- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.841
Biz bayanlar...Neyse umarım ilk ve son küslüğünüz olur...
EbettttttFace msn pek açmıyorum bakıp çıkıyorum ben birşey yapmıyorum ev ve iş arasında mekik dokuyorum.Bu aralar hem kış hemde bayram için temizlik yapasım var ama çok üşengecim.Oturma odamın halısına temizlik kovası döküldü leke oldu yıkamam gerek ama istek yok hiç perdelerim de kirlenmiş :Bakalım bu izinde yapıcam inşallah birde pazar günü kocişe güzel bir masa hazırlamak niyetindeyim inşallah
Çıkarmı bilmiyorum halım beyaz benim yeni olduğu için altındaki iplerin rengi çıktı üste sarımtrak duruyor şu an o yüzden yıkamak istiyorum ama havalarda soğudu nasıl kurur bilmemOlmazsa önce sileyim ben sonra duruma göre makineyle yıkarım.Eve annem geldiğinde bulaşık yıkaması,evde başka birinin iş yapıyor olması beni rahatsız ediyor o yüzden mecbur kalmadıkça temizlik için bayan çağırmam sanırım.Yemek içinde http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/317670-aksama-yemek-var-1085.html buraya bak faydası oluyor
Terbiyesizlere bak sen.Senindemi çamaşır sıkıntın var bende evde kurutuyorum pazar akşamından başlıyorum salı akşama kadar çamaşırla uğraşıyorum Borçlar hafiflesin kurutma makinesi alcam.Yemek konusuna gelince bende sıkıntılıyım o konuda eşim yemek seçiyor o yüzden yapabileceklerim sınırlı iki haftada bir başa dönüyorum.. Bugün işe geç geldim geç çıkıcam o yüzden sabahtan börek yaptım bıraktım yanına eşim çorba yapıcak kahvaltılık hazırlıcak..Günlük yazıcam sana artık
bende imam bayıldı yaptım dünden bide pilav yanına eve gidince cacık yapacamm sonra yedikten sonra denizliye gidicez geçen haftaki plan bu haftaya ertelenmişti akşam 8 gibi yola çıkcaz 2 gün yemek dedi olmıcakkbende yazayımmmmm bareee
nefescimm canım ne zaman geçecekmiş peki normalmiymiş bu kadar sürmesi :44:
benimde yarın ki menüm kesin belli oldu.
bu akşam yapacaklarım.
tavuk çorbası.
patlıcan biber meze sirkeli.
kedi dilli tatlı
brüksel lahanası salatası
yarın yapacaklarımda.
barbunya pilaki
çoban salata
karnıbahar kızartma
hasanpaşa köfte
16 . haftaya kadar surermiş bı o kaldı hersey bıttı ıns oda gecer yemek yapmayı özlemişim:)
bı haftam kalmış yanı
benimde yarın ki menüm kesin belli oldu.
bu akşam yapacaklarım.
tavuk çorbası.
patlıcan biber meze sirkeli.
kedi dilli tatlı
brüksel lahanası salatası
yarın yapacaklarımda.
barbunya pilaki
çoban salata
karnıbahar kızartma
hasanpaşa köfte
aa iyimişş canım az kalmışşş
hamarat kadının hali baska oluyo valla
maşşallaahh
spedyycimm maşallahhhsen niye artık yazmıyon topiğimiz çok sessiz yaaa
evet canım
ay benım canım cok sıkılıyo ya
sorma benimdeeehele bu hafta sıkıntı ve mutsuzluk birleşince kendimi depresyona girmiş gibi hissettim
bayram tatilinde iyice dinlenmek istiyorumsanırım bedenen ve ruhen yorgunum
bayram demeyın bana
delırıyorum
benı memlekete goturmeyen kotu bı kocam var
neymiş bebekle zararlıymış
ne guzel plan yapmıştık gıdıcektık bebek olunca burda yakın yerlere gıderız
dıyo tehlıkesı yok dıyorum ama olur olur dıyo
off off
bayrama kadar 4 buçuk aylık olacak daha riskli dönem değilki eşimin ablası 9 aylıkken bile fıldır fıldır geziyorduda birşey olmuyorduEşin baya hassas ozaman canım bebiş konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?