- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #2.981
başka adaylar derken canım anlamadım
evet biliyorum çok var ama bana o bile erken geliyor bilmiyorum bu gidişle 1/2 yıl diye diye menopoza giricemyaşım genç ama
malesef kazık çakmadm geçiyor zaman
geçen hafta arkadaşım doğum yaptı.
öyle bi anlattı ki. mükemmel bi duyguymuş falan filan o anda içimde bi olumlu ışık yandıç.
ama yok anacım. 1/2 saate geçiyor o düşüncelerim
bu duygu cok baska bişi cok kısa bı sure olmasına ragmen
yasadıklarım unutulmaz helekı onu hıssettıgınde kalp atısını duydugunda
hayatındakı en guzel duygu
hoşbuldukkk sormaaa sanırım aynı zamanda hamile kalmışızmerak ediyorum ama mart mı olacak doğum nisan mı neyse tabii önemli olan sağlıklı olmaları bu arada nası gidio hamişllik ben fenayım ilk günden beri bulantı çıkarma ne ararsan mevcut
mutlaka canım.. Annelik bu yani boru değil
ama ne biliyim sanırım herkes aynı duyguyu yaşayamıyor..
şimdi hamile olduğumu öğrensem havalara uçarım ama bi tarafımda üzülür.
önümde daha bi sürü gün var çünkü. aklım kalmamalı :82: ( böyle diye diye olmayacak )
aile baskısına dayanabildiğimiz kadar dayanacağoz
ben kotuyum demek ıstemıyorum mıde bulantıları bıttı sanırım cok nadır oluyo artık
hep guzel yanlarını anlat bak burdakılerın hepsını heveslendırcez
hamile olsunlarr
ıns gecer canım bulantıların son zamanları ıns bundan sonra pek olmaz
ya iyide zaten farkındaysan(ız) sonundaki smileyin teyyy teyyyyhiçbişeye değişmem şimdiden konuşuyorum zaten bebişimle mükemmel bi duygu öylesine mucizevi ki kucağıma aldığımda nasıl olacak hiç bimiyorum umarım Rabbim herkese yaşatır bu duyguyu
kızlar sizde bence düşünün artık tamam sorumluluk gerektiren bi durum ama herşeye değer benceee
spedyy hayırlı olsun tarihe karar verdin yolu yarıladın demekkiben bide karar versem zamanına bana kalsa 3 yıl kalmak istemiyorum ama bazılarıda diyor zaman geçtikçe hamile kalmak zor oluyormuş
bende cok gonullu degıldım ama sız bılıyosunuz ne kadar sevındım
sankı yıllardır ıstemişim gıbı
ay su aıle ve arkadaslar yokmu sımdı meydan okuyorum onlara
hep erkek arkadsım varken söz ne zaman sözledık nişan ne zaman nişan yaptık düğün ne zaman
düğün yaptık cocuk ne zaman e hadı oda oldu daha bişi bulup soramıyolar
gerıle gerıle gezıyorum
dimi ilk adımı attım ama sadece ben eşim hiç istemiyor. yani hemen istemiyor yoksa çocuk delisi
şimdi soru soran yok tabi rahatsın.
bana da kayınvalidem genelde soruyor benim annem asla istemyor.
Daha erken diye. kısmet ya bu işler böyle diyorum belki yarın hamile olduğumu öğrenicem..
malum ben korunmuyorum daonuun için her sn. riskli :79::79::79:
hayırlısı nasılsa oyle olsun canım
Allah kalbıne gore versın herkesın ıns
walla speedyciğim şöyle anlatayım sana:) bizim evimiz yok kirada oturuyoruz. ev almadan hamile kalmak istemediğimi daha evlenme teklifini kabul ettiğim zaman söylemiştim eşime.
dün 3.ayımızı kutladık. eşim artık çocuk olayını ertelemesek mi bak 3 ay geçti hiçbirşey anlamadık. böyle böyle yıllar geçecek falan diye başladı konuşmaya. ve ev ile ilgili girişimleri olduğunu söyledi. birkaç yere bakmış fiyat araştırması falan yapmış.
çok beğendiği bir yer varmış. bizim de şartlarımıza uyuyor aslında. haftasonu birlikte bakacağız.
eğer evi alırsak, martta da mali müşavirlik sınavımı verirsem korunmayı bırakırım.
o zaman sende hamile gelinler topiğini açabilirsin:)
bende su dogum gunu suprızlerını hıc beceremem
sızden bu konuda cok buyuk yardım almam lasım
tabiki canım. biz geçtiğimiz salı günü ikimiz başbaşa kutladık.
iş çıkışı güzel bi yemek hazırladım. 30 tane falan balon şişirdim hediyelerinin olduğu yerleri ona yazdım.
bide minik bi pasta aldım. çok güzel geçti tek tek patlattı buldu hediyelerini.
* kumaş pantalon
* sihirli kupa
* 2 tshırt
* gömlek
aldım.
dün akşamda diğer hediyesini verdim bugün maçı var diye bjk lisanslı forma aldım
cuma günü de süpriz doğum günü yapıcam arkadaşlarını falan çağırıcam :95::95:
valla harıkasınız
ama benımkıne cok sasırıcagı bişi yapmam lasım
benımmkının evlenem teklıfını duysan kocaman bı afiş
herkesın net gordugu bı yere senı sevıyorum benımle evlenmelısın adımıda altına yazınca benden harıc butun mahalle gordu bende sokta tabıkı
o yuzden ona cok sasırıcagı bişi yapmam lasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?