Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sana hergünmü tatil o nasıl oluyorr bende prag ve venediği istiyorum işte hatta balayında gitsekmi demiştik ama turlarla zort oluyor zaten yorgunuz onların hızına yetişemeyiz diye gitmemiştik bende vişneliyle ahududuyu seviyorum yaaa

normalde bu kadar salata fazla farkındayım ama amcamlar çok severler salata ve mezeleri.
fırında yemek hiç düşünmedim çünkü hangi misafire fırın yemeği yapmaya kalksam rezil oldum. fırınım sağolsun misafirleri sevmiyor. kendimize yapınca birşey yok misafire olunca saatlerce pişmiyor.

yaw ne zor misafire yemek düşünmek ya
en iyisi ben yepyeni bir menü düşüneyim.
bu aralar acayip uçtuk zaten. işler yoğun her akşam ya biryere gidiyoruz ya biri geliyor.
evimde eşimle yalnız olmayı özledim walla.

İnşallah o zamana tatil olacak canım :)))) senin gibi sıkıntılıyım bende işyerinde
valla balayında ben de yunan adaları istedim ama yorgunlukta koşuşturmak istemedik bayrama dedik ilk bayram olmaz ayıp dedik gene seneye kaldı bakalım bakalım araştıralım bir aksilik çıkmazsa koşturcaz bu bayram eşimde hiç sevmez ordan oraya koşturmayı be de bayılırım özellikle tarihi yerleri çok severim

sssc canım salata gerçekten çok fazla olmuşş. ama canım istiyor yapıcam diyorsan ortaya meze olarak yine yapabilirsin. yenir yanii :) ben çok seviyorum mezeyi

akşam öyle bir geçer zaman ki var ama yetişebilir miyim bilmiyorum taksimde birazcık işim var :96::96:

hayatımın hiç biyerınde plan yapmadım ne zaman yaptıysam tutmadı o yüzden mısafır gelecegı zaman sabah erkenden kalkıp aklıma ne gelıyosa yapıyorum fırında yapamıyosan ocakta karnıyarık yapabılrsın yada tavuk sote rengarenk sebzelerde birazda köri sos harıka oluyo annemleri ne zaman cagırsam babam hep tavuk ve mantar corbası ister onlar sabıt zeytınyaglılar ve diğer aparatıfler degısıklık göstrrır

sağolun kızlar dışardan göz daha iyi görüyor , salatalar şimdi bana da fazla geldi.
haftaiçi her akşam biryerlerde olacağız. hep geç geleceğiz. bugünden birşeyler yapabilirmiyim diye düşünürken geldi aklıma yemek olayı işte. en azından markete falan giderim diye.
cumartesi temzilikte yapılması gerek çünkü. bir de bu haftasonu hep misafirle geçecek. pazar hem kahvaltıya hem akşam çaya.
geçen haftada eşimle dinlenemedik onu stresi sardı beni.

Son düzenleme:

cok heycanlı bu hafta yaa hergun kanal d izliyorum yarında kuzey guney var yemeği nasıl yedıgımı bulasıkları nasıl yıkadıgımı bi görsen yetısmek ıcın

pazar günü gelen misafirimdeki menümü söyleyim öyle bişey de yapabilirsin..

* tavuk çorbası ev yapımı ( tavuk bulyonlu )
* salçalı biftek
* nohutlu pilav
* patates püresi
* patlıcan salatası- kırmızı biberli sirkeli
* çoban salata

ıhımmm ozaman azar azar yaparsın sofran çok kabalaık olmaz valla fırında ben dün kabak yemeği yaptım sandım ki ömrümden ömür geçti pişmedi gitti epi topu kabak yane lakin çok lezzetli ve hafif bir yemek oldu :)))
bence biraz evde oturun her akşam dışarda ne kız öleee biz her akşam evdeyiz valla biraz kayınvalide de takılıoz sonra eve şimdide yürüyüşe başladık başbaşa yürüyüyoz bende kızıodum zaman ayırmıyoruz birbirimize die bak ne güzel beraber yüüyoz şimdi bu zaman bizim dio :)

off canım sıkıldı yaa kocca gelse de eğlensem.....

ya ne güzel bayram tatili planları yapıosunuz ya bize bayramda seyranda tatil yok kahrolsun vardiya..

yalnız kasım ayında prag soğuk olur güneye gidin italya falan on numara olabilir o tarihlerde..ispanya da güzel olur.. :)

radyolog sen nerelerdeydin be komşum?

valla çatlicam sıkıntıdan yemek yapmam lasım üşeniom yaa......

ben başladım netten iş aramayaa iş bulmadan diyorum çıkmayım borçlar var bir sürü

Bende kurban bayramının ilk günü evden çıkamam kan tutar beni tansiyonum düşüyor ama abim için bir yere gitmicem. Sen benim yerimede gez

burdayım tatılm da evde pc yok annemlerdeyım bugun burda kalcaz bi gireım bakayım dedım eve net alana kadar ara ara yoklıcam artık sen nabıyon iyimisin evlılık nasıl

evet canım bende diyorum şöle sıcak yerlere gidelim içimiz ısınsın :))) bakalım ne taraf olucak kısmet olursa :)))
sizde çıkarsınız canım sıkmayın canınızı

valla ben de ara ara bakıyorum canım ama bilmiom şartlar pek iyi diil gibi görünüo

ay radyologcum ne bilim hala kendimizi evli gibi hissetmioruz çoğu zaman :)) zaten sürekli gezmece tozmaca durumundayız :) iyi gidio neticede :)

magrentacım yaa ben normal memur vardiyasına geçemessem bizim beraber bayram tatili yapmamız neredeyse imkansız..bakalım önümüzdeki hafta müdürle konuşcam kocam izin vermio vardiyalı çalışmama yoksa istifda edecem die blöf yapacam..sanırım departmanım nedeniyle istifa etmemi göze alamaz bakalım yapacak mı bi iyilik?

dua edin benim için..stresten her yerim yara bere içinde artık bu düzen yüzünden...

speedy teşekkür ederim bifteğe bayılırım ben:) bende yaparım belki.

magrenta evde kalmayı biz de istiyoruz ama bunlar mecburi geziler hep.
bugün arkadaşımızın çocuğu sünnet oldu ona gidiyoruz, yarın anneme yemeğe, perşembe eşimin halasına yemeğe.
cuma da arkadaşımızın düğünü var.
istesek bile erteleyebileceğimiz şeyler yok malesef

ben de kurban için birşeyler yapmak istiyorum ama bizim yoğun zamanımız izin olayım sorun olur muhtemelen

güzel zaman geçirdim bugun kızlar teşekkürler hepiniz tek tek öpüldünz sonra görüşmek umuduyla hoşçakalın kendınıze iyi davranın iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…