Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet canım ilk zaman böyle aksilikler çıkıyor geç yatmak zorunda kalıyorsun. işler bitmiyor yorgun oluyorsun. ama merak etme kısa sürede düzeliyor boşuna çok yorma kendini :44::44::44:

Canım ben pazartesi çalışmaya başladım.Bu düzen oturana kadar benimde canım çıkacak sanırım :/

Evet. daha yeni başlamışşsın işte şimdi hesaplamalar ile oturtursun düzenini yemek yetiştirmeyi falan filan.. böyle konuştum da benim de temizlik yapmam lazım. geçen hafta görümcem bizde kaldı o biraz yapmş sağolsun.
ondan sonra da hiç evde olmadık artık yarına kısmetse :95:

iyiydii canım atlattım çok şükür iyi olduu

kurabiye güzel olmuş beğendiler

afiyet olsun canım ellerine sağlık seninde.
bende ilk kurabiye denememi yarına yaparım hiç yapmadım daha önce sevmiyorum parmaklarının arasına giriyor

Merhaba.. Bende aranızdayım artıkın.. 08-09-2011 tarihinden itibaaren ewli bi bayanım p.tesi işe başladım. Çook yardımcı bi kocam var canım benim. Yükümü hafifletiyo Allah razı olsun. İşallah hep böyle dewam eder.Bi iş bulamadı henüz, yaşadığı şehri (istanbul) bırakıp benim için buraya geldi(manisanın bi ilçesi) ve iş bulamadık daha. İşallah bulucaz.6 yıllık beraberliğin sonunda sewdiğin adamla ewlenmek harikaaa bişey

Merhaba canım senin hikayeni biliyordum hayırlı olsun.Umarım en kısa zamanda iş bulur eşin :)

günaydın kızlar.

yeni gelinler hoşgeldiniz. hayırlı olsun.

hepimiz aynı şeyleri yaşadık. ilk 1 ay falan çok yorucu oluyor ama büyükleri gezmeler bitince evde daha çok vakit geçirmeye başlayınca anlıyoruz evli olduğumuzu. düzeni de zamanla kuruyoruz. ama şimdiden temizlik yemek çok kaptırmamaya çalışın:) şimdi sizden okuyunca gülüp geçiyoruz, kendi yaşadıklarımızı paylaşıyoruz ama 1-2 aya kalmaz sizde evliliğe alışmış, kendi evinizin düzenini kurmuş olacaksınız.

NE GÜZel canım senin için büyük bi şey yapmış. inşallah kısa sürede bi iş bulur

Hoşgeldin canım :))) manisanın izmire yakın bir yerindeyseniz belki izmride de iş bulabilirsiniz? inşallah herşey istediğiniz gibi gider

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yoğunluktan az az okuyabiliyorum cevap yazamıyorum umarım herkes iyidir :))))

kızlar ben hamileymişimm.dün öğreddim.evleneli 2 ay oldu.8 yıllık bi berabaerliğimiz wardı ama daha çok erken gibi.bi yandanda sewniyorum.şoktayım.

günaydın kızlar

yeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldinizzzz ben evleneli 2 ay olcak 30nda ama ne kadar dinlensekte geçmiyor yorgunluk. Çünkü hergün yeni bir iş çıkıyor ve evin işleri hiç bitmiyor ben hala kendimi çok yorgun hissediyorum

kızlar ben hamileymişimm.dün öğreddim.evleneli 2 ay oldu.8 yıllık bi berabaerliğimiz wardı ama daha çok erken gibi.bi yandanda sewniyorum.şoktayım.

alewuska tebrik ederimm Bana göre erken ama sen nasıl düşünüyorsun hazırmısın maddi manevi. Senin düşüncen önemli ben mesela 2014te anne olmak istiyorum

aslındaa pek hazır hissetmiyorum.çok büyük süpriz oldu.şoka girdim dün.şimdi şimdi kendime geliyorum.bi yandan sewiniyorum 28 yaşındayım.yaş geçtikçe hamile kalmak zor oluyomuş.bi yandan üzülüyorum yeni ewwliyim diye.çok garip bi duygu.içim içime sığmıyo gibi.ağlamakta istiyorum gülmekte.şaşkın ördek gibiyim.ben yaza doğru düşünüyordm.şaka gibi,geliyo işte.3 haftalık.haziranda anne olucam.tatil planları yapıyrdk.şimdi bebekle tatil planları yapcaz :) nasıl bişi bu anne olmak fikri çok uzaktı bana

hayırlı olsun canım daha yeni alışırsın zamanla

alışırsın canım sonrada ıyıkı olmuş dersın :)

kendımı goruyorum sende

aayy sendem hamilesinn cnmm.ne kadarlık..benm 4 haftalık sanıyorum.hcg değerinden öle tahmin ettik.çok teşekür ederim cnmm seninde öle allah kucağımıza almayı nasip etsin

Canım valla bende gecen ay adetım 12 gun gefc geldı test yapmaya bile korkuyordum testi aldım karşısında 1 saat oturduğumu biliyorum sonuca baktım bırsey cıkmayınca zıpladım senın yerıne kendımı koyuyorum herhalde dona kalırdım oldugum yerde Ama allahım demekki bu şekilde istemiş Anne olmak çok güzel bir duyguymuşş bebek sahibi arkadaşlarım anlatıyor kendilerinden daha cok onu düşünüp onla yatıp onla kalkıyormuşsun Hem iyi tarafından bakalım allahm anne olmayı nasip etmiş bide anne olamayanlar var okadar çok uğraşıyorlar ne güzel bak sorunsuz hamile kalmışın canım

ewet dün ağlamaktan helak oldum ewde 100 tur atmışımdır.testi yaptım banyoda bıraktım çıktımm bakamadım bi baktım çift çizgii.2 tane test almıştım bi tane daha yaptım eşimi aradım geliyorum dedi bi tae testte o aldı.yine çift.doktora gittik kan testindede çıktı.ikizmide şok.eşim çocuk manyağıdır hep hayal ederdi çocuğum olsun diye .o bile şokta.annemler kayınwalidem herkesi şaşırttı biizimkisi.bir kez korunmadık we oldu.çok inatçı hırslı bi çocuk olcak heralde :)şuan yazdığını okurken bile gözlerim doldu bi tuhafım herşeye ağlayan bi tip oldum :):)

ağlama canım kucagına aldıgında iyiki doğmuşşsun diceksinn buraya yazıyorum haziran gibi tekrar döner bakarız buraya yazdıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…