Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

:13: hoşbulduk cnm... dövmelerine bayıldım çok güzel olmuş..eceyle bizde yaptırmak istiyoruzda güvenilir bi dövmeci bulamadık henüz

evet iyi araştırın canım yoksa problem olabilir

valla bakalım kocişle istioz düzgün bir yer bulursak ufaktan bir denemeyle başlayabiliriz :)))

hahaha hadi bakalım çocuktan önce dövme :96::96::96:

spedyycim cok guzel olmusss güle güle kullann ben seneye pomeme grmeyi planlıyorum ondan istesemde dövme yaptıramam bend omzuma istiyorum küçük dövemcikler ama bıraz beklemem gerekecek

inşallah kazanırsın canım ondan sonra yaptırırsın

saol canım bakalım seney başvurcazda kaçıncı dönem alacaklar veya kazanabilecekmiyim kpssden bu sene en az 76 alanı almışlar

slm kızlar

sipdy dövmelerın harıka olmuşş

kızlar cocuk yapmayı ertelemeyın

anneler cogalsın

Allah herkese hayırlı evlat nasıp etsın ıns

slm nefescimm

walla bizde bu ara sürekli çocuk konusunda konuşuyoruz ben bide korunmuyorum birde hesaplar karışırmış

bence kendı halıne bırakmak lasım cok düşünürsende etkılıyo ınsanı

bak ben korunmuyordum 1ay olmadı sonra ılaca basladım hamıle kaldım

ılac bana etkı etmıyomuş hayırlısıyla bunu dogursam işim zor nasıl koruncam bılmıyorum

gercı sımdıden ıkıncıyıde yapım arkasından olursa beraber buyurler dahada yapmam bıle dıyorum bazen

tabıkı abartıyorum

sız bole kesın konusun ben sızı hamıle olunca gorcem

keske hemen olsaymış dıceksınız

saka bı yana hayırlısı olsun canım
bebişlerımız cogaldı Allah arttırsın ıns

bunu diyeceğimi biliyorum canım dünyanın en güzel duygusu eminim.
teyzemin kızını severken bile çıldırıyorum yada tanımadığım bi bebeği severken de :)
ama daha 4 aylık evliyim acelem de yok canım önce bi evliliğin suyunu çıkartıyım sonra bebeğin suyunu çıkartıcam

İşte bende ondan korkuyorum ya isteyipte olmazsa diye bide allahm korusun yarabbimm..

bende hep ikiz bebişlerim olsun isterdim birlikte büyüsünler diye biraz tembel düşüncesi ama genede güzel fikir Eğer bir bebişim olursada 2 yaş aralarında olsun istiyorum ve başka bebiş yapmayı düşünmüyorum.

Allah herkesın gönlüne gore versın

bende daha 5 ayım dolmadı ama 3 aylık hamıleyım:)

sankı yıllardır evlıymişim gıbı hıssedıyorum kendımı bazen

o kadar mutluyumkı eşimle bırlıkte Allah herkese nasıp etsın ıns

bebegımızı beklemekte bızım ıcın ıkıye katlanan mutluluk

bende cok ısterdım ama kısmet bıteneyede şükürler olsun

ıkısını bır buyutmek te zevklı olur arayı cok uzatmıyım dıyorum kısmet

Allah daha fazlasını 3 nüze versin inşallah

ikiz kromozonları taşıyor musun canım ?
benim mesela eşimin bi, küçüğü ikizmiş 1 tanesini ölmüş.
kadın doğuma gittiğimde sordum. benim riskim var mı diye normalden daha çok dedi..
bebeğin oluşumunu cinsiyetini falan erkek belirliyor ya. onun için olabilirmişte.
Allah günah yazmasın ama 2 tane birden zor gelir bana :95::95::95: isteyene nasip etsin

Teyzemler ikiz canım ama dediğin gibi erkek etkili ama bir ümit diyorum bende belki vardır bastırılmış kromozomu koçişimin Ay speedyy ne güzel birden büyicek gitcek birdaha aynı acıyı çekmicen diğer türlü ayrı ayrı yıllarda gene aynı şeyleri sil baştan yaşıcan .. Ben bundan istiyorum zaten zor olcak zaten yorulcaz biraz daha fazla yorulalım ama birdaha yaşamayalım kendimi çok tembel gördüm yaa

Hayırlısı canım bende diom nedir buu :))))

kzıalr maşallahınız var bir bebek mevzusudur almış başını gitmiş çok istiyonuz galibaaaaa?

ama ikiz olursa işimi bırakmak zorunda kalırım, bide bakımı gerçekten zor benimde kuzenim ikiz mesela kadın devamlı 50 kg öyle zor ki.
hamileyken ikiz olduğunu öğrendi 5 ay serum ile falan yaşadı bünyesi zorladı benimde bünyem öyle çok sağlan değil kırmızı et hiç yemiyorum.. daha kötü olurum

5 ay serummu kıyamam yaa zor olmuştur onun içinAnladım canım ozaman bir bebişimiz olsun Ben zaten 1 yıl çalışmamayı düşünüyorum 1 yaşına kadar kendim bakayım daha sonra annem baksın diye düşünüyorum ama ozaman ne olur tabi allahm bilir

herkesin bünyesi bir değildir mutlaka ama kendim için düşündüğmde şimdi tek hamile bile olsam durumum kötü..
onun için gebelik öncesi kontrole gitmem lazım. hamilelik kötü geçmesin diye..
bende bi süre çalışmak istemiyorum ama kredi falan zor gibi :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…