- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.601
bide Evrekacım boşanmak istiyorum dedikten sonra biliyorsun dini nikah düşüyor.. yani demekki ağza kolay kolay alınmaması gereken bişey..
ben nişanlıyken eşime demiştim ki olur ki nişanlıyken ayrılmak istiyorum dersen ağzından çıkanın devamını getir sakın dönme...
bu evlilkte çok daha zor bişey.. Boşanmak istiyorum demeyi bence unut ve eşinden özür dile. kolay bişey değil. çünkü.. :44::44::44:
canım ben oraya gitsem yüzüm asık olurdu ben mutluymuşum gibi davranamam hemen yüzüm düşer ister istemez konuşmam onlarında canını sıkmak istemedim çünkü hemen anlaşılır kavga ettiğimiz elimden gelmeyen birşey bunuda eşim biliyor. Ondanda gitmek istemedim
dini nikahın düşmesi için üç kere üst üste boşanmak istenildiğini söylemek gerekmiyor mu :26: bayan bir kere söyleyince düşüyor mu nikah? bu konuları da bilmek lazım aslında. hem 2011 de evlenen biri boşanmak mı istiyor, ne oldu ki böyle bir anda... Allah mutluluğunuzu tekrar versinamin...
dini nikahın düşmesi için üç kere üst üste boşanmak istenildiğini söylemek gerekmiyor mu :26: bayan bir kere söyleyince düşüyor mu nikah? bu konuları da bilmek lazım aslında. hem 2011 de evlenen biri boşanmak mı istiyor, ne oldu ki böyle bir anda... Allah mutluluğunuzu tekrar versinamin...
Bence acil tarafından eşinin gönlünü almaya çalış.
tartışmanız, sana söz verip götürmemesi falan değil kullandığın kelime için özür dile
o gelip özür diledikten sonra o kelimeyi etmemem gerektiğini söylicem özür dilicem canım ama oda biliyordur beim isteyerek sölemediğimi beni tanır sinirlilikle kurduğumu canım
kesinlikle speedyye katılıyorum ben aileme yalnız gitmek durumunda kalsam kıyameti koparırdım walla.
yüzün asık olsun hastayım anne der erken kalkardın.
ayrıca mümkünse ikinizde sinirliyken böyle büyük laflar etmeyin.
evrekacım al eşini karşına konuşun ve barışın.
özür dilemek istemiyorsan dileme ama en azından yumuşak bir konuşma yapın.
biz daha yeni evliyiz birbirimizin yeni yeni huylarını göreceğiz, tarışacağız, küseceğiz, ağlayacağız ama ne olursa olsun
birbirimizi anlamaya çalışmalıyız.
szinle konuşmam iyi geldiii saolun kıızlar
ne demek sen gel biz seni döveriz arada da:83::83::83:
seviyorum canım benimm seniiiii
dövsem de sevsem de sev beni
şey gibi oldu döverim de severim de annenim ben senin
yüzüm asıkken bile beni güldürdün canım yaa
öyleyimdir
bu arada bi laf söyledim misilleme yapmak için konumuz gündeme çıktı heee
arkadaşlar bende biliyorum 1 kez söyleme ile boşanılmayacağını arkadaşıma bişey anlatmak için söyledim..
Lütfen burası dini içeriğin de paylaşıldığı bir site değil..anlatmak istediğimde çok netti ama anlaşılmadı..
Evreka sen anladın mı kız anlamadıysan 1 kez daha döveceğim
anladım canım hatta dedim yaa demin okumadınmıııı
kızlar bizde biliyoruz speddy bana kolay kolay söylenmemesi gerektiğini evliliğin zarar göreceğini anlatmak istedi
speedy gerçekten çok anaçsın. maşallah:)
bu sefer anlamadıysa ıslak sopayla dövmek gerek evrekayı:)
bende biliyorum arkdaşım dini içerikli bir site olmadığını merak etme..
ben sadece arkadşlardan biri bir seferde düşüyormuymuş diye birşey yazmış ben içlerini ferahlatmak için bildiğim bir konu hakkında açıklama yapmak istedim..
zaten yazımdaki tavır söyleme şeklide öyle değil yani..
kimseye vaaz felan vermeye çalışmıyorum yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?