Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar ya bişi sorcam sizler bütün iş arkadaşlarınızı vs yemeğe aldınız mı? benim eşim diyorki artık arkadaşları davet etmeye başlayalım.. her aileyi tek tek alırız diyor, dediği kişiler ya sap arkadaşları (yanlarında bazıısının kız arkadaşları olacak) yada evli barklı çoluklu çocuklu hiçbir samimiyetimin olmadığı iş yaptığı kişiler.. öyle bir aile değil iki aile değil çağır çağır bitmez ki yaaa..

ailesiz sadece arkadaşlarını çağırabilirsin çok istiyorsa; aile olarak işn içinden çıkamazsın çünkü.
gerçi çağırmakta gerekir mi o ayrı :97:

biz evlenmeden önce eşimin haftada 1 gün arkadaşlarıyla dışarı çıkma günü olurdu mutlaka.
1 günde şirket motivasyon yemeği yapardı.

evlendik hepsi kesildi. her akşam benden önce evde. evde vakit geçirmeyi çok seviyor.aslında gezip tozmayı daha çok sever ama bensiz gitmek pek içine sinmiyor. çıktığında da 2 saat içinde en geç döner.

walla biz anlaşma yapmıştık en başından. en kötü ihtimalle 2 haftada 1gün arkadaşlarımla akşam gezmelerim olacak. daha tam olarak uygulayamadık ama evlendiğimizden beridir 2akşam yalnız çıktım.

bugünde 3.ayımız doluyor. akşama inşallah bir süpriz vardır bu hafta hep geleceğim demişti ama konuştuk şu an ev yollarında:)

kızlar ya bişey sorucam benim bu cumartesi günü nişanım olucaK FAKAT SAÇIMI NE RENK BOYATSAM BİLMİYORUM ELBİSEMİN RENGİ NE PUDRA NEDE TOZ PEMCE SAÇIM ŞUAN SARININ TONUNDA...

lemlem hepsini aile olarak tek tek çağırırsan altından kalkamazsın.
zaten bana göre tüm iş arkadaşlarını çağırmaya gerek yok.
çok samimi olduğunuz arkadaşını ailesi ile çağır, diğerleri toplu olarak gelsin.
biz arkadaşlarımızı genelde haftasonu kahvaltıya çağırıyoruz. haftasonu gelemeyen 2grup arkadaşı da haftaiçi çaya davet etmiştik.
öyle tek tek gelsinler hepsine hazırlık ikram servis çok yorucu olur senin için

ailesiz sadece arkadaşlarını çağırabilirsin çok istiyorsa; aile olarak işn içinden çıkamazsın çünkü.
gerçi çağırmakta gerekir mi o ayrı :97:

bencede yaa, bide benim sadece biriki kere gördüğüm kişileri, ailelerini bile tanımıyorum aynı iş yerinde de çalışmıyolar, beraber iş yapıyolar koca koca adamlar yanii.. akraba da değl, tamam gelmek isterlerse tabiki gelsinler ama özellikle herbirini tek tek yemeğe davet etmek gereksiz geliyo bana.. ama işte anlamıyo eşim..

HEEE DE GEÇ canım yaa salla yani.
isteyen haber versin gelsin zorla yemeğe mi çağırılır beee

Herkese günaydın kızlar,bir kaç gündür uğrayamıyordum teyzem bizdeydi ,iş yerindede işler çok işte,fırsat buldukça giriyorum.umarım herkes çok iyidir.

günaydın kızlarrrr

ewet ceylin işe geliş vakti ve ben bu vakti hiç sevmiyorum
köşkümün hanımı, evlatlarımın anası olasım geliyor böyle zamanlarda.
bugünde acayip bir yoğunluğum var. oofffff ooffffffffff

aslında bende istiyorum ,ama kadınları gündüz çağırmak daha mantıklı ,tabi bizim arkadaşlarımız ortak,senin için durum daha farklı olabilir,onun samimi arkadaşları varsa mecbur eşleriyle gelecektir.Alınmasada olur ama sen bilirsin,.tanımadığın insanlara hizmet etmek seni sıkabilir.ama ben olsam eşime sadece çok samimi olduklarını çağırmasını söylerdim.:326:

iyi gibiyim işte. 1,5 saat oldu işe geleli daha bişey yapmadım işlerimi toparlayacapım :83:

ayy sorma bende öyleyim,ve çok uykususuzm

ya benim akşam 20:30da uykum geliyor ve uyursam bir daha sabaha kadar uyanmıyorum ,acaba bende bi sorunmu var koçişim dalga geçio benimle hep,ama çocukluğumdan beri hep böle ,bende kendime sinir oluyorum

bende her gece erkenden uyuycam diyorum ama malesef dün gecede yine yemek yaptım gece 1 de yattım
uykuyu seviyorsundur canım.

benim kadar uykuku seven yoktur derdim hep ama evlendiğimden beridir hiç erken yatmıyorum.
dün yine 1e geliyordu yattık ama sabah eşimin kahvaltı süpriziyle uyandığım için nedense bugün hiç uykum yok:)
buldum ben sorunu zaten. benimki işe gelmek istememe sendromu

ayy evet aslında psikolojik gerçekten ,işten eve gelince külçe gibi oluyorum hafta son ubaykuş gibi gözüm kapanmıyor,bu arada hoşgeldin ssscc ,bende tam gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…