Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

geçmiş olsun evreka kendıne dıkkat et

ayakları mutlaka sıcak tutmak lasım hava sıcaklıgına aldanmayın suda kalması bıle tehlıkelı

geçmiş olsun evreka kendıne dıkkat et

ayakları mutlaka sıcak tutmak lasım hava sıcaklıgına aldanmayın suda kalması bıle tehlıkelı

saol canımm sanada gecmıs olsun üzüldüm morluklara arada azar azar buz koy.. Ve haftaya kadar iyice dinlennde bebişimizin cinsiyetini öğrenelimm

magrenta özür dilerim canım adını yanlış yazmışım. özelden martagona mesaj yazıyordum sana da öyle yazmışım. Kusura bakma

nefes sana da geçmiş olsun. Ya biz şimdi bebişin cinsiyetini öğrenebilme ihtimali için beklemek zorunda kalacağız

geçmiş olsun evreka. Kendine biraz daha dikkat etmen lazım.
izmirin sıcağına aldanmak yok:)

saol canım malesef kı bellı olma ıhtımalını beklıyoruz keısn degıl yanı ıns
guzel bebişim bızı merakta bırakmadan gosterır kendını

aynen canım.. yaaa
bende karar verdim yapıcam çocuk ama 2012'de eylül ayında
sonra da 2013 mayıs-haziran gibi doğurucam işte.

ıns hersey ıstedıgın dıledıgın gıbı olur canım

bende cok guzel bı zamanda dogum yapıcam ıns ayrıca gunu gunune olursa 15 nısan
benım dogum gunumde olucak eşime pahalıya patlıcak yanı

3 gun var aramızda yanı

suan normal dogum gıbı bı akslık olmassa hayırlısı olsun gunu
tutmasada bı hafta oynar sanırım

Allah bilir canım hayırlısı ile sağ salim gelsinde günü önemli değil
sen doğur bakalım anlatırsın bize
bana 3*5 kez anlatman lazım uzağım biraz istek olarak yada çok rahatım :94:

saol canım yaa ben biraz kendime bakmıyorum sanırım İzmirde ama çok sıcak kalın giyinilmiyor

pek hoşsun speedy ya:)
bende yazıyı okuyunca dedim herhalde hamile ya da hemen yapacak. 2012 eylüle daha çoook var. o zamana kadar belli mi olur başka adaylarda çıkar belki:))

evreka izmirin sıcağını biliyorum ama senin artık daha dikkatli olman lazım. en azından açık ayakkabı giyme, terliksiz gezme. mümkünse çorap falan giy. önemli olan ayaklarını sıcak tutman

selam arkadaşlar 2011 gelini oluyorum bende ( 8 mayıs) ve deee 12 haftalık hamileyim gördüm ki 2011 gelinlerinin de sayfası varmış burda bi dalış yapam dedim bende

pek hoşsun speedy ya:)
bende yazıyı okuyunca dedim herhalde hamile ya da hemen yapacak. 2012 eylüle daha çoook var. o zamana kadar belli mi olur başka adaylarda çıkar belki:))
n

başka adaylar derken canım anlamadım
evet biliyorum çok var ama bana o bile erken geliyor bilmiyorum bu gidişle 1/2 yıl diye diye menopoza giricem yaşım genç ama
malesef kazık çakmadm geçiyor zaman

anlatırım sen yeterkı ıste canım

herkesı heveslendırcem acısını anlatmıcam

herkes hamıle olsunnn

geçen hafta arkadaşım doğum yaptı.
öyle bi anlattı ki. mükemmel bi duyguymuş falan filan o anda içimde bi olumlu ışık yandıç.
ama yok anacım. 1/2 saate geçiyor o düşüncelerim

hosgeldın benımde 7 mayıs canım

bende 12 haftalık hamişim

o bıle aynı

hoşbuldukkk sormaaa sanırım aynı zamanda hamile kalmışız merak ediyorum ama mart mı olacak doğum nisan mı neyse tabii önemli olan sağlıklı olmaları bu arada nası gidio hamişllik ben fenayım ilk günden beri bulantı çıkarma ne ararsan mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…