- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.301
size diyorum....
Valla inşallah o zaman bana hergün tatil eşimde izin alır diye düşünüyorum tatil pek güzel denk gelmiyormuş malesef bu bayramvalla sadece bir yere gitmeyelim bir kaç yere gidelim istiyoruz roma praq venedik olabilir bunların karışımı bi yer geçen bayram burdaydık pek gezmiyoruz birde kurban bayramında çok rahatsız oluyorum ben et falan beni mahvediyor burda olmazsak süper olur :)
bende şirince şarabını çok seviyorum öncelikle yabanmersinli sonra vişneli :))))
sorması ayıp bu kadar salatayı kim yicek bunlar biraz fazlalık geldi canım bana
bence domates soslu köfte yap yada şöle bişi patatesi 2ye böl içini biraz al köfteyi üzierine koy bir tanede biber koy salçalı sos yap ver fırına çıkmaya yakında kaşar dilimi koy üzierne farklı bişi olur
dur şimdi sssccc nin menüsünü tartısıyoruz tamam ben uyarım görüşelim bi yerde
dur şimdi sssccc nin menüsünü tartısıyoruz tamam ben uyarım görüşelim bi yerde
sana hergünmü tatil o nasıl oluyorrbende prag ve venediği istiyorum işte hatta balayında gitsekmi demiştik ama turlarla zort oluyor zaten yorgunuz onların hızına yetişemeyiz diye gitmemiştik bende vişneliyle ahududuyu seviyorum yaaa
normalde bu kadar salata fazla farkındayım ama amcamlar çok severler salata ve mezeleri.
fırında yemek hiç düşünmedim çünkü hangi misafire fırın yemeği yapmaya kalksam rezil oldum. fırınım sağolsun misafirleri sevmiyor. kendimize yapınca birşey yok misafire olunca saatlerce pişmiyor.
yaw ne zor misafire yemek düşünmek ya
en iyisi ben yepyeni bir menü düşüneyim.
bu aralar acayip uçtuk zaten. işler yoğun her akşam ya biryere gidiyoruz ya biri geliyor.
evimde eşimle yalnız olmayı özledim walla.
sssc canım salata gerçekten çok fazla olmuşş. ama canım istiyor yapıcam diyorsan ortaya meze olarak yine yapabilirsin. yenir yanii :) ben çok seviyorum mezeyi
akşam öyle bir geçer zaman ki var ama yetişebilir miyim bilmiyorum taksimde birazcık işim var :96::96:
normalde bu kadar salata fazla farkındayım ama amcamlar çok severler salata ve mezeleri.
fırında yemek hiç düşünmedim çünkü hangi misafire fırın yemeği yapmaya kalksam rezil oldum. fırınım sağolsun misafirleri sevmiyor. kendimize yapınca birşey yok misafire olunca saatlerce pişmiyor.
yaw ne zor misafire yemek düşünmek ya
en iyisi ben yepyeni bir menü düşüneyim.
bu aralar acayip uçtuk zaten. işler yoğun her akşam ya biryere gidiyoruz ya biri geliyor.
evimde eşimle yalnız olmayı özledim walla.
İnşallah o zamana tatil olacak canım :)))) senin gibi sıkıntılıyım bende işyerinde
valla balayında ben de yunan adaları istedim ama yorgunlukta koşuşturmak istemedik bayrama dedik ilk bayram olmaz ayıp dedik gene seneye kaldı bakalım bakalım araştıralım bir aksilik çıkmazsa koşturcaz bu bayram eşimde hiç sevmez ordan oraya koşturmayı be de bayılırım özellikle tarihi yerleri çok severim
off canım sıkıldı yaa kocca gelse de eğlensem.....
ya ne güzel bayram tatili planları yapıosunuz ya bize bayramda seyranda tatil yok kahrolsun vardiya..
yalnız kasım ayında prag soğuk olur güneye gidin italya falan on numara olabilir o tarihlerde..ispanya da güzel olur.. :)
radyolog sen nerelerdeydin be komşum?
valla çatlicam sıkıntıdan yemek yapmam lasım üşeniom yaa......
evet canım bende diyorum şöle sıcak yerlere gidelim içimiz ısınsın :))) bakalım ne taraf olucak kısmet olursa :)))off canım sıkıldı yaa kocca gelse de eğlensem.....
ya ne güzel bayram tatili planları yapıosunuz ya bize bayramda seyranda tatil yok kahrolsun vardiya..
yalnız kasım ayında prag soğuk olur güneye gidin italya falan on numara olabilir o tarihlerde..ispanya da güzel olur.. :)
radyolog sen nerelerdeydin be komşum?
valla çatlicam sıkıntıdan yemek yapmam lasım üşeniom yaa......
ben başladım netten iş aramayaaiş bulmadan diyorum çıkmayım borçlar var bir sürü
Bende kurban bayramının ilk günü evden çıkamamkan tutar beni tansiyonum düşüyor ama abim için bir yere gitmicem. Sen benim yerimede gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?