- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.861
Nefes eşin hassassa gitmeyin allah korusun bebişe bişe olur ya da sen hastalanırsın bu sefer sende kendini kötü hissedersin...Ne kadar süredir evlisin sen..Topiğimizin ilk bebeği senin olacak sanırım
olmasmı gece her uyandıgımda ne oldu bişimi var deyıp sıcrıyo ya bişi yok su
ıcıcem dıyorum sen kalkma ben getırırım dıye bu yanı cok ıyı ama
boyle zararı yok deyınce anlamıyo sonra gıderız gec kalmadık dıyo
olmıcagı varsada olur dıye ısrar da edemıyorum
evet ondan korkumdan ısrar edemıyorum eşimin hıslerı cok kuvvetlı ne derse
cıkıyo
5 aylık evlıyım canım topıkte benden harıc ıkı tane daha hamıle
var ama pek gıremıyolar sanırım
Evreka evreka evreka senle ben kaldık bugün :)
dimi guzummm demin facede yazdım ama çıktın sanırımm
kızlar ne yemeğii var bugün bakalımm
akşama çaya misafirlerim varmışş süper haber :18:
canım hoşgeldinn.
ben dünden yaptım bugünün yemeğini gezmeye gidecezz
menü şöyle;
imam bayıldı
pilav
tarhana çorbası
cacık
süper canımm afiyet olsun şimdidenn
akşama bende kek yapayım diyorum yanınada milföyden gül böreği patates salatam var yeterlidir
yeterli canım bencedebenimde canım ıslak kek istedi gitmeseydim yapardımmm artık browniye talim edecemm
yeterli canım bencedebenimde canım ıslak kek istedi gitmeseydim yapardımmm artık browniye talim edecemm
canım barışmanıza çok sevindim bundan sonra bir daha yaşamazsınız inşallah :) benimde hakkımda hayırlısı lakin yardımcı olcaklarını sanmıyorum bi konuşucam bakalım yapmazlarsa yapmasınlar napayım ... hayırlısı dielim :)canım benim günaydınnnn
dün koçiile barıştık geldi koridorda yürüyordum arkamdan sarıldı öptü beni kırdın dedi bende sende beni kırdın dedim konuştuk baya artık kapatalım dedi uzatmayalım seninde gelip konuşacağın yok hep benden bekliyon bu tarz konuları dediişte konuştuktan sonra ikimizde özür diledik birbirimizden sarıldık üstümden bir yük kalkmış gibiyim sasnki omuzlarımda bir ton ağırlık taşımışım. Kaç gündür uyuyamıyordum deliksiz bugün ilk defa deliksiz uyudummm
canım işten çıkma durumunuda aranız iyiyse tekrar konuş sonuçta belli bir süre işssizlik maaşını almak için yardım etsinler kaç yıl emek verdin sen o iş yerine.
gunaydın kızlar hayırlı cumalar
cok sevınclıyım bugun yarın bebeişimi gorucem ıns magrente isim konusunda cok haklısın cok zor ama her kafadan bı ses cıkıyo bende takdım kafaya bu ısmı eşimde karışmıyo kulagada hoş gelen bı ısım bakalım fıkır değişirmi bılmıyorum
evreka senın adına cok sevındım canım ıns bıdaha yasanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?