Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet canım ben oyüzden surat astım ama surat asmama bile dayanamadı herhalde kızsam öfkelenseydım neler dicekti cidden çok kırdı kalbimii bakalaım akşam konuşacakmı özür dilemedikçe konuşmıcam

evet canım ben oyüzden surat astım ama surat asmama bile dayanamadı herhalde kızsam öfkelenseydım neler dicekti cidden çok kırdı kalbimii bakalaım akşam konuşacakmı özür dilemedikçe konuşmıcam

malesef canım bazı erkeklerden fazla düşünceli olmalaırını beklemiceksin boşunada canını sıkmıcaksın bence bişi demezse al karşına sakin sakin konuş ben bu yüzden böyle davrandım bu hareketinse sözüne kırıldım de onuda zor anlıolar ama olsun uzatma en çok sen üzülürsün.

ben akşamları arkadaşlarımla arada çıkıyorum ama eve giriş saatim bellli genelde 10gibi dönüyorum. ama 1 dk bile geçse sanki geceyarısı gelmişim gibi trip yapıyor.
ama yapcak birşey yok burası istanbul trafik oluyor her zaman aynı saatte dönemem. haftasonuda arkadaşlarımla genelde cumartesi görüşüyorum pazarları birlikte geçirelim diye.

evreka uzatma bence ondan beklersen daha da sinir olursun. o konuşmazsa sen konuş. sakince anlat ona kırıldığın noktaları. aynı evin içinde küslüğü uzatmanın ikinize de faydası olmaz.

bu saat oldu aramadı msj atmadı eve gidincede aynısı olcak biliyorum bana dün sen benim inadımı bilmyion daha dedi

içim acıyo bakalım akşama ne olcak

canım benım burda arkadaşım yok ünideki arkadaşlarımla farklı şehirlrdeyizz lisedeki arkadaşlarımlada evlenip gittiler izmrden. Böyle olunca o çıktıgında evde onu bekliyorum herşeyi ona göre planlıyorum ve sonuçta daha 2 aylık evliyiz

yok uzatmıcam konuşma sırasındada gayet sakin olacam

bu saat oldu aramadı msj atmadı eve gidincede aynısı olcak biliyorum bana dün sen benim inadımı bilmyion daha dedi

içim acıyo bakalım akşama ne olcak
Sıkma canını bazıları inat oluyor mesela ben de çok inadım ama sonra inat edip canımı sıkmaya ne gerek var diye düşünüyorum saçma sapan konlar birinin kısa kesmesi lazım

evrekacım canım kk partisi verelim benimde arkadaşlarım evlendi gitti zaten pek başkalarına ayırcak vakit de olmuyor kişmseyle görüşemiyorum ilk fırsatta ayarlayıp görüşelim sıkma canını yanlız kaldım diyede düşünme inan insan bazen kendi başına bişiler yapıncada çok mutlu oluyor ksk çarşıda dolaştım bi ara çok mutluydum ki hem ordan hemde tek başıma gezmekten nefret ederdim :)

sız ıyısınız yıne şükredın arkadaslarınızla gorusme gununuz bıle var benım
arkadaslarımla gorusmeme ızın bıle yok
hep bıze gelsınler dısarı cıkma dıyo onlarada gıdemıyorum
napım zamanla gecer dıyorum

bende çok inadım iki inat bakalım nereye gitcek akşama merak ediyorum

evet yapalım canım izmirdeyiz buluşalım oturup kahve içelim denize karşı

:97: hadi ya nedne iziin vermiyor canım benim izin versede arkadaşım yok inş seneye bir arkadaşımın tayini buraya çıkcak ozaman diyorum onada daha 1 sene var:95::95:

hahah benimde sözde var icraatta yok 1 kere buluştum 2 saat kadar mesajlar aramaalr arkadaşım dedi oda gelseydi zaten bekliodum die :)))
4 ayda daha buluşalım işte anneme gidince onuda çağırıom 1 saat görüşüoz başkada kimseyle görüşmüom zaten bu arada zamanla değişmes baştan alıştırcaksın canım
bende çok inadım iki inat bakalım nereye gitcek akşama merak ediyorum

evet yapalım canım izmirdeyiz buluşalım oturup kahve içelim denize karşı

bizde inadız ama neyseki benimki çabuk unutuyor hemen gelio ben daha sinirliyim surata devam anlatıyorum anlamıyor sinirliysem beni rahat bırak diyorum o gelip zırnaşıo yada sinirliyse bağırıp çağırıo ve asla ben hata yaptım demio bende bundan sonra işi uzatmamayı seçtim kendi canımı sıkmamak için sonuçta onla mutluyum para hesabı yapmıo canımı sıkmıo çalışmıcam diyorum sen bilirsin dio %90 mutluysam %10luk kısımda canımı sıkıyorsa bunu görmezden gelmeliyim die düşündüm bu aralar sorun yok kızsamda asla yatağı ayırmıom onsuz uyuyamıom zaten alışmışım bile :))

bi ara buluşalım canım özelden görüşelim :))))plan yapalım :)

ahh ahh benimde arkadaşım tanıdığım kimsem yok burda kızlarr yarama tuz bastınız iş arkadaşlardan arada bir görüştüğümz var ailecek işte herkes işinde gücünde malesef kii

ahh ahh benimde arkadaşım tanıdığım kimsem yok burda kızlarr yarama tuz bastınız iş arkadaşlardan arada bir görüştüğümz var ailecek işte herkes işinde gücünde malesef kii

evlenince malesef vakit kalmıyor kalsada görüşülmüyor ((((

bende dün uyuyakalmışım tvnin karşısında gelip beni uyandırmamış bile bende sabah kalktım tv açık ben koltugun bir köşesinde yatıyorum o yatakta uyumuş boynum tutulmuştu kalktıgımda Bende alıştım beraber uyumaya sabah elim gitti sanki yanımdaymış gibi sonra kalktım koltuktayım dahada sinirlendim

tamam canım özelden ayarlayalım

haydaaa bu olmadı bak işte ne kadar kızsamda ben o şekilde bırakamam bırakılmakta istemem hiç bişi deme kalk yatağına yat de uyumuşlun de aöa öle bırakma bende kızdım bak şimdineyse hatasını anlar umarım bu araalr havalrdan snırım herkeste bir kavga bozuşma allah hayra çıkarsın
beni de alın kızlar aranıza bende izmirdeyim ve çok yalnızım

aaaaa biz varız ne yanlızlığı canım :)))

bak bu saat oldu ne arama ne bir msj tık yok inat etti ama ben ondan daha inadımdır. neyse şurda kaldı 1 bucuk saat. Ben gene eve gideyim yemeğimi hazırlayım bekleyim kızsamda yemeksiz bırakmayım

bak bu saat oldu ne arama ne bir msj tık yok inat etti ama ben ondan daha inadımdır. neyse şurda kaldı 1 bucuk saat. Ben gene eve gideyim yemeğimi hazırlayım bekleyim kızsamda yemeksiz bırakmayım

saolun kızlar valla bu forumda olmasa can sıkıtısından ölcem nerdeyse bütün gün pc başındayım

saolun kızlar valla bu forumda olmasa can sıkıtısından ölcem nerdeyse bütün gün pc başındayım

canım bende iş yerinden giriyorum saolsun burdaki arkadaşlarım olmasa çok yanlız hissediyorum kendimi ve ben ciddiyim bir gün ayarlayalım toplanalım hem tanışmış oluruz yüzyüzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…