- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.401
menü güzel bence az dersen tuzlu türü yapabilirsin belki kek ve çikolata topları ağır gelirse diye...
kekleri çikotop yapımında kullanabilirsin. bisküvi ya da pastabandan daha iyi olur.
iş çıkışı gelecekleri için aç olur insanlar karışık kızartma/zeytinyağlı dolma/yaprak sarmadan biri de olabilir.
tuzlu kurabiye ya da poğaça gibi birşey de yapabilirsin.
ama amerikan yerine makarna salatası daha iyi olur.
aman canım bozulmasın :)))) kocişinde pek inceymiş maşallah :)))))Aynen öyle gönlümüzce kafa dinledik baya...İnşallah müdürle aramız bozulmaz
Bu arada kociş bana çiçek yollamış...İşin hayırlı olsun diye çok mutlu oldum
sen bir an evvel ayarlayıp bir tatil yap bence iyi gelir canım :)))selam kızlar.
okurken nasıl içim gittideniz, güneş, kum ve ben ahh ahhhh (((((
walla ben niyeti bozdum acil tarafından tatil planları yapıyorum.
3-4 gün de olsa istanbuldan uzaklaşmam şart benim.
zaten balayından da pek birşey anlamadım kısaydı
onun için yoğun döneme girmeden ben tatil istiyorummmmmmmmmmmm
kızlar çıkıyorum ben. dışarıda işlerim var onları halletmek için izin aldım. gerçi iş bahane ofiste çok bunaldım bugün
akşama da eşimin halasına gideceğiz işlerimi halledince eve geçer rahat rahat hazırlanırım.
yarına kadar iyi bakın kendinize.
Günaydın kızlar...Nasılsınız bugün bakalım...İstanbul yağmurlu ve serin
Günaydın kızlar...Nasılsınız bugün bakalım...İstanbul yağmurlu ve serin
slm kızlar bende ayın 9 unda evlendim :) aranıza geldim:)...
yağmur mu var ist'da burası güzel güneşlii şimdilik ama dün akşam çok soğuktu
Evet yağmur var sen nerdesin peki...Dün akşam burası da serindi sabah yağmurla uyandım...Yağmur yağdımı trafik felç istanbulda zaten spidi...
tşk ederim cnm burdan epey bişey öğrenicem galiba nede olsa tecrübeli gelinlerimiz var:)günaydın bayanalr iyi sabahlar hayırlı cumalar burası da güneşli ve güzel biraz serindi ama öğlen sıcak oluyor çok :)
Hoşgeldin canım aramıza :)))))
geldim kızlar.
bugün hava bi garip ya bende garip oldum böyle aptal gibiyim sanki
tşk ederim cnm burdan epey bişey öğrenicem galiba nede olsa tecrübeli gelinlerimiz var:)
dün akşam yeni gelinlerden tarif alıp yemek yaptım eşim çok beğendi bugun ne yapsam acaba:)
hoşgeldin canım bugün pek bi sessiz yaa topiğimiz
tavuk var dünden soslamıştım galibaonu kızartıcam ev usulu tavuk döner olacakmış:) yanına ne yapsam bilmiyorum ama değişik bi salata mı yapsam kızartma pilav da olabilir ..yemek konusunda pek bişey bilmiyorum ama denemelerim güzeldi..dün beşamel soslu fırında tavuk yaptık çok beğendi bakalım bugun nasıl olacak ama işten çıkıp evde yamak iş zormuş pratik olmak gerekli galiba...evde daha eşyaların yerlerini bile tam bilmiyorumcanım aramıza hoşgeldinn
neler var dolabında ona göre yardımcı olalım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?