Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

eşimin düşüncesını paylaşıyım sıznle bıde oyle düşünün

malum kar kış suan ıyıyım ama hamılelıgın ılerleyen zamanlarında agırlasıcam

ve ben engellıyım ıkı taraflı kalca cıkıklıgım var yurumekte zorluk cekersın

kendını zorluyosun dıyo kendıne dıkkat et dıye cıkmamı ıstıyo

iş yerınde sartlarım cok ıyı ama mecbur degılsın çalışmaya dıyo

bende arada kalmış durumdayım

Gidip gelmen sana ne kadar zorluk yaratır buna sen karar vereceksin canım..
onun dışında şu taraftan düşün doğumdan sonra zaten uzun süre evdesin takılacaksın..
bence kararını sen kendin ver ama ben olsam çalışırdım doğuma yakın en erken 1 ay önce izne çıkardım.
9 aylık iznimi, kullanırdım.. sonra da yapamazsam istifa ederdim

canım o zaman sen karar veremiyorsan şöyle yapacaksın gideceksin bir doktora ve senin durumunda nasıl olacağını sağlığına bir zararı olup olmayacağını öğreneceksin ona göre karar vereceksin en iyi kararı kendin verirsin eşine ve bize kulak asma bence şartlarını en iyi sen değerlendirirsin canım düşün taşın :) eşin seni düşünüyor gayet haklı benimkide ben mutsuzum diye çıkmama birşey demedi yanımda oldu evet biraz zorlanıcaz belki eme mutsuzluğum ev hayatıma yansıyordu biraz evde olmak iyi gelicek sanırım :)

haklsınız bende cıkmak ıstemıyorum

dıyorum hastalanırsam o zaman düşünürüm

ıns bişi olmaz bende gıder gelırım zaten 2 ay oncesınden ızne cıkıcam

3 ay da sonrasında ıznım var

selam kızlar :) nasılsınız?

ya geçenlerde bişi duydum..bi tanıdığımın bi tanıdığı çocuksahibi olmak istiomuş ama kadın biras kiloluymuş ve rahmi yağ bağladığı için doktor zayıflama şartı koymuş..ay ben de bi korktum anında diyete başladım.. :S dün koccaya söledim böle böle olmuş benm kilo vermem gerek die..o da dedi ki e bizçocuk düşünmüoz sen istio musun yoksa dedi..ben de tabii ki istemiorum şu an ama istediğimde kayıtsız şartsız hamile kalıp doğurmak istiorum dedim :) hala gülüomuş yaa kayıtsız şartsız bebek die :)

neyse artık.. yarın koccayı 3 günlüğüne başıboş bırakıp kıbrısa kardeşimin yanına gitcem..çok özledim canımın parçasını çok heyecanlıyım o yüzden :))

merhaba pelinss

benimde kuzenim bebeği olmamıştı doktor diyet vermişti zayıfladı hamile kaldı

ama başka problemide vardı onun kilomuydu sebep bilemiycem

arada minik ayrılıklar iyi oluyor bende yaptım şimdiye kadar 2 kere :)))

o da 3 günlüğüne izmire gitmişti intikam alıom işte :)) ama çok özlicem yaaa ayrılık hüznü çöktü resmen

ya ben evlenince çok kilo aldım hap yüzünden sanırım :S zaten giydiklerim yakışmıo hiç en iyisi boğazımı tutmam sanırım :)

Selam pelin ohhh gezmeğe gidiyorsun haaaa kıbrısta güzeldir sıcak sıcak :)))) bu arada fazla kilo bu şekilde sorun yaratıyormuş bende duymuşltum doğumda çok zor oluyormuş valla evlenipte kilo almayan var mı bilmiom bende 5-6 kilo aldım 4 ayda :) rejim yapmak lazım ama nerde

ay magrentacım hii gezmede gözüm yok kardeşimi görim yeter :) ama kemiklerimin ısınacağı kesin!

yaa aynen ölee..önce kg vercem sonra da sigarayı bırakmaya çalışacam bakalım nası olacak.. :S evlenince kg almayan aksine veren tek insan benim kocam sanırım yaa..adam eriyo resmen!

kızlar hepinize merhaba.
ailesel sağlık problemleriyle uğraşıyoruz kaç gündür. bugün işe başladım ama burasıda yoğun bir türlü yazamadım.
bir ara tüm geçmişi okuyacağım.

pelinns rahimin yağ bağlaması olayı benim şirketten bir arkadaşımda olmuştu. hapı bıraktıktan sonra 1 yıl hamile kalamadı sonra detaylı kan tahlillerinde bir oranı yüksek çıktı ve rejime başlattı doktoru. 6 ay sonra hamile kaldı.

bende 3-4 kilo aldım belki daha fazla. Allahtan boyum uzun şimdilik kamufule ediyorum ama acilen bir önlem almak lazım. bir de önümüz kış dikkat etmezsek alır başını gider.
ben de hap kullanıyorum ama kiloları hapa değil kendi pis boğazıma bağlıyorum. yemek yemeye başlayınca herşeyi bitirene kadar kendimi durduramıyorum

bende korkuyorum istediğimiz zaman olmazsa falan diye :18::18: onun için herşeye dikkat etmeye çalışıyorum
tam 5 kilo almıştım ama şimdi daha iyiyim. 1 kilo verdim aldığım kilo hiç belli değil ama çok rahatsız oluyorum işte 1 yada 2 kilo daha versem 52*53 olsam bana ideal..

o kemiklerinin ısınması süper olur şu zmanda vallaha :)))) kocişe bakamıyon sen söyle o sana bakmasın yaaaa (((( senin koca kendine bakıyor anlaşılan bizde homni gırtlak yiyoruz :)

canım önemli bişi yoktur inşallah bende işlere daldın yoğunsun diye düşünüyordum bende uçtum kiloda rekor yaptım eve tartı almak lazım bir an evvel :))))

geçmiş olsun canım haberdar et bizi yine

valla benim kocamda çok kilo aldıı ben 2 kilo aldım şimdiye kadar ama şu son 2 haftadır aynı kilomm dikkat etmezsem alırım etmeye çalışıyorum artık napim gıcık bi durum

sağolun kızlar.
walla ben eve baskül almadım hergün tartılıp psikolojimi bozamam
eşim 4 kg vermiş. dün annemlerde tartıldık resmen uyuz oldum.
acaba sporamı yazılsam diye düşündüm ama bu soğuklarda nasıl olur bilemiyorum

işlerde yoğun başlayınca dalıyorum ama 3 gün falan izin kullandım işte.
bu arada şirkette de acayip gelişmeler var.
şu an olduğumuz yere çoooooooooook uzak bir yerden bina satın almışlar.
yönetim hala resmi olarak bize açıklama yapmadı ama içindeki kiracı yılbaşında çıkacak sonra tadilat ve biz oraya taşınacağız gibi görünüyor.
inşallah benim tazminat sürem dolana kadar gitmezler yoksa ben o kadar yolu göze alamam.

OOYYY sssccimmm yaaaa inşallah yavaş yavaş gelişir herşeyde sende çıakrsın o zamana bu arada ben işi bıraktım aybaşı son :) darısı başına :))) bende baskül almadım ama almam lazım kilolar aldı başını gidiyor vallahi
günaydınn kızlarrrr nasılsınızzz

günaydın canım iyi diyelim iyi olalım senden nbr?

aynen canım iyiyim bende yaa size öylemi geliyor günler ne çabuk geçiyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…