Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın kızlarrrr

haftanın ilk iş günüüüü umarımmm bu hafta hıphızlı geçerrrrr

günaydın canlarım nasılsınız ?

haftasonu çok yoruldum ama ciddi ciddi değdi.. c.tesi misafilerim vardı ve o güne bi süpriz daha geldi..
pazar günü kk'dan arkadaşım ile görüştük eşlerle eşlerimizde ortaktı zaten

canım walla havalardanmıdır nedir bende öyleyim sürekli yatıp uyuyasım varr kendimi çok miskin görüyorumm

biz haftasonu denizliye gittik güzeldi eğlendik baya bu hafta evişimde kalıp dinlenmek istiyorum amaaa

bende elımı bişeye surmedım yattım desem yerıdır ufak bı temızlık yaptım o kadar

iyiyim canım valla yorgunum bende.

spedyyy canım bence bir müddet misafir almaa hem iş hemde tatilde dinlemeden hasta olcan diye korkuyorum canım

iyiyim canım valla yorgunum bende.

spedyyy canım bence bir müddet misafir almaa hem iş hemde tatilde dinlemeden hasta olcan diye korkuyorum canım

yok canım dün sondu işte özel olarak çağırdığım uzun bi süre düşünmüyorum artık kış geldi bide tabi gerek yok misafire isteyen arasın geliyorum desin başımn üstüne
eşim grip oldu hasta bana da bulaştıracak sanırım arada çok hapşuruyorum yaaa

bizde bu hafta evdeydik dinlendii kocam ben ev işi yaptım tabii

kışlıkları çıkartmıştık yıkadım hepsini bir sürü ütü vardı valla

evi temizledimm iyi olduu

dün akşamda maçı dışarıda izleyelim dedik dışarı çıktık yemeğide dışarda yedik iyi olduu

böyleydi işte :))

bende elımı bişeye surmedım yattım desem yerıdır ufak bı temızlık yaptım o kadar

yat yat canım yaa bebişin var sen iki canlısın dinlenmen lazım annesi bebişimizde senle bir dinleniyor büyüyorrr

Denizlide eşimin ablasıgile gittik yeni doğum yaptı kucağıma bebişi aldığımda içimde bir huzur dolduuu bana bakması elimi tutması o minicik elleriyleee anlatılmaz bir duygu. Allahım hepimizeee anne olmayı nasip eder inşşş.. O an düşündüm bu bebek benim değil bu denli sevdimmm ayrılmak istemedim bide kendi bebeğim olsa neler yaparımmm

dikkat et kendine speedy hiç dinlenemiyorsun sende
bol bol vitamin al
benimde hiç keyfim yok bugün

aman bende çıkardım kışlıkları öldüm ama resmen bide yıkadım onları o kadar evde yıkayıp getirdim
ama yatak odasındaki küf problemi yüzünden artık bana herşey kokuyor gibi geliyor içim rahat etmeyecek diye attım makineye...

tımamm ozamannn

ben geçenlerde grip olduğumda koçişten bana geçmişti yoksa grip olmıcaktım. Ne kadarda uzak dursam nasıl bulaştı anlamadım sende dikkat et bol bol c vitamini al meyve yeee

spedy geçmiş olsun canım sen kendını koru bol bol c vıtamını al

bende grıp olmaktan cok korkuyorum ben agır gecırıyorum lımon yıyorum resmen

annemler hepsı grıp gıtmıyorum gıdemıyorum onlarada kendımı korumam lasım

koçişim desem dogalgaz sonuna kadar acık havale gıcırtıcek bana bugunde dısarı cıkıcam

ne varsa gıy dıyo

oldu dedım acrsın valla ruzgar cok dıyo dalga gecıyo benımlebende dedım sen karını 2 ay sonra gör bakalım

aman dikkat et kendine daha ağır geçirebilirsin hamileyken gribi falan zor olur canım...
bide yağmurluyken dışarı çıkmamaya çalış çok kayıyor yerler...

aman dikkat et kendine daha ağır geçirebilirsin hamileyken gribi falan zor olur canım...
bide yağmurluyken dışarı çıkmamaya çalış çok kayıyor yerler...

evet canım yurume mesafesı 5 dk yakın Allah tan yoksa düşünemıyorum

eşim bırakıyo yoksa zor olurdu

zaten işi bırakmam konusunda cok ustume gelıyo bu konuda bana fıkır verın kızlar napabılırım

canım tam adamına sordun ben bile şimdiden olmayan çocuk için strese giriyorum heee..
acaba çalışşsam mı çalışmasam mı gerçi benim çalışmam şart ya o ayrı bi konu ama eşim çalışma dese 1 dk düşünmem herhalde
işimi çok seviyorum ama evde olmakta istiyorum anlayacağın çok kararsızım bunun için çalışmam lazım kesin malum taksilerde var :44::44::44:

CANIM sakın işi bırakma ücretsiz izin alabilirsen ücretsiz izin al ama sakın bırakma işi.Zaten doğumda 3 ay ücretli 6 ayda ücretsiz izin alma durumun var toplam 9 ay yapıyor o zamana kadar zaten bebişte büyür

memur olmazsan bırak derdimde memursun canım izin alma durumun var 1 yıl evde bebişe kendin bakabilirsin. bende o yüzden bu sene kpssye gircem bebeğim oldugunde 1 yıl kendim bakmak istiyorum ama 1 yıldan sonra tekrar çalışmak isterim

benım maddı anlamda sıkıntım yok ama eşimin düşüncelerı farklı
bı anlam verıyorum bırazda düşünüyorum ama cok karısıgım bılmıyorum
ne yapabılırım

günaydın bayanlar iyi sabahlar
biznefesiz canım bence işi bırakma zorluk çekmiyorsan çünkü sen memursun şartları iyi izin alma durumları kolay bu yüzden zorlanmıyorsan devam et canım ama zaten çalışmak istemiyordum diyorsan bırakmayı düşünüyosan ileride o zaman 1 yılın dolmadan bırak.
Ben mesela memur olsaydım işi bırakmazdım şartları daha iyi çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…