Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

balayından 17.09.2011 de donduk gelelı daha bir kaç gün oldu bende 11 eylül 2011 tarıhı itibarıyle aranızdayım.

Son düzenleme:
Günaydın herkese 11 eylül tarihi ile birlikte bende aranıza katılmış oldum...

hoşgeldin canım..

balayında 17.09.2011 de donduk gelelı daha bir akç gün oldu bende 11 eylül 2011 tarıhı itibarıyle aranızdayım

sende hoşgeldin eeee evlilik nasılmış kızlar gerçi henüz anlamamışsınızdır

Hoşbulduk, ben daha dediğin gibi bir şey anlamadım ama bekarlık sultanlıkmış gibi geliyor balayından döndüğümüzden beri :)

yok canım aslında öyle değil ama ilk başta ne oldum delisi gibi devamlı yemek temizliğe adıyorsun kendini.
zamanla geçiyor. bende öyleydim ilk 1 hafta evdeydim izinde hiç oturmadan deli gibi ütü temizlik yaptım
çalışınca düzene giriyor zaten istesen de yapamıyorsun

valla düğün yorgunlugunu atamadan hemen balayına gıttık . eve geldık buyuklere el öpmeye git falan filan iyice yoruldum mesela örnek bugun eşimin babası memelekete doncek dıye dun gece saat 01.00 de eve geldık ben sabah saat 07:00 kalktım işe geldım acayip yorgunum evimde yemek bile yapmadım düşünün yani inşallah ilk akşam yemegımı bu akşam yapıcam allah nasip kısmet ederse daha bırsey anlayamadım sankı evlenmemişim gibi

Canım ben pazartesi çalışmaya başladım.Bu düzen oturana kadar benimde canım çıkacak sanırım :/

günaydın canım nasılsın ?
nasıl geçti dün gelen misafirler..

iyiydii canım atlattım çok şükür iyi olduu

kurabiye güzel olmuş beğendiler

Günaydın herkese 11 eylül tarihi ile birlikte bende aranıza katılmış oldum...

balayından 17.09.2011 de donduk gelelı daha bir kaç gün oldu bende 11 eylül 2011 tarıhı itibarıyle aranızdayım.

Hoşbulduk, ben daha dediğin gibi bir şey anlamadım ama bekarlık sultanlıkmış gibi geliyor balayından döndüğümüzden beri :)

hoşgeldinizzz taze gelinler :))

ilk başta öyle oluyor 2-3 hafta kafayı yiyordum ben yapamıycam diye ağladığımı biliyorum :)) ama alışıyorsun zamanla düzenine

hoşgeldınız demet ve sarah

alışana kadar yorgunluk devam eder

tadını cıkarın yeter

ben sağlam bir dinlenebilsem bir yerlere gitmeden evımde artık televızyon izlemek kocamla tv izlerken uyuyakalmak istiyorum artık bır yerelere gıtmek ıstemıyorum evımde geldıgımden berı dogru düzgün oturamadım bile. Sağlam bir dinlenmeye ihtiyacım var .bu diüzen oturana kadar sanırım benım düzenim bozulmus olucak :84:

Aynen canım.Eşim devlet memuru onun 2 haftalık izni daha var.Bu hafta birini kullandı diğer izninide kurban bayramında kullanacak ve ben çalışıyor olacağım

ben bu çalısıtığım yerde 9 aydır çalısıyorum daha 1 senem dolmadıgı için yıllık iznim bile yoktu sadece yasal olarak evlılık iznim 3 gündü patron 4 gunde kendınden verdi 1 hafta balayımızı yaptık. eşimin 2 hafta izni var. geldiğimiz gibi ben işe başladım oda evde gereklı işleri hallediyor sabahları benı yolcu edıyor. bugun kımliklerımızı değiştiricek. sgk işlemlerimizi hallediyor. taksite borca girdik oralara borcumuzu veriyor dün televizyonumuzun dekoderini bağlatmıs canım kocacım yaaaa.

evlilik kadar güzel bişi yok doğru ınsanla yaptıysan eşlerde yardımcı oluyorsa
bıran once duzelır ve alışırsınız kızlar

tabıkı hergun işe gelmekte evde işlerle ugrasmakta varsa işimiz daha zor ama

yapılmıcak hıcbişey yoktur

sevılıyoruz sevıyoruz

gerısı alışılır

Benimkide sabah benimle kalkıp kahvaltı hazırlamıştı tabi şu an hosur hosur uyuyor ve sinir oluyorum :/

daha anlayamadım evliliği ama doğru ınsan olması önemli birbirimize destek olarak herseyı atlatıcaz ınsallah

evet ya cok sinir bozucu horul horul uyuyor. arıyorum şimdi açmıyo daha afyonu patlamadı sanırım. öğlen oldu yawwww .sinir oluyorumyaaa uyandırcam illaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…