Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bu duygu cok baska bişi cok kısa bı sure olmasına ragmen
yasadıklarım unutulmaz helekı onu hıssettıgınde kalp atısını duydugunda

hayatındakı en guzel duygu

bu duygu cok baska bişi cok kısa bı sure olmasına ragmen
yasadıklarım unutulmaz helekı onu hıssettıgınde kalp atısını duydugunda

hayatındakı en guzel duygu

mutlaka canım.. Annelik bu yani boru değil
ama ne biliyim sanırım herkes aynı duyguyu yaşayamıyor..
şimdi hamile olduğumu öğrensem havalara uçarım ama bi tarafımda üzülür.
önümde daha bi sürü gün var çünkü. aklım kalmamalı :82: ( böyle diye diye olmayacak )
aile baskısına dayanabildiğimiz kadar dayanacağoz

spedyy hayırlı olsun tarihe karar verdin yolu yarıladın demekki ben bide karar versem zamanına bana kalsa 3 yıl kalmak istemiyorum ama bazılarıda diyor zaman geçtikçe hamile kalmak zor oluyormuş

ben kotuyum demek ıstemıyorum mıde bulantıları bıttı sanırım cok nadır oluyo artık

hep guzel yanlarını anlat bak burdakılerın hepsını heveslendırcez

hamile olsunlarr

ıns gecer canım bulantıların son zamanları ıns bundan sonra pek olmaz

bende cok gonullu degıldım ama sız bılıyosunuz ne kadar sevındım
sankı yıllardır ıstemişim gıbı

ay su aıle ve arkadaslar yokmu sımdı meydan okuyorum onlara

hep erkek arkadsım varken söz ne zaman sözledık nişan ne zaman nişan yaptık düğün ne zaman
düğün yaptık cocuk ne zaman e hadı oda oldu daha bişi bulup soramıyolar

gerıle gerıle gezıyorum

ya iyide zaten farkındaysan(ız) sonundaki smileyin teyyy teyyyy hiçbişeye değişmem şimdiden konuşuyorum zaten bebişimle mükemmel bi duygu öylesine mucizevi ki kucağıma aldığımda nasıl olacak hiç bimiyorum umarım Rabbim herkese yaşatır bu duyguyu
kızlar sizde bence düşünün artık tamam sorumluluk gerektiren bi durum ama herşeye değer benceee

ısteyen herkese nasıp etsın ıns

spedyy hayırlı olsun tarihe karar verdin yolu yarıladın demekki ben bide karar versem zamanına bana kalsa 3 yıl kalmak istemiyorum ama bazılarıda diyor zaman geçtikçe hamile kalmak zor oluyormuş

dimi ilk adımı attım ama sadece ben eşim hiç istemiyor. yani hemen istemiyor yoksa çocuk delisi

şimdi soru soran yok tabi rahatsın.
bana da kayınvalidem genelde soruyor benim annem asla istemyor.
Daha erken diye. kısmet ya bu işler böyle diyorum belki yarın hamile olduğumu öğrenicem..
malum ben korunmuyorum da onuun için her sn. riskli :79::79::79:

ayy kızlar allah bebişlerinizle birlikte uzun ömürler versin sizlere :)

bize de arkadaşlar soruo bizde maya takvimi 2012 de bitiomuş onu beklioruz dünyaya bişi olmassa yapacaz dioruz:) zaten aileler yasakladı bize aklımız başımıza gelene kadar çocuk yok :) en azından benim aklım başıma gelene kadar :) şaka bi yana 2 yıl sonra 30 olcam eh o yaş iyidir daha da uzatmam herhalde :)

bu arada bu kocaların arkadaşlarının gelmesine nie bu kadar takıldınız ki ya? benim de kocamın da arkadaşları sürekli gelio..bekarı var genci var evlisi çocuklusu var..gayet de güzel geçio..takılmayın bu kadr :)

bu arada kocasız dışarı çıkma da tartışılmış :) valla ben vardiyalı çalışıorum akşamcı olduğum zamanlarda kocca ya çıkıo dışarı ya da evde arkadaşlarıyla takılıo..e benim de ayda bi kere kızlarla kız kıza buluşmalarım var :) bi de yine ayda bi kere bütün kuzenler toplanırız biz..arada sadece kuzenler olarak eşsiz sevgilisiz de buluşuoruz aile dedikoduları için..allah'a şükür sorun etmio benim koccacık :)

hayırlısı nasılsa oyle olsun canım

Allah kalbıne gore versın herkesın ıns

hayırlısı nasılsa oyle olsun canım

Allah kalbıne gore versın herkesın ıns

amin canım benim inşallah...

