- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.021
Günaydıınnnnnn :80: :80:
Günaydın herkese 11 eylül tarihi ile birlikte bende aranıza katılmış oldum...
balayında 17.09.2011 de donduk gelelı daha bir akç gün oldu bende 11 eylül 2011 tarıhı itibarıyle aranızdayım
hoşgeldin canım..
sende hoşgeldin eeee evlilik nasılmış kızlar gerçi henüz anlamamışsınızdır
Hoşbulduk, ben daha dediğin gibi bir şey anlamadım ama bekarlık sultanlıkmış gibi geliyor balayından döndüğümüzden beri :)
yok canım aslında öyle değil ama ilk başta ne oldum delisi gibi devamlı yemek temizliğe adıyorsun kendini.
zamanla geçiyor. bende öyleydim ilk 1 hafta evdeydim izinde hiç oturmadan deli gibi ütü temizlik yaptım
çalışınca düzene giriyor zaten istesen de yapamıyorsun
günaydın canım nasılsın ?
nasıl geçti dün gelen misafirler..
Günaydın herkese 11 eylül tarihi ile birlikte bende aranıza katılmış oldum...
balayından 17.09.2011 de donduk gelelı daha bir kaç gün oldu bende 11 eylül 2011 tarıhı itibarıyle aranızdayım.
Hoşbulduk, ben daha dediğin gibi bir şey anlamadım ama bekarlık sultanlıkmış gibi geliyor balayından döndüğümüzden beri :)
canım ben pazartesi çalışmaya başladım.bu düzen oturana kadar benimde canım çıkacak sanırım :/
hoşgeldınız demet ve sarah
alışana kadar yorgunluk devam eder
tadını cıkarın yeter
hoşgeldınız demet ve sarah
alışana kadar yorgunluk devam eder
tadını cıkarın yeter
bende balayından geldiğim gibi pazartesi iş başı yaptım
Aynen canım.Eşim devlet memuru onun 2 haftalık izni daha var.Bu hafta birini kullandı diğer izninide kurban bayramında kullanacak ve ben çalışıyor olacağım
ben bu çalısıtığım yerde 9 aydır çalısıyorum daha 1 senem dolmadıgı için yıllık iznim bile yoktusadece yasal olarak evlılık iznim 3 gündü patron 4 gunde kendınden verdi 1 hafta balayımızı yaptık. eşimin 2 hafta izni var. geldiğimiz gibi ben işe başladım oda evde gereklı işleri hallediyor sabahları benı yolcu edıyor. bugun kımliklerımızı değiştiricek. sgk işlemlerimizi hallediyor. taksite borca girdik oralara borcumuzu veriyor dün televizyonumuzun dekoderini bağlatmıs canım kocacım yaaaa.
evlilik kadar güzel bişi yok doğru ınsanla yaptıysan eşlerde yardımcı oluyorsa
bıran once duzelır ve alışırsınız kızlar
tabıkı hergun işe gelmekte evde işlerle ugrasmakta varsa işimiz daha zor ama
yapılmıcak hıcbişey yoktur
sevılıyoruz sevıyoruz
gerısı alışılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?