Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar dövmeden anlayan seven falan var mı bacağıma düşünüyorum da. yıldız aşşağı doğru inen şekilde. bide sol parmağıma hayat yazdırmak istiyorum..
ne biliyim elinizde model falan varsa ekler misiniz fikir olsun :93::93:

speeddy ben de çok istiorum dövme yaptırmayı ama iğneden çok korkuyorum....ayak bileğine minik kuyruklu yıldızlar yaptırdı bi arkadaşım çok şeker duruo..bi bak google görsellerden falan istersen..

alewuska hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

öyle araştırdım. mesela bulduklarımı yollayım. fakat böyle uzun falan olmayacak tribal olacak siyah. daha önce yaptırdım 2 tane bacağımdakini kapattırmak istiyorum. onun yerine yıldız ile bişeyler olacka işte.
hepsi aynı gibi gözükse de kimisinin içi boş kimisi dolu bunlardan birisini düşünüyorum

çk kararsız kaldım yaa akşam gidicem büyük ihtimalle ama yaptırırır mıyım bilmiyorum :93::93:
eşimde net bi fikir vermedi

hint kınasıyla yaptır, 3-4 hafta ömrü var, hem kına daha iyi diye düşünüyorum, gerçek dövme yaptıracaksanda kınada alışırsın desene, beğenmezsen pişman olma durumun olmaz, çıkacak nasılsa.. öyle öyle bikaç desen deneyebilirsin, hangisini seversen onu yaptırırsın sonra

kızlar özür dilerim konunuzu değiştiricem ama bugünlerde bana kocamın hoşuna gidicek değişik ama pratik lezzetler lazım. Hamurişi olabilir pasta börek tarzı. et yemeği sebze yemeği hepsi kabulum :) Varmı yardım etmek isteyen.

olabilir ama hint kınası da öyle çok ucuz bişey değil.
bakalım akşama eşim ekmezse gidicez bu işi yapanlar benden daha iyi bilir kapatabiliriz derse bi tanesini yaptırıcam. belki de karma bişey yaparım :44::44::44:

hımmm sen elindeki malzemeyi söyle ona göre tarif verelim

ben 2011 gelinleri topiğinden sonbaharın yaptığı çukulata toplarından yaptım, top top üstleri hindistan cevizli, bisküviyle yapılıyor, yapılışıda kolay tadıda güzel. buzdolabına koydum, benimki gelip gidip yiyor çok hoşuna gitti, sonbaharın albümlerinde resmi ve tarifi var

burda hint kınasını 5-10tl arasında yapıyorlar, (istediğin desenin büyüklüğüne göre) mesela senin bu yıldızları 5tl ye yaparlar.. malum antalya turistik bölge olduğu için çok fazla yapan yer var ve rekabette var..

Siz güzel tariflerinizi werin ben ona uygun malzeme alırım Ewet sonbaharın o tarifini bende deniycem ama şimdi tatlım var. etimekli tatlı yaptım çok güzel.

yok burada daha pahalı olur canım. 5 Tl olsa gider hergün yaptıırım

Siz güzel tariflerinizi werin ben ona uygun malzeme alırım Ewet sonbaharın o tarifini bende deniycem ama şimdi tatlım var. etimekli tatlı yaptım çok güzel.

- Patatesleri yuvarlak doğra üstüne krema dök fırına at.
* Çıkmasına yakın kaşar rendele.

Tavuk Sote yapabilirsin , Fırında beşemal soslu patlıcan yada makarna yapabilirsin

bende hep istemişimdir dövme yaptırmak bi kaç kez geçici yaptırdım tatillerde. artık kalıcı yaptırmak istiyorum minik bişey ama buna hep karşı çıkan eşim geçenlerde dövme yaptırcam demesin mi bende bi sevinç bi sevinç kendime pay biçtim tabi kesin ikimizle alakalı bişey yaptırır diye ama benim fanatik eşim trabzonspor amblemi yaptırsammm felan demesin mii yaptıracağından değil de gıcık iştee tek ve ezeli rakibimmm gıcık oluyorum

yemek yapmayı biliyorum öyle tavuk sote, makarna filan hep yapılan şeyler. Değişik bişeyler istiyorum =) mesela güzel kek tarifi var mı bildiğiniz?? yada hazır yufkadan lezzetli bi börek filan. kurabiye de olabilir.

hahahaha benim eşimde hiç sevmiyor.
ama Allahtan bişey demedi bi an önce yaptırmam lazım...
daha önce babamın ismini yazdırdım şimdi yine yaptııcam

yemek diyince yemek tarifi verdim bende. en güzeli int bak. ben stok yapmıştım world dosyasına ona bakıp söylerdim ama oda yanımda değil

kızlar ben hamileymişimm.dün öğreddim.evleneli 2 ay oldu.8 yıllık bi berabaerliğimiz wardı ama daha çok erken gibi.bi yandanda sewniyorum.şoktayım.

tebrik ederim alewuska
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum. umarım Allah dileyen herkese nasip eder :119:

kızlar ben hamileymişimm.dün öğreddim.evleneli 2 ay oldu.8 yıllık bi berabaerliğimiz wardı ama daha çok erken gibi.bi yandanda sewniyorum.şoktayım.
tebrik ederim canım yazdılarını ayrı bi heyecanla okudum tüylerim diken diken ooldu resmen hayırlısı böyleymiş sağsalim kucağına aldığın günlrei görelim inşallah valla bazen ben de istiyorum yaş geçiyor anlamıyoruz ama sonra diyorum dur daha yeni :)))))
valla benim 3,5 ay oldu sonuç hala çok yorgunum ölüom yorgunluktan işler bitmio gözümde büyüyor ev pismiş gibi gelio hergün temizlik yapsam yapasım var ama hiçbişi yapmayasımda var bir düzen lazım ama nasıl (((((
alewuska tebrik ederimm Bana göre erken ama sen nasıl düşünüyorsun hazırmısın maddi manevi. Senin düşüncen önemli ben mesela 2014te anne olmak istiyorum
2014 müü plan yapılmış maşallah bana kalsa hiç istemiyorum kendime zaman ayıramıyorum çocuk olunca iyiden iyiyye dağılırım sanırım bende 2 yıl sonra yapabilirmiyiz acaba die düşünüom daha karar vermedim :)))))
ben bayılıyorum valla yıldızlı minik bişiler omzuma sırta doğru yaptırayım diom eşimde yaptırmak istio yada baş harflerimizi değişik iekilde yaptıralım diom kararsız kaldım

çok güzelmiş ben beğendimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…