cuma günü için herkese mail atıcam şimdi eşime süpriz doğum günü yapıcaz 23ünde aslında24 ünde ama o güne düğün var.
işin kötüsü tüm hediyelerini de verdim

walla speedyciğim şöyle anlatayım sana:) bizim evimiz yok kirada oturuyoruz. ev almadan hamile kalmak istemediğimi daha evlenme teklifini kabul ettiğim zaman söylemiştim eşime.
dün 3.ayımızı kutladık. eşim artık çocuk olayını ertelemesek mi bak 3 ay geçti hiçbirşey anlamadık. böyle böyle yıllar geçecek falan diye başladı konuşmaya. ve ev ile ilgili girişimleri olduğunu söyledi. birkaç yere bakmış fiyat araştırması falan yapmış.
çok beğendiği bir yer varmış. bizim de şartlarımıza uyuyor aslında. haftasonu birlikte bakacağız.
eğer evi alırsak, martta da mali müşavirlik sınavımı verirsem korunmayı bırakırım.
o zaman sende hamile gelinler topiğini açabilirsin:)

İnşallah olur canım benim yaaaa bizde kredi ile ev aldık onun için erteliyoruz.
bide en az 1 yıl evliliğin tadını çıkartmayı düşünüyoruz bakalım :44: kısmet herşey.
ama çok sevindim peki kredi ile falan mı alacaksınız ? borca girince daha zor oluyor çünkü.
tek maaşta yetmiyor

bende su dogum gunu suprızlerını hıc beceremem

sızden bu konuda cok buyuk yardım almam lasım

tabiki canım. biz geçtiğimiz salı günü ikimiz başbaşa kutladık.
iş çıkışı güzel bi yemek hazırladım. 30 tane falan balon şişirdim hediyelerinin olduğu yerleri ona yazdım.
bide minik bi pasta aldım. çok güzel geçti tek tek patlattı buldu hediyelerini.

* kumaş pantalon
* sihirli kupa
* 2 tshırt
* gömlek

aldım.

dün akşamda diğer hediyesini verdim bugün maçı var diye bjk lisanslı forma aldım

cuma günü de süpriz doğum günü yapıcam arkadaşlarını falan çağırıcam :95::95:

İnşallah olur canım benim yaaaa bizde kredi ile ev aldık onun için erteliyoruz.
bide en az 1 yıl evliliğin tadını çıkartmayı düşünüyoruz bakalım kısmet herşey.
ama çok sevindim peki kredi ile falan mı alacaksınız ? borca girince daha zor oluyor çünkü.
tek maaşta yetmiyor

zaten sınavımın sonucu mayısta açıklanacak. bir de korunmayı bırakınca muhtemelen hemen olmaz. 1 yılı geçmiş olur evliliğimiz.
kredi mutlaka çekeceğiz ama biz mümkün olduğunca az kullanmak istiyoruz.kısmet inşallah olur hayırlısıyla.
tek maaş normal şartlarda bile yetmezki istanbul gibi yerde hayat çok pahalı.
onun için çalışmayı bırakmayı asla düşünmüyorum

cok haklısınız kızlar hesapta olmayan o kadar harcama oluyokı

bız bıle sasırıyoruz

hesap yapmak para yetiştırmek

cok zor

kendını zorlamadanda hıc bişi olmuyo

ssscc evet canım ben istiyorum ki bebeğim olduktan sonra bi süre işi bırakayım.
kendim bakıyım çocuğuma ama nasıl olucak bilmiyorum :97: bi tarafımda evde sıkılırım diyr artık o zaman geldiğinde düşünücez
şimdi erken bunlar için.
inşallah alırsınız canım. sonra kısmetse bebekte gelir zaten ne taraftan bakıyorsunuz

biznfes aynen canım planın dışında çok şey çıkıyor :95::95::95:

valla harıkasınız

ama benımkıne cok sasırıcagı bişi yapmam lasım

benımmkının evlenem teklıfını duysan kocaman bı afiş

herkesın net gordugu bı yere senı sevıyorum benımle evlenmelısın adımıda altına yazınca benden harıc butun mahalle gordu bende sokta tabıkı

o yuzden ona cok sasırıcagı bişi yapmam lasım

iyi düşün ozaman
o evlilk teklifi ama doğum günü için şık bi yerde yemek ayarlaaybilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…