Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

iyi canım sevindimm geçer ama yavaş yavaş

iyiyim bende şükür

kızlar her gece sabaha kadar benim karnım ağrıyor sabah kalktığımda dokunamıyorum acıyor karnımm üşüttüm sanırımm

canım üşütmüşsündür kesin ama sen genede bir doktora görün içimiz rahat etsin

selam kızlar. bu aralar işler pek yoğun sormayın gitsin. gelir gelmez açamıyorum kkyi açsam bile yazamıyorum.

nefess cinsiyetinin belli olması iyi oldu. hazırlıklarınızı ona göre yaparsınız. artık isim düşünme vakti:)

gizz sende hamile olmayasın?

yok kızzz olmam hap kullanıyorum ya ben üşütmedir o :)

ben bu aralar rahata çok alıştımö yaaaa.. bu akşam kayınvalideme gidicez.. yarında anneme gideriz.
cuma zaten bişey yapmam malum bursaya gidiyoruz ohhh geçti gitti işte :78:

o kadar uzun sefere dayanamam herhalde.. ama izmiri de görmek isterim... :44::44:

sen herşeye dayanırsın ben inanıyorum bir gün ayarlayalım izmire gelin hep birlikte gezelim çok güzel olurrr İlk önce şirinceye gideriz ordan adada akşam yemeği yeriz akşamleyinde arenada eğleniriz ertesi sabah çicekli köyüünde güzel bir kahvaltı yaparız ordan izmirin heryeyini gören cafede çayımızı içeriz bowling oynarız daha sonra kordonda biralarımızı yudumlayıp denizi seyrederiz

olur canım gelmem demiyorum. geliriz tabikide bigün de oraya sefer düzenleriz. ama bursanın üzerinden geçsin birazcık :82::82::82:
biz sizin kadar üstüste sefer yapamayız.. ben 2 hafta da 1 çalışıyoum çünkü ama geliriz tabiki bira içmiyoruz ama soda içeriz :97::97::97:

:81::81: tamam canım 2. seferinizin rotası izmirr

dediğim gibi canım hayırlısı ne ise o olsun daha yeni evlisiniz...
bekle zamanla olacaktır bu ay olmaz bi dahaki aya inşallah ovulasyn tarihini bul ona göre olur :85:

inşallah canım.. kısmet

mulberry hayırlısı olsun inş en kısa zamanda gelir bebek
inşallah giz
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

canım benim üzülme bundada vardır bir hayır

kısmet değilmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…