Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

valla o beni çok seviyor,sabah beni yataktan kaldırmamak için herşeyi yappıyor:)))ben işime döneyim canım arada bir bakarım öptüm kendine iyi bak

senin peşini bırakmıyor sanırım :94::94: hadi sana kolay gelsin..

bizde annemle akşam kınaya gidicez üsküdara öyle zor geliyorki gitmek haftasonu eşimin doğum gününde de düğünleri var

gunaydın kızlar

dun burdaydım ama yazamadım yogunluktan dolayı

ayrıca hafta sonu yapılıcak olan testımıde yaptıramadım

cunku rahatsızlandım haftaya erteledım

herkese hayırlı işler

günaydın canım noldu niye rahatsızlandın ,geçmiş olsun

cok onemlı degıl canım kan alınıcaktı kollarımda cok kotu

mosmor damarlarım ınce bulamıyolar zor zor canım cok yanıyo

hafta ıcıde hastanede oldugumdan yer kalmadı kendımı ıyı hıssetmıyodum

kansızlıkta var bende gıtmedım erteledım kollarım duzelsın hemde kendımı daha dınc hıssedıyım dıye

cok tesekkurler canım

hehehe benimki de işe gelmek istememe sendromu hiç istemiyorum geleyim

günaydın baybalar iyi sabahlarrrr :)herkeseeee :)

anladım canım sen kendine iki kat ii bakmalısın,topicimiz anneciği olcaksın sen,tecrübelerini paylaşıcaz,,şimdi gidiyorum hoşçakalll

anladım canım sen kendine iki kat ii bakmalısın,topicimiz anneciği olcaksın sen,tecrübelerini paylaşıcaz,,şimdi gidiyorum hoşçakalll

tabıkı canım hergun yenı bişiler ogrenıyorum paylaşıcam ıns

sızlerden bebiş haberlerını aldıkca da cok sevınıcem kardesımız olcak dıye

ıyı çalışmalar kolay gelsın canım

Kızlar ya bişi sorucam ama unuttum kim muhasebeciydi burda tazminatlarla ilgili bişi sorucamda bilgisi varsa :))))) yeni sistem gelicekmiş die konuşuyorlardaaaaaa

ben bugün çok yoğunum kızlar. topik hareketli ama işler daha da hareketli

nefes dikkat et kendine iyi haberler ver bize.

ceylinn sen şimdi git sonra yine gel:)

martagonn ben muhasebeciyim:) malesef
ne soracaksın bakalım

kızlar günaydınn Dün hastanede birşey çıkmadı arkadaşlar idrar testinde sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı onun içinde hap verdi onu kullancam tekrar kontrole gitcem

günaydınnnnn :))

canım benimde eşimin bekar arkadaşları var 4-5 kişi işte onların hepsini bi akşam almayı düşünüyorum kız arkadaşlarınıda getirirler nişanlı bile değiller çünkü

kızlar günaydınn Dün hastanede birşey çıkmadı arkadaşlar idrar testinde sadece idrar yolları enfeksiyonu çıktı onun içinde hap verdi onu kullancam tekrar kontrole gitcem

geçmiş olsun canım dikkat et kendie idrar yolları enfeksiyonuda zor oluyor ayaklarını sıcak tut

saol gizcim evet çok sancılı oluyor hayatımda hiç olmadı evlendim çıktı doktor hemen yenimi evlendin diye sordu her yeni evlenen 3 kadından 1'nde oluyormuş

hehe kız martagon benmiyim mesaj atıcam özelden burayı doldurmayım boşyere :)

geçmiş olsun canım bundan sonra dikkatli olmak lazım kayınvalidem ondan dio bana terlik giy taşa basma die sürekli hehehe bir bildiği varmış yahuuu :))))

biznefesiz canım dikkat et kendine testlerini zamanında yaptır erteleme kolların geçer inşallah biran evvel :)))

Saol canım yaaa walla öyle annem derdi hep ayaklarını sıcak tut belini açma taşa oturma hep bunlar içinmiş :))))

Nefes canım çok üzüldüm benimde bayramda acile gittiğimde damarı bulamadılar 3 kere iğneyi soktular çıkartılar sonra dedim verin bana ben bide sizde deneme yanılma yöntemi yapayımmm çıldırcaktım yaaa sonunda parmağımın ucundan jilet gbi birşeyle aldılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…