Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

çok teşekür ederim canımm.allah böle istedi.düğün hediyesi gibi oldu :) amin canım güzeldileklerim için çok sağol.rabbimde sana istediğin zman hemen wersin inşallah

evet canım

bende cok kısa zaman olmasına ragmen 12 haftalık hamişim:)

amın hepımızınkını ıns

3 aylık olmuşş:) insan yawaş yawaş alışıyo dimi hamile olduğuna :) benmki daha 4 haftalık :)

alewuska hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

aminn canımm.çok teşekür ederimmçdarısı istyenlerin başına

tebrik ederim alewuska
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum. umarım Allah dileyen herkese nasip eder :119:

çok teşekür edrim canım.aminn inşallah.seninde olur inşallah.rabbim olayan herkese wersin

magrenta akşam gidiyorum yaptırmaya :97::97:
sipaydim inşallah çok güzel olur döğmen bizde bayılırız koşa koşa yaptırmaya giderizzz:)))) merakla bekliommmmm

çok teşekür ederim canımm.allah böle istedi.düğün hediyesi gibi oldu :) amin canım güzeldileklerim için çok sağol.rabbimde sana istediğin zman hemen wersin inşallah

hayırlısı canım hazır olduğumuzda zorlanmadan olur inşallah

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlarrrrrr

GUNAYDIN KIZLARR

Magrenta canım dün bakamadım foruma yazdıklarını şimdi gördüm hedef 2014 şimdilik ama ozamana kadarda olursa hayır demem bebişimii öper koklarımm

Spedyycim merak ettim nasıl birşey yaptırdın dünkülere benziyormu

selam kızlar.

topiğimizde anne adayları çoğalmaya başladı. hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeklerinizi.

speedy güle güle kullan. ilk fırsatta ekle merak ettim dövmeni

valla benimde etrafım hamile dolu aradan banada sormaya başlarlar yaaaa bende aklım karışıo olsun mu olmasın mıı heheh diyorum daha dur durrrrrrrr
Eki Görüntüle 260976 Eki Görüntüle 260977

böyle biraz kötü çıkyı ama idare edin :95::95:

ayyyyyy süper olmuş sipaydimmm bir kaç gün içinde daha güzel durur bence :))))) çok kıskandım şimdi yahuuuu

günaydın bayanalr herkes nasıl işler yoğun sanırım pek ses çıkmamışşşşş :))))))

evet canım daha kabuk falan olacak biraz zamanı var etrafı falan şiş duruyor.. bende çok beğendim özellikle elimdekini :82::82::82:
sende yaptır canım istiyorsan tabiki

spedyycim cok guzel olmusss güle güle kullann ben seneye pomeme grmeyi planlıyorum ondan istesemde dövme yaptıramam bend omzuma istiyorum küçük dövemcikler ama bıraz beklemem gerekecek

bizde dün konuştuk koçişle dedim 5 senemi yapmasak diyo ozaman benım yaş olacak 35 50 yaşıma geldiğimde cocuk bana dedemi desin bide ne kadar yaş ilerlerse okadar ıhtımaller azalıyor canımn gel biz senle 2013te hamile kalak 2014tede bebişleri kucağımıza alak

evet canım daha kabuk falan olacak biraz zamanı var etrafı falan şiş duruyor.. bende çok beğendim özellikle elimdekini :82::82::82:
sende yaptır canım istiyorsan tabiki
valla bakalım kocişle istioz düzgün bir yer bulursak ufaktan bir denemeyle başlayabiliriz :)))
spedyycim cok guzel olmusss güle güle kullann ben seneye pomeme grmeyi planlıyorum ondan istesemde dövme yaptıramam bend omzuma istiyorum küçük dövemcikler ama bıraz beklemem gerekecek
anlayamadım canım pomem neeee??????

heheh bende diom 30da yapıcm yada düşünürürz diom 3 yıl sonra yane oldu dio çocuk bana dede der artık ilkokulu bitrdiğinide göremem dio hehehe valla seneye yaz bi gezelim 2013 uygundur :)))) şöle yaz öncesi doğrudukmu o yazıda heba etmmiş oluruz yada hamilede olur gene yüzerim ben

Ünv. mezunlarının polislik için katıldığı 6 aylık bir okul canım kpssye giriyon ordan 6 ay eğitimle polis oluyon ..

Aynen canım yaa bizimkinler dede olacaklar bende 2014 ocak başı diyorum veya 2013 aralık sonu gibi hamile kalayım bebişimde başak burcu olsun 3 başak evde temizlemediğimz yer kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…