- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.941
valla o beni çok seviyor,sabah beni yataktan kaldırmamak için herşeyi yappıyor:)))ben işime döneyim canım arada bir bakarım öptüm kendine iyi bak
gunaydın kızlar
dun burdaydım ama yazamadım yogunluktan dolayı
ayrıca hafta sonu yapılıcak olan testımıde yaptıramadım
cunku rahatsızlandım haftaya erteledım
herkese hayırlı işler
günaydın canım noldu niye rahatsızlandın ,geçmiş olsun
benim kadar uykuku seven yoktur derdim hep ama evlendiğimden beridir hiç erken yatmıyorum.
dün yine 1e geliyordu yattık ama sabah eşimin kahvaltı süpriziyle uyandığım için nedense bugün hiç uykum yok:)
buldum ben sorunu zaten. benimki işe gelmek istememe sendromu
cok onemlı degıl canım kan alınıcaktı kollarımda cok kotu
mosmor damarlarım ınce bulamıyolar zor zor canım cok yanıyo
hafta ıcıde hastanede oldugumdan yer kalmadı kendımı ıyı hıssetmıyodum
kansızlıkta var bende gıtmedım erteledım kollarım duzelsın hemde kendımı daha dınc hıssedıyım dıye
cok tesekkurler canım
anladım canım sen kendine iki kat ii bakmalısın,topicimiz anneciği olcaksın sen,tecrübelerini paylaşıcaz,,şimdi gidiyorum hoşçakalll
ben bugün çok yoğunum kızlar. topik hareketli ama işler daha da hareketli
nefes dikkat et kendine iyi haberler ver bize.
ceylinn sen şimdi git sonra yine gel:)
martagonn ben muhasebeciyim:) malesef
ne soracaksın bakalım
kızlar ya bişi sorcam sizler bütün iş arkadaşlarınızı vs yemeğe aldınız mı? benim eşim diyorki artık arkadaşları davet etmeye başlayalım.. her aileyi tek tek alırız diyor, dediği kişiler ya sap arkadaşları (yanlarında bazıısının kız arkadaşları olacak) yada evli barklı çoluklu çocuklu hiçbir samimiyetimin olmadığı iş yaptığı kişiler.. öyle bir aile değil iki aile değil çağır çağır bitmez ki yaaa..
kızlar günaydınnDün hastanede birşey çıkmadı arkadaşlar idrar testinde sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı onun içinde hap verdi onu kullancam tekrar kontrole gitcem
günaydınnnnn :))
canım benimde eşimin bekar arkadaşları var 4-5 kişi işte onların hepsini bi akşam almayı düşünüyorum kız arkadaşlarınıda getirirler nişanlı bile değiller çünkü
geçmiş olsun canım dikkat et kendie idrar yolları enfeksiyonuda zor oluyor ayaklarını sıcak tut
saol gizcimevet çok sancılı oluyor hayatımda hiç olmadı evlendim çıktı doktor hemen yenimi evlendin diye sordu her yeni evlenen 3 kadından 1'nde oluyormuş
hadi ya dikkat etmemiz lazım canım annelerimiz boşa demiyor hemen üşütüyoruzz
hehe kız martagon benmiyimben bugün çok yoğunum kızlar. topik hareketli ama işler daha da hareketli
nefes dikkat et kendine iyi haberler ver bize.
ceylinn sen şimdi git sonra yine gel:)
martagonn ben muhasebeciyim:) malesef
ne soracaksın bakalım
kızlar günaydınnDün hastanede birşey çıkmadı arkadaşlar idrar testinde sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı onun içinde hap verdi onu kullancam tekrar kontrole gitcem
evet canım anneler hep haklı çıkıyorrsen naptın nasılsın
hehe kız martagon benmiyimmesaj atıcam özelden burayı doldurmayım boşyere :)
geçmiş olsun canım bundan sonra dikkatli olmak lazım kayınvalidem ondan dio bana terlik giy taşa basma die sürekli hehehe bir bildiği varmış yahuuu :))))
biznefesiz canım dikkat et kendine testlerini zamanında yaptır erteleme kolların geçer inşallah biran evvel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?