Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Kızlar günaydın hepinize...Dün izinliydim kocacımla temizlik yaptık.Kışlıklarımızı çıkardık mutfak dolabımızı temizledik içindeki tabaklarımızı bardaklarımızı yıkadık eve ince temizlik yaptık halıları kaldırdık silkeledik altlarını sildik serdik perdelerimizi yıkadık astık oturma odasının halısını sildim çok yorulduk Havalar güzel olursa camlarımı silicem birde buzdolabını temizlersem bi kaç ay kafam rahat olur temizlik konusunda...

Kilo sadece hamile kalırken değil hamilelik döneminde de çok sıkıntı bende istediğim zaman olmazsa diye çok korkuyorum.İnşallah öyle birşey olmaz.Speddy bence de bir süre eve misafir alma senin hazırlıklarını okudukça ben yoruluyorum :) Nefes psikolojik olarak evde oturmaya kendini hazırlamadıkça sakın çıkma işten son zamana kadar çalış gerekirse insanın kendi istemeden evde oturması çok sıkıcı inan ki ben iki ay kaldım evde depresyona girdim resmen 2-3 günde bir ağlıyordum

epey yorulmuşşsun bende kışlıklarımı çıkarttım pert oldum yoruldum ama bundan sonra yazlık kışlık sıkıntısı çekmeyeceğim çünkü gardolabım müsait kaldırmadım..:44:
hamilelik ile ilgili falan çok araştırırım 3 bölüme ayırıyorlar ilk 3 ay ve 2. 3 ay çok kilo almamamk lazımmış son 3 ayda yani 7.8.9. ayda ister istemez alınacak çünkü gögüsler süt dolacak bebek doğum için kilo alacak..
dr önerdiği kilo ise maxımum 10*15 kiloymuş en fazla oda bide hamile kalırsam Allahın izni ile şey düşünüyorum sadece bebeğin kilo alacağı şeyler yemek kendime yemek istemiyorum
bide bebek düşünmeden 1/2 ay önce dr gitmek istiyorum hazır mı vucudum diye bunun için planlı bebek istiyoruz bakalım. ben kırmızı et yemiyorum bahsetmiştim mutlaka dr tarafından değerlerimin kontrol edilmesi gerekiyormuş..
misafire gelincede artık çağırmak istemiyorum

iyiyim canım bende sağol

vakit hızlı geçiyor sanki hele evlendikten sonra daha hızlıı
kesinlikle baksa 4. ayımızın yarısına geldik bile ne çabuk

Son düzenleme:
aynen canım iyiyim bende yaa size öylemi geliyor günler ne çabuk geçiyorrrr
Gün benim için zor geçiyorda akşamları çabucak geçiyor ona üzülüyorum yaaa
offfffffffff çok yoruldum okudukça bende kasımda işten çıkınca evi şöyle dip köşe temizlemeyi düşünüyorum ne zamandır ince temizlik yapmıyorum yapıcak iş çok hastalık derken bişi yapamadım kışlkıkları çıkardım kaldıramadım bende vakumlu hurç var ona koyup kaldırıyorum iyi oluyor :)))
oooo araştırma süper bene kırmızı et sevmiyorum kansızlık var zaten bu yüzden de bende düşününce doktora gidip şöle bir hazırlanmak istiyorum bakalım :)
Merhabalar bende mayıs 2011 de evlendim, hepinize mutlu bir yuva diliyorum.

hoşgeldinnnnnnnn

Merhabalar bende mayıs 2011 de evlendim, hepinize mutlu bir yuva diliyorum.

seninde hayırlı olsun canım
oooo araştırma süper bene kırmızı et sevmiyorum kansızlık var zaten bu yüzden de bende düşününce doktora gidip şöle bir hazırlanmak istiyorum bakalım :)

evet canım arada böyle araştırıyorum bakıyorum ama icraat yok

Gelirim ne demek Eşim bazen sen iş yaparken ben yoruluyorum diyor başladım mı durduramıyorum kendimi...

ancak öyle bitiyor 1 tanesini bıraksam hepsini bırakıcakmışım gibi geliyort bana..
temizliği seviyorum ama çok nankör ya 1*2 güne kadar yine pis onun için aman aman önemsemem çok kirlenmiyor zaten

Bende çok önemseyemiyorum malesef.Derli toplu olması yetiyor bana..Genel temizliği haftadan haftaya yapabiliyorum malesef..Keşke böle bir kere temizlesek bir sene gitse

Hoşbulduk :) bende bu pazar kışlıkları çıkardım yerleştirdim. Bu arada 4.5 aylık evliyim birçoğunuz da bu civardadır ama ben hiç yeni evli gibi hissetmiyorum. Çok yorgunum sanki hiç yeni evlilik dönemi geçirmedim! Gerçi ben kayinvalide ile alt üst oturuyorum belki ondan her an biri gelebilir diyemi bilmem içimdeki heyecan söndü. Burada bu konuları görünce kendime geliyorum yeni evli olduğumu hatırlıyorum

Bende çok önemseyemiyorum malesef.Derli toplu olması yetiyor bana..Genel temizliği haftadan haftaya yapabiliyorum malesef..Keşke böle bir kere temizlesek bir sene gitse

evi pvc kaplatalım en iyisi benimde genelde hafta 1 kez adam gibi temizleyebiliyorum ama yetiyor da 2 kişi ne kadar pisletebilecek ki zaten

Hoşgeldin liana...İçindeki heyecanı canlı tutmak senin elinde inan bende biraz bırakayım kendimi yaşlı gibi hissetmeye başlıyorum heyecanı unutmamak adına eşine ufak sürprizler yap...Bende 2,5 aylık evliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…