- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.041
valla düğün yorgunlugunu atamadan hemen balayına gıttık . eve geldık buyuklere el öpmeye git falan filan iyice yoruldum mesela örnek bugun eşimin babası memelekete doncek dıye dun gece saat 01.00 de eve geldık ben sabah saat 07:00 kalktım işe geldım acayip yorgunum evimde yemek bile yapmadım düşünün yani inşallah ilk akşam yemegımı bu akşam yapıcam allah nasip kısmet ederse daha bırsey anlayamadım sankı evlenmemişim gibi
Canım ben pazartesi çalışmaya başladım.Bu düzen oturana kadar benimde canım çıkacak sanırım :/
iyiydii canım atlattım çok şükür iyi olduu
kurabiye güzel olmuş beğendiler
Merhaba.. Bende aranızdayım artıkın.. 08-09-2011 tarihinden itibaaren ewli bi bayanımp.tesi işe başladım. Çook yardımcı bi kocam var canım benim. Yükümü hafifletiyo Allah razı olsun. İşallah hep böyle dewam eder.Bi iş bulamadı henüz, yaşadığı şehri (istanbul) bırakıp benim için buraya geldi(manisanın bi ilçesi) ve iş bulamadık daha. İşallah bulucaz.6 yıllık beraberliğin sonunda sewdiğin adamla ewlenmek harikaaa bişey
Merhaba.. Bende aranızdayım artıkın.. 08-09-2011 tarihinden itibaaren ewli bi bayanımp.tesi işe başladım. Çook yardımcı bi kocam var canım benim. Yükümü hafifletiyo Allah razı olsun. İşallah hep böyle dewam eder.Bi iş bulamadı henüz, yaşadığı şehri (istanbul) bırakıp benim için buraya geldi(manisanın bi ilçesi) ve iş bulamadık daha. İşallah bulucaz.6 yıllık beraberliğin sonunda sewdiğin adamla ewlenmek harikaaa bişey
kızlar ben hamileymişimm.dün öğreddim.evleneli 2 ay oldu.8 yıllık bi berabaerliğimiz wardı ama daha çok erken gibi.bi yandanda sewniyorum.şoktayım.
aslındaa pek hazır hissetmiyorum.çok büyük süpriz oldu.şoka girdim dün.şimdi şimdi kendime geliyorum.bi yandan sewiniyorum 28 yaşındayım.yaş geçtikçe hamile kalmak zor oluyomuş.bi yandan üzülüyorum yeni ewwliyim diye.çok garip bi duygu.içim içime sığmıyo gibi.ağlamakta istiyorum gülmekte.şaşkın ördek gibiyim.ben yaza doğru düşünüyordm.şaka gibi,geliyo işte.3 haftalık.haziranda anne olucam.tatil planları yapıyrdk.şimdi bebekle tatil planları yapcaz :) nasıl bişi bu anne olmak fikri çok uzaktı bana
kızlar ben hamileymişimm.dün öğreddim.evleneli 2 ay oldu.8 yıllık bi berabaerliğimiz wardı ama daha çok erken gibi.bi yandanda sewniyorum.şoktayım.
aslındaa pek hazır hissetmiyorum.çok büyük süpriz oldu.şoka girdim dün.şimdi şimdi kendime geliyorum.bi yandan sewiniyorum 28 yaşındayım.yaş geçtikçe hamile kalmak zor oluyomuş.bi yandan üzülüyorum yeni ewwliyim diye.çok garip bi duygu.içim içime sığmıyo gibi.ağlamakta istiyorum gülmekte.şaşkın ördek gibiyim.ben yaza doğru düşünüyordm.şaka gibi,geliyo işte.3 haftalık.haziranda anne olucam.tatil planları yapıyrdk.şimdi bebekle tatil planları yapcaz :) nasıl bişi bu anne olmak fikri çok uzaktı bana
aayy sendem hamilesinn cnmm.ne kadarlık..benm 4 haftalık sanıyorum.hcg değerinden öle tahmin ettik.çok teşekür ederim cnmm seninde öle allah kucağımıza almayı nasip etsin
Canım valla bende gecen ay adetım 12 gun gefc geldı test yapmaya bile korkuyordum testi aldım karşısında 1 saat oturduğumu biliyorum sonuca baktım bırsey cıkmayınca zıpladım senın yerıne kendımı koyuyorum herhalde dona kalırdım oldugum yerdeAma allahım demekki bu şekilde istemiş Anne olmak çok güzel bir duyguymuşş bebek sahibi arkadaşlarım anlatıyor kendilerinden daha cok onu düşünüp onla yatıp onla kalkıyormuşsun Hem iyi tarafından bakalım allahm anne olmayı nasip etmiş bide anne olamayanlar var okadar çok uğraşıyorlar ne güzel bak sorunsuz hamile kalmışın canım
ewet dün ağlamaktan helak oldum ewde 100 tur atmışımdır.testi yaptım banyoda bıraktım çıktımm bakamadım bi baktım çift çizgii.2 tane test almıştım bi tane daha yaptım eşimi aradım geliyorum dedi bi tae testte o aldı.yine çift.doktora gittik kan testindede çıktı.ikizmide şok.eşim çocuk manyağıdır hep hayal ederdi çocuğum olsun diye .o bile şokta.annemler kayınwalidem herkesi şaşırttı biizimkisi.bir kez korunmadık we oldu.çok inatçı hırslı bi çocuk olcak heralde :)şuan yazdığını okurken bile gözlerim doldu bi tuhafım herşeye ağlayan bi tip oldum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?