Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

dediğin çok doğru canım ama ben bir anda parlıyorum sinirlerime hakim olamıyorumm tqabi bundada eşiminde suçu var oda ben sustukça konuşuyor bende o konuştukca dahada sinirlenip patlıyom buda iyi olmuyor küçük şeyler aslında ama işte böyle oldukça sanki büyükmüş gibi geliyor insana bakalım akşama ne olcakk:97:

senı cok ıyı anlıyorum bızde dun bıraz bozuştuk ama bızım kının olumlu bı yanı
benımle konusmadan duramıyo kapıyı cekıp dışarı cıkamıyo
kahvaltıda annemlerı davet etmiş ben uyuyorum sofra hazırlanmış benı annem uyandırıyo
salona bı gırdım babam kardesım hepsı ıcerde ben gözler şiş bı kahvaltı sofrası var harıka
neyse cok hoşuma gıttı tabıkı neyse kahvaltı bıttı gıttıler benımkıde hava alım bıraz gelırım dedı
tamam dedım 3 saat oldu hala yok aradım ıstersen gelme sıkılıyorum evde dedım
surat beş karış geldı tabıkı bende yemek yemedım o kadar saat bişeymı oldu dolaştım bıraz dedı
bende bişeymı olması lasım gelmen ıcın dedım sonra gıttım uyudum 2 saat yemek falanda yok tabıkı
aclıktanda ölüyorum sonra bı uyandırıyo benı yemekler yapmış yedım tabıkı :)

uyumasam bızımkıde alevlenırdı oda bişi yapmazdı özur dıledı falan bıttı
sende aksam alttan almaya çalış uzerıne gıtme duzelt aranı :)kolay gelsın ıyı haberlerını beklıyoruz:

kusura bakmayın uzun oldu bende anlatmış oldum :)

yok bızımkı konusmaz ustunden zaman gecer bıde ben konusmuyom dıye konusmıcanmı daha der

selamm kızlarr nasılsınızzz??
hafta sonu bodruma kayınvalidemlere gittik yapacak işleri vardı eşiminn,cumartesi akşamı babamlarda geldi sürpriz yapmışlar bizee hepimiz şok olduk :))
annemleri sabah yolcu ettim işte :/

evreka canım bu durumlar sanırım yeni evlilerde daha çok oluyor senin hassas bi zamanındı sanırım yada kafandaki planın tersi olunca sert çıktın biraz olabilir böyle böyle evlilik oturucak işte

ama benden sana tavsiye boşanmak kelimesini bi daha kullanma canım ilişki ve evlilik açısından diyorum ,

yakın zamanda barışacağınıza eminim

biznefesiz hoşgeldinnn bebiş büyümüşşş yavv maşallah onaa

ceylin ne yaptı acaba ???

kızlar bende hapı bırakmayı düşünüyorum ya çevremde çok baskı varr dayanamıyorum

ve bende çok sinir yaptı sankii herşeye sinirleniyorum en ufak şeyde bile çok rahatsız oluyorum :78:

hakkında hayırlısı olsun canım
kendını hazır hıssedıyosan bekleme bencede:)bıze kardeş lasım

maşallah canım büyüycek tabi yyaaa
sağlıkla büyüsün

giz bırakıp napıcaksın kız çocuk mu doğuracaksın :82: niyet ne yani

canım yeni okudum öfkeden olur böyle şeyler sıkma canını dün bende eşim 3 saat kayboldu die ne surat astım burda asıl mesela sizin bir haftasonunuz olması ve plan yaptığınız halde bozması ve sadece bir günü değil 2 günü birden harcaması bu gerçekten can sıkıcı bence bu akşam eve gidip neler hissettiğini sakince anlat bence açıklayıcı olmamaktan bu sorunlar daha açık konuşulsa sorun olmaz evlilikte ilk bir yıl çok önemli sıkma canını bunların olması çok doğal.biraz sakin ol .
bnde evdeyklen eşmin dışarıda olmasına uyuz oluyorum mesela hep surat asıom :))) çünkü o akşamları çıkıo ama bebn çıkamıoyorum neymiş evli bir bayan akşam naparmış kıskanç kocam benim pazar günü çıkayım deyincede bizim bir haftasonumuz var dio henüz arasını bulamadık :)))

evet canım ben oyüzden surat astım ama surat asmama bile dayanamadı herhalde kızsam öfkelenseydım neler dicekti cidden çok kırdı kalbimii bakalaım akşam konuşacakmı özür dilemedikçe konuşmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…