Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Nefes eşin hassassa gitmeyin allah korusun bebişe bişe olur ya da sen hastalanırsın bu sefer sende kendini kötü hissedersin...Ne kadar süredir evlisin sen..Topiğimizin ilk bebeği senin olacak sanırım

evet ondan korkumdan ısrar edemıyorum eşimin hıslerı cok kuvvetlı ne derse
cıkıyo

5 aylık evlıyım canım topıkte benden harıc ıkı tane daha hamıle
var ama pek gıremıyolar sanırım

oooo şimdiden böyleyse bebiş olursa bebişin üstüne nasıl titrerr yandın nefes vallaa

evet ondan korkumdan ısrar edemıyorum eşimin hıslerı cok kuvvetlı ne derse
cıkıyo

5 aylık evlıyım canım topıkte benden harıc ıkı tane daha hamıle
var ama pek gıremıyolar sanırım

Oh maşallah ne güzel allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısıda bizlere

evreka bebegede benım ıkı katım düşkün olcagı sımdıden bellı
ama bana kıyamıyo aşkım

mutlu cok teseekkur ederım canım ıns Allah ısteyen herkese nasıp etsın ıns

ıyı aksamlar kızlar cıkış saatım geldı ıyı hafta sonları dılıyorum kendınıze ıyı bakın

kızlar ne yemeğii var bugün bakalımm

akşama çaya misafirlerim varmışş süper haber :18:

canım hoşgeldinn.

ben dünden yaptım bugünün yemeğini gezmeye gidecezz

menü şöyle;

imam bayıldı

pilav

tarhana çorbası

cacık

süper canımm afiyet olsun şimdidenn

akşama bende kek yapayım diyorum yanınada milföyden gül böreği patates salatam var yeterlidir

yeterli canım bencede benimde canım ıslak kek istedi gitmeseydim yapardımmm artık browniye talim edecemm

Bana tarifini versene benim tarif kayıp bekarken yapıyordum canım istiyor şimdi ama tarifim yok birde nete güvenemedim almadım hiç bi yerdende tarif seninki güzel oluyorsa yapayım

yeterli canım bencede benimde canım ıslak kek istedi gitmeseydim yapardımmm artık browniye talim edecemm

Bana tarifini versene benim tarif kayıp bekarken yapıyordum canım istiyor şimdi ama tarifim yok birde nete güvenemedim almadım hiç bi yerdende tarif seninki güzel oluyorsa yapayım

canım barışmanıza çok sevindim bundan sonra bir daha yaşamazsınız inşallah :) benimde hakkımda hayırlısı lakin yardımcı olcaklarını sanmıyorum bi konuşucam bakalım yapmazlarsa yapmasınlar napayım ... hayırlısı dielim :)

daha doğana kadar çok isim gelir gider canım araştırmaya ve not almaya devam et sen bence :))))

günaydın baybalr iyi sabahalr bugüm kimse çalışmıyor sanırım bir ben mi varımmm (((

gunaydın kızlarr

hafta sonu doktora gıdemedım bebegımı goremedım

ıns bu hafta gıdebılırım evden dısarı cıkamadım bı uyusukluk vardı ustumde

halsızlık belkıde grıp olucam kırgınım bıraz

bugun 730 geldım mufettiş geldı işyerıne bır ay burda ıns memnun kalır

hafta sonu neler yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…