- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.621
dediğin çok doğru canım ama ben bir anda parlıyorum sinirlerime hakim olamıyorumm tqabi bundada eşiminde suçu var oda ben sustukça konuşuyor bende o konuştukca dahada sinirlenip patlıyom buda iyi olmuyor küçük şeyler aslında ama işte böyle oldukça sanki büyükmüş gibi geliyor insanagunaydıın kızlar ıyı haftalar herkese
kucuk capta tartışmalar baslamış allah beterınden saklasın ıns
ınsan sınırlenınce ne dedıgını bılmıyo
ama alttan almak lasım ben tartışmada o an
bagırmak yerıne sessız kalmayı tercıh edıyorum
sınırımız gecıncede ben hatalıydım o da yok ben hatalıydım
deyıp gönül alıyoruz cunku uzerıne gıttıkce alevlenıyo
en ıyısı o an susmak ama kesınlıkle gurur yapmamak lasım
tabıkı eşlerden daha ınce düşündüğümüz ıcın bızler daha
cok kafa yoruyoruz uzerıne gıtmeden arayıda kesınlıkle acmadan
gönlünü alın
guzel haberlerını beklıyoruz evreka
bu arada ceylın ne yaptı acaba?
dediğin çok doğru canım ama ben bir anda parlıyorum sinirlerime hakim olamıyorumm tqabi bundada eşiminde suçu var oda ben sustukça konuşuyor bende o konuştukca dahada sinirlenip patlıyom buda iyi olmuyor küçük şeyler aslında ama işte böyle oldukça sanki büyükmüş gibi geliyor insanabakalım akşama ne olcakk:97:
senı cok ıyı anlıyorum bızde dun bıraz bozuştuk ama bızım kının olumlu bı yanı
benımle konusmadan duramıyo kapıyı cekıp dışarı cıkamıyo
kahvaltıda annemlerı davet etmiş ben uyuyorum sofra hazırlanmış benı annem uyandırıyo
salona bı gırdım babam kardesım hepsı ıcerde ben gözler şiş bı kahvaltı sofrası var harıka
neyse cok hoşuma gıttı tabıkı neyse kahvaltı bıttı gıttıler benımkıde hava alım bıraz gelırım dedı
tamam dedım 3 saat oldu hala yok aradım ıstersen gelme sıkılıyorum evde dedım
surat beş karış geldı tabıkı bende yemek yemedım o kadar saat bişeymı oldu dolaştım bıraz dedı
bende bişeymı olması lasım gelmen ıcın dedım sonra gıttım uyudum 2 saat yemek falanda yok tabıkı
aclıktanda ölüyorum sonra bı uyandırıyo benı yemekler yapmış yedım tabıkı :)
uyumasam bızımkıde alevlenırdı oda bişi yapmazdı özur dıledı falan bıttı
sende aksam alttan almaya çalış uzerıne gıtme duzelt aranı :)kolay gelsın ıyı haberlerını beklıyoruz:
kusura bakmayın uzun oldu bende anlatmış oldum :)
yok bızımkı konusmaz ustunden zaman gecer bıde ben konusmuyom dıye konusmıcanmı daha der
senin bebek nasıl bakalım uzun zamandır yoktun büyümüştür
selamm kızlarr nasılsınızzz??
hafta sonu bodruma kayınvalidemlere gittik yapacak işleri vardı eşiminn,cumartesi akşamı babamlarda geldi sürpriz yapmışlar bizee hepimiz şok olduk :))
annemleri sabah yolcu ettim işte :/
evreka canım bu durumlar sanırım yeni evlilerde daha çok oluyor senin hassas bi zamanındı sanırım yada kafandaki planın tersi olunca sert çıktın biraz olabilir böyle böyle evlilik oturucak işte
ama benden sana tavsiye boşanmak kelimesini bi daha kullanma canım ilişki ve evlilik açısından diyorum ,
yakın zamanda barışacağınıza eminim
biznefesiz hoşgeldinnn bebiş büyümüşşş yavvmaşallah onaa
ceylin ne yaptı acaba ???
