- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.001
iyi düşün ozaman
o evlilk teklifi ama doğum günü için şık bi yerde yemek ayarlaaybilirsin
walla bence de öyle nefes.
bu zamanda borca girmeden sıkıntı çekmeden hiçbirşey sahibi olmuyor insan. tabi aileden gelen bir zenginlik yoksa:)
speedy sen zaten her süprizi yapmışsın. eşine doğum haftası gibi kutlamalar organize etmişsin:)
walla bence de öyle nefes.
bu zamanda borca girmeden sıkıntı çekmeden hiçbirşey sahibi olmuyor insan. tabi aileden gelen bir zenginlik yoksa:)
speedy sen zaten her süprizi yapmışsın. eşine doğum haftası gibi kutlamalar organize etmişsin:)
evet benim geçti artık canım bide cuma günü ailelerle kutlarsak tamamdır
huuuu ben geldimm yinee
evime geldimm temizlik yapıcam kocişim mozaik pasta istedi onuda yapıcamm
akşama misafirler var baya bi kalabalık :96:
bebek muhabbeti başlamışş :)) ben şuan düşünmüyorum geçen hafta kayınvalidemde 40 günlük bebek verdiler kucağıma Allahım nasıl güzel kokuyor anlatamam :))
bazen o düşünce geliyor ama geri itiyorum
nıce mutlu yıllara canım eşine senınle ve sevdıklerınızle bırlıkte ömür boyu mutlulukla gecer ıns
huuuu ben geldimm yinee
evime geldimm temizlik yapıcam kocişim mozaik pasta istedi onuda yapıcamm
akşama misafirler var baya bi kalabalık :96:
bebek muhabbeti başlamışş :)) ben şuan düşünmüyorum geçen hafta kayınvalidemde 40 günlük bebek verdiler kucağıma Allahım nasıl güzel kokuyor anlatamam :))
bazen o düşünce geliyor ama geri itiyorum
gerı itme canım ben el atıyorum 2011 gelınlerının hamile kalması ıcın elımden gelenı yapıcam
hepınız hamile olcaksınız he he he
benim daha 3 gün sonra 2 ay oluyorr ilk sipidiii varrr
amin canım inşallah
hoşgeldin canım benim.
koşturmalı bigün yemepe mi geliyorlar çaya falan mı ?
bende kaç gündür kurabiye yapıcam bi türlü kısmet olmadı :44::44:
benim daha 3 gün sonra 2 ay oluyorr ilk sipidiii varrr
top neden bende kaldı kız benden önce evlenenler var :97::97: 5 haziran benim ki
ne bilimm içimden birdenn öyle geldiişaka bi yana istediğimiz zaman sağlıkla gelsin bebişler
yok canım yemeğe değil allahtan çaya gelicekler pasta yapıcam yanınada kurabiye yaparım yeterli gelir
ne bilimm içimden birdenn öyle geldiişaka bi yana istediğimiz zaman sağlıkla gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?