Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kekleri çikotop yapımında kullanabilirsin. bisküvi ya da pastabandan daha iyi olur.
iş çıkışı gelecekleri için aç olur insanlar karışık kızartma/zeytinyağlı dolma/yaprak sarmadan biri de olabilir.
tuzlu kurabiye ya da poğaça gibi birşey de yapabilirsin.
ama amerikan yerine makarna salatası daha iyi olur.

kızlar çıkıyorum ben. dışarıda işlerim var onları halletmek için izin aldım. gerçi iş bahane ofiste çok bunaldım bugün
akşama da eşimin halasına gideceğiz işlerimi halledince eve geçer rahat rahat hazırlanırım.
yarına kadar iyi bakın kendinize.

menü güzel bence az dersen tuzlu türü yapabilirsin belki kek ve çikolata topları ağır gelirse diye...

AZ gibi geldi. kekleri çikolata toplarında kullanıcam çünkü

kızartma falan uğraşamam ama belki milföy yaparım gerçi 2 tane börekte çok olabilir..
neuse bakıcaz kurabiye hiç yapmadım hayatımda 1-2 denedim berbat oldu attım onu denerim bi ara

Aynen öyle gönlümüzce kafa dinledik baya...İnşallah müdürle aramız bozulmaz

Bu arada kociş bana çiçek yollamış...İşin hayırlı olsun diye çok mutlu oldum
aman canım bozulmasın :)))) kocişinde pek inceymiş maşallah :)))))
sen bir an evvel ayarlayıp bir tatil yap bence iyi gelir canım :)))

ohhhhhh iyisinnnnnnnnnn :)

slm kızlar bende ayın 9 unda evlendim :) aranıza geldim:)...

günaydın bayanalr iyi sabahlar hayırlı cumalar burası da güneşli ve güzel biraz serindi ama öğlen sıcak oluyor çok :)

Hoşgeldin canım aramıza :)))))
tşk ederim cnm burdan epey bişey öğrenicem galiba nede olsa tecrübeli gelinlerimiz var:)
dün akşam yeni gelinlerden tarif alıp yemek yaptım eşim çok beğendi bugun ne yapsam acaba:)

canım aramıza hoşgeldinn

neler var dolabında ona göre yardımcı olalım sana
tavuk var dünden soslamıştım galibaonu kızartıcam ev usulu tavuk döner olacakmış:) yanına ne yapsam bilmiyorum ama değişik bi salata mı yapsam kızartma pilav da olabilir ..yemek konusunda pek bişey bilmiyorum ama denemelerim güzeldi..dün beşamel soslu fırında tavuk yaptık çok beğendi bakalım bugun nasıl olacak ama işten çıkıp evde yamak iş zormuş pratik olmak gerekli galiba...evde daha eşyaların yerlerini bile tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…