Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

İnşallah tutar canım sen de rahata kavuşursun.

poffff neyseki bizde yok öleee eşimde diyor şuraya yeömeğe çağırıyorlar falan die haftaya die erteliom hep zaten çalışıyoruz birde haftaiçi hiç gidemem vallaha

magrenta davetlere mecburen katılıyoruz çünkü bizim gidecek yerlerimiz bitsinki onları da çağıralım. az zaman kaldı. kasımda kursum başladıktan sonra misafirle ilgilenemem.

gunaydın kızlar yasemın cınsıyet bellı olmadımı daha?

evreka geçmiş olsun canım dun okudum ama yazamadım nasılsın

saol canım biraz daha iyiyim dün eve gittim paso yattım saolsun koçişim yemek hazırladı baktı bana bugün daha iyiyim düne nazaran ama genede kolumu kaldıracak gücüm yok sen nasıl oldun bebişimiz nasıl

saol canım biraz daha iyiyim dün eve gittim paso yattım saolsun koçişim yemek hazırladı baktı bana bugün daha iyiyim düne nazaran ama genede kolumu kaldıracak gücüm yok sen nasıl oldun bebişimiz nasıl

harıka ve cok haraketli doktordan geldık babamızla oğlum bugun bı baskaydı
bıze gosterdı kendını her halını agladım kan aldırdım ama cok ıyıyım sukur saglıklı bebegımız

harıka ve cok haraketli doktordan geldık babamızla oğlum bugun bı baskaydı
bıze gosterdı kendını her halını agladım kan aldırdım ama cok ıyıyım sukur saglıklı bebegımız

Ne güzel canım yaaa çok sevindimmm allahm bizede nasip eder inş Bebişimizz yaramaz olcak desene şimdiden başlamış hareketlenmeye

biznefesiz canım kesinleştii demekk gelsinn mavilerrr o zaman

evreka biraz daha iyimisin canım

speedyyy günaydınnn :)

magrenta davetlere mecburen katılıyoruz çünkü bizim gidecek yerlerimiz bitsinki onları da çağıralım. az zaman kaldı. kasımda kursum başladıktan sonra misafirle ilgilenemem.
poffff zor vallaha en rahat benim sanırım biz yemekleri hep erteledik 1-2 yere gittik sadece :)))kimsede gelmedi ailem dışında haftanın 6 günü çalışıom die kimse gelemio nasıl korkuttuysam milleti heheheh :))))

bu arada doktordan geldım kızlar

%80 olan kısım kesinleşti paşam olcakmışş:)

ısteyen herekese nasıp etsın

hayırlı olsun canım paşamız sağsalim gelsin hayırlı evlat olsun :))))

günaydın baynalr iyi sabahlar herkese evrekacım bol bol nazlan canım kocaana hastayken süper vallaha bu şansı kaçırma :)

iyiyim canım düne nazaran allaha şükür ama hala kendimi iyi hissetmiyorum zamanla ilaçların etkisiyle geçer inş sen nasılsın

iyi canım sevindimm geçer ama yavaş yavaş

iyiyim bende şükür

kızlar her gece sabaha kadar benim karnım ağrıyor sabah kalktığımda dokunamıyorum acıyor karnımm üşüttüm sanırımm

canım hemd nasıl nazlanıyorumm oda gıkını çıkartmıyor tamam aşkım tamam hayatım yapayım getireyim birşey istiyonmu diye başımın etrafında dönüyor canım benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…