kızlar bende hapı bırakmayı düşünüyorum ya çevremde çok baskı varr dayanamıyorum
ve bende çok sinir yaptı sankii herşeye sinirleniyorum en ufak şeyde bile çok rahatsız oluyorum :78:
hakkında hayırlısı olsun canım
kendını hazır hıssedıyosan bekleme bencede:)bıze kardeş lasım
evet canım işler yogun okuyorum hep ama yazamıyorum:)
bebek kocaman oldu 14.haftamızdayız haraket edıyo vuruyo bana
cok hareketlı bı bebek maşşallah
ve ben hızla kılo alıyorum kara kara düşünüyorum:)
maşallah canım büyüycek tabi yyaaa
sağlıkla büyüsün
giz bırakıp napıcaksın kız çocuk mu doğuracaksın :82: niyet ne yani
yokk yavv ne çocuğuuhapı bırakıp başka yönteme geçicemm hap aşırı sinir yapıyor bendee
yokk yavv ne çocuğuuhapı bırakıp başka yönteme geçicemm hap aşırı sinir yapıyor bendee
bende dedım bebek gelıyo
korunma en iyisi biz öyle yapıyoz
eşine bırak :F
maşallah canım büyüycek tabi yyaaa
sağlıkla büyüsün
giz bırakıp napıcaksın kız çocuk mu doğuracaksın :82: niyet ne yani
aynen öyle işte herşeyii ben düşünemiycemm artıkk
aynen öyle işte herşeyii ben düşünemiycemm artıkk
cok sagolasın canım ıns sagsaglım kucagımıza alırız
bırakın bırakın erkege helede cocuk ısteyen bırıyse sız ona bırakın
canım bu hafta denizliye gidecektik gidemedik cumartesi arkadaşlarıyla birlikte açtığı yeni bir işyeri var eşimin oda durdu saat 5e kadar ses etmedim dedim iş için çabalıyor pazar günüde var ertesi gün oldu geç uyandık sonra bir telefon gene yeni açtığı iş yerine dolap alıncakmış eşimi çağırıyorlar gel diye bnde az suratım asıldı bu başladı sen ben bir yere giderken işte neden surat asıyosun her yere giderken haber ediyorum daha ne istiyon filan diye bende kızdım bundan sonra baya tartıştık neyse bu gitti saat 7ye geliyordu geldi akşamada annesigile gitcektik hadi gidiyoruz dedi bende gelmicem sen nereye gitceksen git umrumda değil dedim bu öylemi gelmiyonmu dedi bende hayır dedim işte gene o arada baya tartıştık bu çıktı gitti bana ne yaparsan yap diye msj çekti bende geri gelme yarın boşanma davası açcam dedimo sinirle ne dediğimi bile bilmiyorum sonra bu gece 12ye kadar gelmedi 12 geldi yattı uyudu moralim çok bozuk gözlerim şiş ağlamaktan daha 2 aylık evliyizz
canım yeni okudum öfkeden olur böyle şeyler sıkma canını dün bende eşim 3 saat kayboldu die ne surat astım burda asıl mesela sizin bir haftasonunuz olması ve plan yaptığınız halde bozması ve sadece bir günü değil 2 günü birden harcaması bu gerçekten can sıkıcı bence bu akşam eve gidip neler hissettiğini sakince anlat bence açıklayıcı olmamaktan bu sorunlar daha açık konuşulsa sorun olmaz evlilikte ilk bir yıl çok önemli sıkma canını bunların olması çok doğal.biraz sakin ol .
bnde evdeyklen eşmin dışarıda olmasına uyuz oluyorum mesela hep surat asıom :))) çünkü o akşamları çıkıo ama bebn çıkamıoyorum neymiş evli bir bayan akşam naparmış kıskanç kocam benim pazar günü çıkayım deyincede bizim bir haftasonumuz var dio henüz arasını bulamadık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?