- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.081
tebrik ederim canım yazdılarını ayrı bi heyecanla okudum tüylerim diken diken ooldu resmen hayırlısı böyleymiş sağsalim kucağına aldığın günlrei görelim inşallah valla bazen ben de istiyorum yaş geçiyor anlamıyoruz ama sonra diyorum dur daha yeni :)))))
evet canım
bende cok kısa zaman olmasına ragmen 12 haftalık hamişim:)
amın hepımızınkını ıns
alewuska hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
tebrik ederim alewuska
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende çok istiyorum. umarım Allah dileyen herkese nasip eder :119:
sipaydim inşallah çok güzel olur döğmen bizde bayılırız koşa koşa yaptırmaya giderizzz:)))) merakla bekliommmmmmagrenta akşam gidiyorum yaptırmaya :97::97:
çok teşekür ederim canımm.allah böle istedi.düğün hediyesi gibi oldu :) amin canım güzeldileklerim için çok sağol.rabbimde sana istediğin zman hemen wersin inşallah
günaydın kızlar 2 tane dövme yaptırdım geldim
valla benimde etrafım hamile dolu aradan banada sormaya başlarlar yaaaa bende aklım karışıo olsun mu olmasın mıı heheh diyorum daha dur durrrrrrrrGUNAYDIN KIZLARR
Magrenta canım dün bakamadım foruma yazdıklarını şimdi gördüm hedef 2014 şimdilik ama ozamana kadarda olursa hayır demem bebişimii öper koklarımm
Spedyycim merak ettim nasıl birşey yaptırdın dünkülere benziyormu
ayyyyyy süper olmuş sipaydimmm bir kaç gün içinde daha güzel durur bence :))))) çok kıskandım şimdi yahuuuu
günaydın bayanalr herkes nasıl işler yoğun sanırım pek ses çıkmamışşşşş :))))))
speedy yıldızlara bayıldım. harika olmuş dövmelerin.
valla benimde etrafım hamile dolu aradan banada sormaya başlarlar yaaaa bende aklım karışıo olsun mu olmasın mıı heheh diyorum daha dur durrrrrrrr
ayyyyyy süper olmuş sipaydimmm bir kaç gün içinde daha güzel durur bence :))))) çok kıskandım şimdi yahuuuu
günaydın bayanalr herkes nasıl işler yoğun sanırım pek ses çıkmamışşşşş :))))))
HOşgeldin canım
valla bakalım kocişle istioz düzgün bir yer bulursak ufaktan bir denemeyle başlayabiliriz :)))evet canım daha kabuk falan olacak biraz zamanı var etrafı falan şiş duruyor.. bende çok beğendim özellikle elimdekini :82::82::82:
sende yaptır canım istiyorsan tabiki
anlayamadım canım pomem neeee??????spedyycim cok guzel olmusss güle güle kullannben seneye pomeme grmeyi planlıyorum ondan istesemde dövme yaptıramam bend omzuma istiyorum küçük dövemcikler ama bıraz beklemem gerekecek
bizde dün konuştuk koçişle dedim 5 senemi yapmasak diyo ozaman benım yaş olacak 35 50 yaşıma geldiğimde cocuk bana dedemi desinbide ne kadar yaş ilerlerse okadar ıhtımaller azalıyor canımn gel biz senle 2013te hamile kalak 2014tede bebişleri kucağımıza alak
valla bakalım kocişle istioz düzgün bir yer bulursak ufaktan bir denemeyle başlayabiliriz :)))
anlayamadım canım pomem neeee??????
heheh bende diom 30da yapıcm yada düşünürürz diom 3 yıl sonra yane oldu dio çocuk bana dede der artık ilkokulu bitrdiğinide göremem dio hehehe valla seneye yaz bi gezelim 2013 uygundur :)))) şöle yaz öncesi doğrudukmu o yazıda heba etmmiş oluruz yada hamilede olur gene yüzerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?