Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy bursanın neresine gidiyorsunuz nerede kalacaksınız.
tl olarak maliyet nedir. bende hala eşime süpriz yapacağım mini bir tatille

speedy bursanın neresine gidiyorsunuz nerede kalacaksınız.
tl olarak maliyet nedir. bende hala eşime süpriz yapacağım mini bir tatille

canım kk dan arkadaşımın yanına gidicem cuma gece 3te binicez c.tesi sabah oradayız..
gidiş için otobüs ücreti ödemiycez eskiden eşim otobüs firmasının birinde çalıştı dönüşte işte ben sana şu kadar harcadık derim toplam..
şimdi otelde kalmıycaz hatta hiç kalmıycaz

sizin için oldukça uygun bir tatil olacak speedy:)
sen gez gör gelince konuşalım güzel bir yerse bizde ufak bir kaçamak yapalım

evet canım kışa girmeden önce güzel olacak...
fırsat sitelerine bakabilirsin abant falan yada maşukiye tavsiye edebilirim kalacak yerini ayarla diğerleri çok bişey tutmaz

evet canım kışa girmeden önce güzel olacak...
fırsat sitelerine bakabilirsin abant falan yada maşukiye tavsiye edebilirim kalacak yerini ayarla diğerleri çok bişey tutmaz

canım sapanca, abant, maşukiye gittik.
geçenlerde yalovada bir otel vardı ben aldım ama sonra vaktini uyduramayınca vazgeçtik
aslında ikimizn de daha yıllık izinleri var şöyle bir antalya yapsak fena olmaz diye de düşünmüyor değilim:)
önümüzdeki haftadan sonra kullanmazsam bir daha kışa kadar zor olur işlerden dolayı.
elimi çabuk tutayım.

anladım canım antalya olabilir hava açısından sıcaktır da şuanda...
Eşinle konuş bence ona göre plan yapın olmadı kışın bursa uludağ bile olabilir..
bizde düşünüyoruz..

uludağ süper olur ama kışın ben sınav stresinde olacağım kurs falan tatile gidemeyiz malesef

ama şu antalya işini halletmeye çalışıyorum işlerimi düzene koyabilirsem olur. birkaç otel falan baktım:)

evet canım siz antalya üzerine yoğunlaşn

Günaydınnn kızlarrr mutlu bi gün olsun hepimiz içinnn

günaydınnnn :86::86::86:

Haklısın ama benim kntrüm yoktu aklıma da geldin sonrada kaldı sen nasılsın napıyorsun bakalım

şaka yapıyomm canım benim bende napayım yaa aynı bildiğin gibi iş başvurusunda bulunuyorum bide hastayım hasta hasta çalışmaya çalışıyorum ev iş hastalık debeleniyorumm

şaka yapıyomm canım benim bende napayım yaa aynı bildiğin gibi iş başvurusunda bulunuyorum bide hastayım hasta hasta çalışmaya çalışıyorum ev iş hastalık debeleniyorumm

Geçmiş olsun tatlım dikkat et havalar bi sıcak bi soğuk insan üşütüyor bende artık işi ve evi bir anda götürmeye çalışan bayanlar arasındayım İş konusunda geri dönüş yapan yokmu hiç bende buraya başladım bakalım çok istediğim gibi bir yer değil ama sezon açılana kadar idare etcem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…