Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bilmiyordum canım boşanmak istiyorum dediğimde dini nikah düştüğünü .. Ben boşanmak istiyorum dememm gerekiyordu ama onunda bana o kelimelri etmemesi gerekiyordu o beni itti ve ben kaynanama anlarlar diye gitmek istemedşm çünkü moralim bozuk olduğunu hemen belli ederim yüüzüm gülmez konuşmam elimde değil yapamıyorum üzülürken normal davranmak

eşini karşına alıp böyle ona söylesen emin ol eşinde de inatla gidelim demezdi..
unutma tatlım bi kadının eşine yaptıramayacağı şey yoktur

anlatmak istediğim dinimizde bile boşanmak kelimesi ile düşerken bizim bunu çok kullanmamamız gerektiği
bizim imam nikahnı kıyan tek kelime ile nikahınız yıpranır dedi. tabi bunu yüzüne söylediğin de yine detaylı araştırmak lazım..

Bence acil tarafından eşinin gönlünü almaya çalış.
tartışmanız, sana söz verip götürmemesi falan değil kullandığın kelime için özür dile

yok canım boşanmak sadece bir anda sinirlilikle söylediğim bir kelimeydi speddyde her anda her tartışmada söylenmemesi gerektiğini söylemek istedi

Bence acil tarafından eşinin gönlünü almaya çalış.
tartışmanız, sana söz verip götürmemesi falan değil kullandığın kelime için özür dile

o gelip özür diledikten sonra o kelimeyi etmemem gerektiğini söylicem özür dilicem canım ama oda biliyordur beim isteyerek sölemediğimi beni tanır sinirlilikle kurduğumu canım

kesinlikle speedyye katılıyorum ben aileme yalnız gitmek durumunda kalsam kıyameti koparırdım walla.
yüzün asık olsun hastayım anne der erken kalkardın.
ayrıca mümkünse ikinizde sinirliyken böyle büyük laflar etmeyin.
evrekacım al eşini karşına konuşun ve barışın.
özür dilemek istemiyorsan dileme ama en azından yumuşak bir konuşma yapın.
biz daha yeni evliyiz birbirimizin yeni yeni huylarını göreceğiz, tarışacağız, küseceğiz, ağlayacağız ama ne olursa olsun
birbirimizi anlamaya çalışmalıyız.

szinle konuşmam iyi geldiii saolun kıızlar

konuya biraz ucundan baktım ama bilmiyorum bu konu hakkında biri bir şey yazdı mı ama yazdıysa kusura bakmayın kızlar...
dini nikahın düşmesi için erkeğin üç kere "boş ol" ve ya bunu gibi "seni boşuyorum" gibi bir şey söylemesi lazım.
yani kadın ne söylerse söylesin nikah bozulmaz.. ama erkek şakadan bile olsa üç kere derse nikah düşer ve o eşinizle başka biriyle evlenmeden de birdaha evlenemzsiniz.. yani çok tehlikeli bir şey.. Allah korusun dikkat etmek lazım..

sadece bildiğim bir konuda açıklama yapmak istedim..
Allah eşiyle arası soğuk olanların arasına sevgi muhabbet aşk versin inşaallah..
bende 2011 geliniyim bu arada..

yüzüm asıkken bile beni güldürdün canım yaa

öyleyimdir

bu arada bi laf söyledim misilleme yapmak için konumuz gündeme çıktı heee

arkadaşlar bende biliyorum 1 kez söyleme ile boşanılmayacağını arkadaşıma bişey anlatmak için söyledim..
Lütfen burası dini içeriğin de paylaşıldığı bir site değil.. anlatmak istediğimde çok netti ama anlaşılmadı..

Evreka sen anladın mı kız anlamadıysan 1 kez daha döveceğim

anladım canım hatta dedim yaa demin okumadınmıııı

kızlar bizde biliyoruz speddy bana kolay kolay söylenmemesi gerektiğini evliliğin zarar göreceğini anlatmak istedi

bende biliyorum arkdaşım dini içerikli bir site olmadığını merak etme..
ben sadece arkadşlardan biri bir seferde düşüyormuymuş diye birşey yazmış ben içlerini ferahlatmak için bildiğim bir konu hakkında açıklama yapmak istedim..
zaten yazımdaki tavır söyleme şeklide öyle değil yani..
kimseye vaaz felan vermeye çalışmıyorum yani...

gunaydıın kızlar ıyı haftalar herkese
kucuk capta tartışmalar baslamış allah beterınden saklasın ıns
ınsan sınırlenınce ne dedıgını bılmıyo
ama alttan almak lasım ben tartışmada o an
bagırmak yerıne sessız kalmayı tercıh edıyorum
sınırımız gecıncede ben hatalıydım o da yok ben hatalıydım
deyıp gönül alıyoruz cunku uzerıne gıttıkce alevlenıyo
en ıyısı o an susmak ama kesınlıkle gurur yapmamak lasım
tabıkı eşlerden daha ınce düşündüğümüz ıcın bızler daha
cok kafa yoruyoruz uzerıne gıtmeden arayıda kesınlıkle acmadan
gönlünü alın

guzel haberlerını beklıyoruz evreka

bu arada ceylın ne yaptı acaba?

anladım canım hatta dedim yaa demin okumadınmıııı

kızlar bizde biliyoruz speddy bana kolay kolay söylenmemesi gerektiğini evliliğin zarar göreceğini anlatmak istedi

heee görmedim tatlım tamam kurtuldun affettim bağışladım seni

speedy gerçekten çok anaçsın. maşallah:)
bu sefer anlamadıysa ıslak sopayla dövmek gerek evrekayı:)

aynen öyle ama ucuz atlattı

benim canım.. ondan sonraki 2 yorum da da sebebini yazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…