daha. biraz evliliğin tadını çıkar bence:)

nORmal bi kek kalıbı alıcaz düz şekillliden bi hayır görmedim
eşim artık her salı iş arkadaşları ile maç yapacak bende her salı gezicem ne güzel fikir dimi :)

Son düzenleme:

tefalin silikon kek kalıbı iyi pişiriyo evlenmeden önce yapardım çabuk da oluyodu ama şimdi evimdekinde denemedim daha bayağı kalın geldi banada bakalım bugün yarın bi kek yapiiimm bende sonuç ne olacak

tefalin silikon kek kalıbı iyi pişiriyo evlenmeden önce yapardım çabuk da oluyodu ama şimdi evimdekinde denemedim daha bayağı kalın geldi banada bakalım bugün yarın bi kek yapiiimm bende sonuç ne olacak

umarım hüsran olmaz bakarım tefalin kek kalıbına belki ondan alırım

valla şimdi bende kışı düşünüp daha çok canımı sıkmak istemiyorum (((( inşallah bu durum kısa sürede geçer yaaa ((((

hayda almadan önce okusaydım bu yorumları yaaaa hiçte araştırmadım silikon silikon diye diye aldım 2 tane ((( neyski indirim çekiyle almıştım ucuza geldi lakin denemekle denememek arasında kaldım poffff bende teflon alayım bare bi tane

ben sıkıntıdan patlarım ya açıp açıp dururum geçen 2 şey birden yapmıştım açıp durdum ona rağmen iyi kabardı ama ben unu kabartma tozunu eleyerek koyuyorum belkim ondandır :)
saol magrenta canım kızlar ben şimdi çıkıyorum gideyim bi bakılayım inş birşey çıkmaz dua edin bana öptüm hepinizi
geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmıcak boşuna kuruntu yapmış olcan dualarımız seninle :)))
merhaba kızlar yenı buldum bu topiği :) bende 5 hazıran 2011 de evlendımm ve henuz hamıle dedıglım ya bu kocamı ıkna edemıyorum neetcemmm :)))
oooo pişti olduk hoşgeldin canım yaş kaç bu ne bebek sevdası biraz zaman geçirin beraber 3 ay yetti galiba???? ben uzunca bir süre düşünmüyorum da :))))
valla bn geçen sefer açıp durdum ama kabardı :))))) şans :)
nORmal bi kek kalıbı alıcaz düz şekillliden bi hayır görmedim
eşim artık her salı iş arkadaşları ile maç yapacak bende her salı gezicem ne güzel fikir dimi :)

bende anneminkinden alıcam teflon napalım madem silikonlar bölee

silikon modaydı ya ona aldandım silikon yokken borcamda yaptım süper oldu ama şekilli olsun istiom ben yaaww pufff şimdi birde kek kalıbı arıcaz tekrardan :)

bende ucuz diye aldım 5 TL falandı. neyse adam gibi bişey alırım akşama belki cevahire gidicez teyzemin kızının çarşamba günü doğum günü bişeyler almamız lazım

walla silikon kullanmak sabır gerektirir. koycaksın fırına keki unutacaksın:)
bana arkadaşım hediye getirmişti silikonu.
tencere mi birşey alırken tefalinkini hediye etmişlerdi ben de önceden limangodan mehtap marka almıştım o da güzel pişiriyor.
bir de cemin tart kalıpları var onlarda güzel.
fırının pişirme talimatına tam olarak uyan bir tek o diyebilirim hatta.

kızlar tefalin kalıbını düşünüyorsanız outlet mağazaları var oraya bakın normal mağazadan daha uygun ürünleri.

speedy artık her salı bekar günün desene:)

nette diyorki sabah kalkar kalkmaz karanfilli çay için tüm yorgunluk ve uyku halinizi alır. yarın deneyeceğim:)

vallahi her salı bekarım işte bi kaç saat bile olsa arkadaşlarıma zaman ayırabilieceğim :54
sabah sabah ben içemem herhalde

speedy benimkininde haftada bir maç günü, arkadaşlarıyla futbol maçı yapacaklar kışın başlıyo bizimkiler... ama hiç istemiyorum ben gitmesini, sırf vazgeçsin diye iyi bende gitar kursuna giderim dedim, git dedi bişi demedi yaaa.. bide zaten haftada bigün tvde maç izlicekler..

