- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.321
İnşallah tutar canım sen de rahata kavuşursun.ay radyologcum ne bilim hala kendimizi evli gibi hissetmioruz çoğu zaman :)) zaten sürekli gezmece tozmaca durumundayız :) iyi gidio neticede :)
magrentacım yaa ben normal memur vardiyasına geçemessem bizim beraber bayram tatili yapmamız neredeyse imkansız..bakalım önümüzdeki hafta müdürle konuşcam kocam izin vermio vardiyalı çalışmama yoksa istifda edecem die blöf yapacam..sanırım departmanım nedeniyle istifa etmemi göze alamaz bakalım yapacak mı bi iyilik?
dua edin benim için..stresten her yerim yara bere içinde artık bu düzen yüzünden...
speedy teşekkür ederim bifteğe bayılırım ben:) bende yaparım belki.
magrenta evde kalmayı biz de istiyoruz ama bunlar mecburi geziler hep.
bugün arkadaşımızın çocuğu sünnet oldu ona gidiyoruz, yarın anneme yemeğe, perşembe eşimin halasına yemeğe.
cuma da arkadaşımızın düğünü var.
istesek bile erteleyebileceğimiz şeyler yok malesef
ben de kurban için birşeyler yapmak istiyorum ama bizim yoğun zamanımız izin olayım sorun olur muhtemelen
gunaydın kızlar yasemın cınsıyet bellı olmadımı daha?
evreka geçmiş olsun canım dun okudum ama yazamadım nasılsın
bu arada doktordan geldım kızlar
%80 olan kısım kesinleşti paşam olcakmışş:)
ısteyen herekese nasıp etsın
saol canım biraz daha iyiyim dün eve gittim paso yattım saolsun koçişim yemek hazırladı baktı bana bugün daha iyiyim düne nazaran ama genede kolumu kaldıracak gücüm yoksen nasıl oldun bebişimiz nasıl
nefescim canım tekrar tebriklerrsağsağlim kucağına almayı allahım nasip etsin
harıka ve cok haraketli doktordan geldık babamızla oğlum bugun bı baskaydı
bıze gosterdı kendını her halını agladım kan aldırdım ama cok ıyıyım sukur saglıklı bebegımız
Ne güzel canım yaaa çok sevindimmmallahm bizede nasip eder inş Bebişimizz yaramaz olcak desene şimdiden başlamış hareketlenmeye
kızlar günaydınnnnnnnnnnn en güzel haziran gelınlerı
poffff zor vallaha en rahat benim sanırım biz yemekleri hep erteledik 1-2 yere gittik sadece :)))kimsede gelmedi ailem dışında haftanın 6 günü çalışıom die kimse gelemio nasıl korkuttuysam milleti heheheh :))))magrenta davetlere mecburen katılıyoruz çünkü bizim gidecek yerlerimiz bitsinki onları da çağıralım. az zaman kaldı. kasımda kursum başladıktan sonra misafirle ilgilenemem.
biznefesiz canım kesinleştii demekk gelsinn mavilerrr o zaman
evreka biraz daha iyimisin canım
speedyyy günaydınnn :)
iyiyim canım düne nazaran allaha şükür ama hala kendimi iyi hissetmiyorum zamanla ilaçların etkisiyle geçer inşsen nasılsın
poffff zor vallaha en rahat benim sanırım biz yemekleri hep erteledik 1-2 yere gittik sadece :)))kimsede gelmedi ailem dışında haftanın 6 günü çalışıom die kimse gelemio nasıl korkuttuysam milleti heheheh :))))
hayırlı olsun canım paşamız sağsalim gelsin hayırlı evlat olsun :))))
günaydın baynalr iyi sabahlar herkese evrekacım bol bol nazlan canım kocaana hastayken süper vallaha bu şansı kaçırma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?