- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.381
Geçmiş olsun tatlım dikkat et havalar bi sıcak bi soğuk insan üşütüyor bende artık işi ve evi bir anda götürmeye çalışan bayanlar arasındayımİş konusunda geri dönüş yapan yokmu hiç bende buraya başladım bakalım çok istediğim gibi bir yer değil ama sezon açılana kadar idare etcem artık
yok canım yaa malesef dahasende sezonda dha iyisini bulursun az sabret iş bul sonra ordan çıkarsın
Aynen öyle kuzum bu sezonda bu maaşa iş bulamam zatenBu arada Çalışan evli bayan olmak çok zormuş 3 günde yoruldum
selam bayanlar iyi sabahlar herkese bir tatil planıdır gidiyorrr valla düşündümde şimdi deniz kenarında olmak vardı sıcak sıcak :)))))))
Sorma yaaa varya eve gidince saat 8e kadar yemekle geçiyor ye iç topla 9 oluyor duş al saçını düzelt 10 evde sadece 1buçuk saat dinlenebiliyorumhaftasonalrı elimden geldiğince dışarda geçirmek istiyorum böylelikle yemek derdimde olmuyor
selam bayanlar iyi sabahlar herkese bir tatil planıdır gidiyorrr valla düşündümde şimdi deniz kenarında olmak vardı sıcak sıcak :)))))))
OFFFF ne iyi gelirdi evrekacım yaaaaa huzur dolardık vallaaaa :))))selam canım günaydınnantalya şimdi sıcacıktır vallaa atcan kendini sıcak kumsala dinlencen oh mis gibi:82:
Ben eve 5 gibi gidiyorum.Normalde 5 te çıkış saatim ama işim bitince müdür 4 te gönderiyor.Eşim de 6:30 gibi geliyor o gelene kadar ben yemeği hazırlıyorum.Saatler konusunda şanslıyım allahtan ama extradan ütü filan yaptım annemlere gittik o yüzden yoruldum.Alışırım zamanla inşallah :) Biz dışarda çok yemiyoruz masraf olmasın diye evlendikten sonra çok pinti olduk özellikle ben :26::26::26: ama napim borçlarımız var
Ben eve 5 gibi gidiyorum.Normalde 5 te çıkış saatim ama işim bitince müdür 4 te gönderiyor.Eşim de 6:30 gibi geliyor o gelene kadar ben yemeği hazırlıyorum.Saatler konusunda şanslıyım allahtan ama extradan ütü filan yaptım annemlere gittik o yüzden yoruldum.Alışırım zamanla inşallah :) Biz dışarda çok yemiyoruz masraf olmasın diye evlendikten sonra çok pinti olduk özellikle ben :26::26::26: ama napim borçlarımız var
OFFFF ne iyi gelirdi evrekacım yaaaaa huzur dolardık vallaaaa :))))
valla canım benim 4 ay olacak ben hala alışamadım kötü örenk gibi olmasın ama yoruluyoruz malesef :))) sende süper iş bulmuşun kim işin bitsede erkenden gönderirki bu devirde daha çok kalasın die iş çıkarırlar vallaha :)))))
OFFFF ne iyi gelirdi evrekacım yaaaaa huzur dolardık vallaaaa :))))
valla canım benim 4 ay olacak ben hala alışamadım kötü örenk gibi olmasın ama yoruluyoruz malesef :))) sende süper iş bulmuşun kim işin bitsede erkenden gönderirki bu devirde daha çok kalasın die iş çıkarırlar vallaha :)))))
gelmezmii sabah buz öğlen çok sıcak akşamda gene buz oluo yaaa deniz kum güneş güzel müzikler güzel bir kitap of of offf süper olurdu :)Havalar serim olunca insanın aklına sıcacık bir yer geliyor sanırım ilk
poffff sinir olmucak gibi değil ki canımay canım o huzura nasıl ihtiyacım var bil bilsen kurban bayramını hep 9 gün diye düşündüm ama oda 5 gün sinir oldummm
Ben evlendim direk işten ayrıldım 2 aydır çalışmıyordum iş bulmak içinde acele etmedim evliliğe alışayım die umarım benim uzun sürmez alışmam müdür iyi ya gönderiyor işin olmayınca çık bekleme diorNe iş yapıyorsun sen ben turizmciyim :) seni transfer edelim
gelmezmii sabah buz öğlen çok sıcak akşamda gene buz oluo yaaa deniz kum güneş güzel müzikler güzel bir kitap of of offf süper olurdu :)
poffff sinir olmucak gibi değil ki canıminsan dinlenmek istiyor
oyyy süper yaa en üzelini sen yapmışın bizim gibi balıklama dalmamışın ev iş koca olayına :))))
valla ben ne iş olsa yaparım izmirdeysen hemen gelim çıkışta :)))))valla müdür şimdilik lokum işin olmayınca çık haaa süper vallaha
Ben evlenmeden önce evlendiğimde en az iki ay çalışmak istemiyorum düzen oturtmak istiyorum derdim ama borçlardan dolayı çalışmak zorunda olduğum için bu düşünce kafamdan silinmişti.Çok gönülden istemişim demekki mecburiyetten öyle oldu düşününce iyide olmuş diorum.Eşimde öğretmen olduğu için bir ay boyunca resmen tatildeydik.İstanbuldayım malesef.İnşallah hep böle gider müdür
eh hayırlısı öleymiş demekki sizin içinde süper bir tatil olmuş haniiii :)))) inşallah müdürün böyle lokumm kıvamında devam eder canım artık yanına gelemicem biraz uzak idare et :))))))
selam kızlar.
okurken nasıl içim gittideniz, güneş, kum ve ben ahh ahhhh (((((
walla ben niyeti bozdum acil tarafından tatil planları yapıyorum.
3-4 gün de olsa istanbuldan uzaklaşmam şart benim.
zaten balayından da pek birşey anlamadım kısaydı
onun için yoğun döneme girmeden ben tatil istiyorummmmmmmmmmmm
Salı gününe ilkokul arkadaşlarım gelecek iş çıkışı.. ne yapsam diye kara kara düşünüyorum.
patatesli börek yapıcam.
çikolatalı toplardan yapıyım diyorum. ( evde ev yapımı kek var olur herhalde onlardan)
makarna salatası yada amerikan salatası yaparım..
başka ne yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?