bende ucuz diye aldım 5 TL falandı. neyse adam gibi bişey alırım akşama belki cevahire gidicez teyzemin kızının çarşamba günü doğum günü bişeyler almamız lazım

heheh onada silikon kek klıbı al PP bende limangodan indirimle almıştım neyse napalım bizde onda soğuk şeyler yaparız ozaman hehehe :) kendimize yeni kek kalıbı alırız :)

YA CANIM bende baştan istemedim. arkadaşları yapıyordu ama biizmki gitmiyordu.
ama düşündüm de spor yapması lazım bide benimde arkadşalarıma ayırdığım bi zaman olmalı.
öyle 7/24 beraber bıcır bıcır olmuyor malesef. 1 gün iyi gelecek ikimize de :97::97::97:

heheh onada silikon kek klıbı al PP bende limangodan indirimle almıştım neyse napalım bizde onda soğuk şeyler yaparız ozaman hehehe :) kendimize yeni kek kalıbı alırız :)

vallahi ya öyle şeylerde kullanırız ne yapılır bilmiyorum ama bakıcaz

bende tencere ararken taç markanın çok iyi olduğunu duydum ama gene gidip tefal aldım zaten 2 tane pilav tanceresı aldım sulu yemekleri çeliklerde yapmayı tercih ediyorum birde tavalar teflon yapışmasın dieee :))) taç marka bulursam bende ondan alablirim yada cem ama mehtap pek iyi diilmiş die duymuştum

vallahi her salı bekarım işte bi kaç saat bile olsa arkadaşlarıma zaman ayırabilieceğim :54
sabah sabah ben içemem herhalde
geçende eşim beni kandırıo her pzt maç yapıcaz biz die bende tamam git o zaman bende her pzt kendime plan yaparım dedim yok hayatım nereye gidicem ben seni bırakırmıyım diooo heheh şaka yapmış gitmek istio ama ben evde oturayımda istio pofff içime fenalıklar gelio bazen yanlız bişi yapamıoz sanki çocuğunu bırakıo bir üzülüo bir üzülüo bir mesajlar ayrı bir plan yapıoz ama mesajlarıyla hep yanımda heheh sen ne güzel yapmışın planı ohhh

pofff bende git dedim ben çıkıcam die gitmio deli ((

iyi olacak hem göbek yaptım diyordu rahatlayacak hemde her zaman bir olmak zorunda kalmayacağız zaten her sn beraber hiç ayrı bi zamanımız geçmiyor
hafta da 1-2 saat süründürmez de öldürmez de

şu haftada bir gün kendimize ayırma olayı süper arada değişiklik gerekiyor eşimle birlikte olmaktan mutluyum ama arkdaşlarıma zaman ayıramıyorum ama bnu adama anlatamıommmm ((

şu haftada bir gün kendimize ayırma olayı süper arada değişiklik gerekiyor eşimle birlikte olmaktan mutluyum ama arkdaşlarıma zaman ayıramıyorum ama bnu adama anlatamıommmm ((

ben böyle bişey teklif etsem eminim eşimde kızardı. ama şimdi durum farklı ikimizinde istediği oldu. o arkadaşları ile 9*10 maçı yapacak bende arkadaşlarıma zaman ayırıcam
geçen hafta tek başıma cafeye gittim dönüşte oda geldi beni aldı eve geçtik bu salı kına var mecbur annemle birlikteyim önümüzdeki salıya plan yapmam lazım.. :82::82::82::82:
sende ince yollu teklif edebilirsin arkadaşlarınla maç yapmasına olumlu bak mesela :78:

aman ben bişi demiyorum çıksın zaten arada çıkıyor 1 saat falan bende evde işlerimi yapıyorum ama ben hiç çıkamıyorum bunalıyporum artık o istioki ben evde oturayım akşam çıkmayım bir süre zor anlaşıcaz gibi :)))

yok yaw bencillik oda yani
inşallah düzelir kısa sürede canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…