- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.921
kızlar ya bişi sorcam sizler bütün iş arkadaşlarınızı vs yemeğe aldınız mı? benim eşim diyorki artık arkadaşları davet etmeye başlayalım.. her aileyi tek tek alırız diyor, dediği kişiler ya sap arkadaşları (yanlarında bazıısının kız arkadaşları olacak) yada evli barklı çoluklu çocuklu hiçbir samimiyetimin olmadığı iş yaptığı kişiler.. öyle bir aile değil iki aile değil çağır çağır bitmez ki yaaa..
ailesiz sadece arkadaşlarını çağırabilirsin çok istiyorsa; aile olarak işn içinden çıkamazsın çünkü.
gerçi çağırmakta gerekir mi o ayrı :97:
bencede yaa, bide benim sadece biriki kere gördüğüm kişileri, ailelerini bile tanımıyorum aynı iş yerinde de çalışmıyolar, beraber iş yapıyolar koca koca adamlar yanii.. akraba da değl, tamam gelmek isterlerse tabiki gelsinler ama özellikle herbirini tek tek yemeğe davet etmek gereksiz geliyo bana.. ama işte anlamıyo eşim..
eve gidiş vaktiiii:)
iyi akşamlar kızlar
kızlar ya bişi sorcam sizler bütün iş arkadaşlarınızı vs yemeğe aldınız mı? benim eşim diyorki artık arkadaşları davet etmeye başlayalım.. her aileyi tek tek alırız diyor, dediği kişiler ya sap arkadaşları (yanlarında bazısının kız arkadaşları olacak) yada evli barklı çoluklu çocuklu hiçbir samimiyetimin olmadığı iş yaptığı kişiler.. öyle bir aile değil iki aile değil çağır çağır bitmez ki yaaa..
Herkese günaydın kızlar,bir kaç gündür uğrayamıyordum teyzem bizdeydi ,iş yerindede işler çok işte,fırsat buldukça giriyorum.umarım herkes çok iyidir.
günaydın tatlım naberrrgnaydınm hoşgeldin canım,
günaydın tatlım naberrr
iyi gibiyim işte. 1,5 saat oldu işe geleli daha bişey yapmadım işlerimi toparlayacapım :83:
ayy sorma bende öyleyim,ve çok uykususuzm
ya benim akşam 20:30da uykum geliyor ve uyursam bir daha sabaha kadar uyanmıyorum ,acaba bende bi sorunmu var koçişim dalga geçio benimle hep,ama çocukluğumdan beri hep böle ,bende kendime sinir oluyorum
bende her gece erkenden uyuycam diyorum ama malesef dün gecede yine yemek yaptım gece 1 de yattım
uykuyu seviyorsundur canım.
benim kadar uykuku seven yoktur derdim hep ama evlendiğimden beridir hiç erken yatmıyorum.
dün yine 1e geliyordu yattık ama sabah eşimin kahvaltı süpriziyle uyandığım için nedense bugün hiç uykum yok:)
buldum ben sorunu zaten. benimki işe gelmek istememe sendromu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?