- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.101
:13: hoşbulduk cnm... dövmelerine bayıldım çok güzel olmuş..eceyle bizde yaptırmak istiyoruzda güvenilir bi dövmeci bulamadık henüz
valla bakalım kocişle istioz düzgün bir yer bulursak ufaktan bir denemeyle başlayabiliriz :)))
spedyycim cok guzel olmusss güle güle kullannben seneye pomeme grmeyi planlıyorum ondan istesemde dövme yaptıramam bend omzuma istiyorum küçük dövemcikler ama bıraz beklemem gerekecek
slm kızlar
sipdy dövmelerın harıka olmuşş
kızlar cocuk yapmayı ertelemeyın
anneler cogalsın
Allah herkese hayırlı evlat nasıp etsın ıns
slm nefescimm
walla bizde bu ara sürekli çocuk konusunda konuşuyoruz ben bide korunmuyorum birde hesaplar karışırmış
slm kızlar
sipdy dövmelerın harıka olmuşş
kızlar cocuk yapmayı ertelemeyın
anneler cogalsın
Allah herkese hayırlı evlat nasıp etsın ıns
TEşekkür ederim canım dövmemi de yaptırdım sıra çocukta :95::95::95: dermişim
kısmetse 2013'de
sız bole kesın konusun ben sızı hamıle olunca gorcem
keske hemen olsaymış dıceksınız
saka bı yana hayırlısı olsun canım
bebişlerımız cogaldı Allah arttırsın ıns
bence kendı halıne bırakmak lasım cok düşünürsende etkılıyo ınsanı
bak ben korunmuyordum 1ay olmadı sonra ılaca basladım hamıle kaldım
ılac bana etkı etmıyomuş hayırlısıyla bunu dogursam işim zor nasıl koruncam bılmıyorum
gercı sımdıden ıkıncıyıde yapım arkasından olursa beraber buyurler dahada yapmam bıle dıyorum bazen
tabıkı abartıyorum
bunu diyeceğimi biliyorum canım dünyanın en güzel duygusu eminim.
teyzemin kızını severken bile çıldırıyorum yada tanımadığım bi bebeği severken de :)
ama daha 4 aylık evliyim acelem de yok canım önce bi evliliğin suyunu çıkartıyım sonra bebeğin suyunu çıkartıcam
İşte bende ondan korkuyorum ya isteyipte olmazsa diye bideallahm korusun yarabbimm..
bende hep ikiz bebişlerim olsun isterdim birlikte büyüsünler diye biraz tembel düşüncesi ama genede güzel fikirEğer bir bebişim olursada 2 yaş aralarında olsun istiyorum ve başka bebiş yapmayı düşünmüyorum.
Allah herkesın gönlüne gore versın
bende daha 5 ayım dolmadı ama 3 aylık hamıleyım:)
sankı yıllardır evlıymişim gıbı hıssedıyorum kendımı bazen
o kadar mutluyumkı eşimle bırlıkte Allah herkese nasıp etsın ıns
bebegımızı beklemekte bızım ıcın ıkıye katlanan mutluluk
İşte bende ondan korkuyorum ya isteyipte olmazsa diye bideallahm korusun yarabbimm..
bende hep ikiz bebişlerim olsun isterdim birlikte büyüsünler diye biraz tembel düşüncesi ama genede güzel fikirEğer bir bebişim olursada 2 yaş aralarında olsun istiyorum ve başka bebiş yapmayı düşünmüyorum.
Allah daha fazlasını 3 nüze versin inşallah
ikiz kromozonları taşıyor musun canım ?
benim mesela eşimin bi, küçüğü ikizmiş 1 tanesini ölmüş.
kadın doğuma gittiğimde sordum. benim riskim var mı diye normalden daha çok dedi..
bebeğin oluşumunu cinsiyetini falan erkek belirliyor ya. onun için olabilirmişte.
Allah günah yazmasın ama 2 tane birden zor gelir bana :95::95::95: isteyene nasip etsin
Ünv. mezunlarının polislik için katıldığı 6 aylık bir okul canım kpssye giriyon ordan 6 ay eğitimle polis oluyon ..
Aynen canım yaa bizimkinler dede olacaklarbende 2014 ocak başı diyorum veya 2013 aralık sonu gibi hamile kalayım bebişimde başak burcu olsun 3 başak evde temizlemediğimz yer kalmaz
Teyzemler ikiz canım ama dediğin gibi erkek etkili ama bir ümit diyorum bende belki vardır bastırılmış kromozomu koçişiminAy speedyy ne güzel birden büyicek gitcek birdaha aynı acıyı çekmicen diğer türlü ayrı ayrı yıllarda gene aynı şeyleri sil baştan yaşıcan .. Ben bundan istiyorum zaten zor olcak zaten yorulcaz biraz daha fazla yorulalım ama birdaha yaşamayalım kendimi çok tembel gördüm yaa
ama ikiz olursa işimi bırakmak zorunda kalırım, bide bakımı gerçekten zor benimde kuzenim ikiz mesela kadın devamlı 50 kg öyle zor ki.
hamileyken ikiz olduğunu öğrendi 5 ay serum ile falan yaşadı bünyesi zorladı benimde bünyem öyle çok sağlan değil kırmızı et hiç yemiyorum.. daha kötü olurum
Hayırlısı canım bende diom nedir buu :))))
kzıalr maşallahınız var bir bebek mevzusudur almış başını gitmiş çok istiyonuz galibaaaaa?
5 ay serummu kıyamam yaa zor olmuştur onun içinAnladım canım ozaman bir bebişimiz olsun Ben zaten 1 yıl çalışmamayı düşünüyorum 1 yaşına kadar kendim bakayım daha sonra annem baksın diye düşünüyorum ama ozaman ne olur tabi allahm bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?