Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

walla bence de öyle nefes.
bu zamanda borca girmeden sıkıntı çekmeden hiçbirşey sahibi olmuyor insan. tabi aileden gelen bir zenginlik yoksa:)

speedy sen zaten her süprizi yapmışsın. eşine doğum haftası gibi kutlamalar organize etmişsin:)

evet benim geçti artık canım bide cuma günü ailelerle kutlarsak tamamdır

aıleden gelen zengınlık olsada hazıra dağ dayanmıyo valla

ugrasmadanda gelen paranın gidişini anlamıyosun

en ıyısı çalışıp dıkkatlı harcamak

huuuu ben geldimm yinee

evime geldimm temizlik yapıcam kocişim mozaik pasta istedi onuda yapıcamm

akşama misafirler var baya bi kalabalık :96:

bebek muhabbeti başlamışş :)) ben şuan düşünmüyorum geçen hafta kayınvalidemde 40 günlük bebek verdiler kucağıma Allahım nasıl güzel kokuyor anlatamam :))

bazen o düşünce geliyor ama geri itiyorum

gerı itme canım ben el atıyorum 2011 gelınlerının hamile kalması ıcın elımden gelenı yapıcam

hepınız hamile olcaksınız he he he

nıce mutlu yıllara canım eşine senınle ve sevdıklerınızle bırlıkte ömür boyu mutlulukla gecer ıns

amin canım inşallah

hoşgeldin canım benim.
koşturmalı bigün yemepe mi geliyorlar çaya falan mı ?
bende kaç gündür kurabiye yapıcam bi türlü kısmet olmadı :44::44:

iyi akşamlar kızlarr

bende hazırlığımı yaptım ayaklarımı uzattım dinleniyorumm kocişi beklemedeyim :))

günaydın kızlar, dün baya sohbetler etmişsiniz, bugün hala kimse gelmemiş

bebek mevzusunu konuşmuşsunuz bizde uzun bi zaman düşünmüyoruz.. öncelikle ev almayı istiyoruz kredi çekmemiz lazım, doğumdan sonra ben çalışamam bi süre, özel şirket olduğu içinde öyle bikaç ay doğum izni falan olmaz heralde zaten..
spedy ne güzel bir doğum günü süprizi hazırlamışsın.. benim eşimle doğum günüm aynı gün 5 aralıkta.. napacam bilmiyorum. ama biz öyle yemek rezervasynu gibi bişiler yapamıyoruz çünkü oda yapabilir diye sonra ikimizde kalıyoruz öyle, nişanlıyken kayınvalidemde kutlamıştık. o ayarlamıştı pasta vs işlerini, bizde birbirimize hediye almıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…