- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.921
aynen canım iyiyim bendeyaa size öylemi geliyor günler ne çabuk geçiyorrrr
her zaman değil yaw bazen hiç geçmiyor :18::18::18:
Günaydın herkese
nasılsınız bakalımm bugün
bana geçen haftayla bu hafta hızlı geçiyor gibi geldi. Dediğin gibi bazende sıkıcı olduğundada geçmek bitmek bilmiyor günn
iyiyiz canım sen nasılsın ?
aynen.. zaman geçiyor aslında hemce çok hılzı ama işyerinde bazen duruyoe gibi
Kızlar günaydın hepinize...Dün izinliydim kocacımla temizlik yaptık.Kışlıklarımızı çıkardık mutfak dolabımızı temizledik içindeki tabaklarımızı bardaklarımızı yıkadık eve ince temizlik yaptık halıları kaldırdık silkeledik altlarını sildik serdik perdelerimizi yıkadık astık oturma odasının halısını sildim çok yoruldukHavalar güzel olursa camlarımı silicem birde buzdolabını temizlersem bi kaç ay kafam rahat olur temizlik konusunda...
Kilo sadece hamile kalırken değil hamilelik döneminde de çok sıkıntı bende istediğim zaman olmazsa diye çok korkuyorum.İnşallah öyle birşey olmaz.Speddy bence de bir süre eve misafir alma senin hazırlıklarını okudukça ben yoruluyorum :) Nefes psikolojik olarak evde oturmaya kendini hazırlamadıkça sakın çıkma işten son zamana kadar çalış gerekirse insanın kendi istemeden evde oturması çok sıkıcı inan ki ben iki ay kaldım evde depresyona girdim resmen 2-3 günde bir ağlıyordum
kesinlikle baksa 4. ayımızın yarısına geldik bile ne çabukiyiyim canım bende sağol
vakit hızlı geçiyor sanki hele evlendikten sonra daha hızlıı
Gün benim için zor geçiyorda akşamları çabucak geçiyor ona üzülüyorum yaaaaynen canım iyiyim bendeyaa size öylemi geliyor günler ne çabuk geçiyorrrr
offfffffffff çok yoruldum okudukça bende kasımda işten çıkınca evi şöyle dip köşe temizlemeyi düşünüyorum ne zamandır ince temizlik yapmıyorum yapıcak iş çok hastalık derken bişi yapamadım kışlkıkları çıkardım kaldıramadım bende vakumlu hurç var ona koyup kaldırıyorum iyi oluyor :)))Kızlar günaydın hepinize...Dün izinliydim kocacımla temizlik yaptık.Kışlıklarımızı çıkardık mutfak dolabımızı temizledik içindeki tabaklarımızı bardaklarımızı yıkadık eve ince temizlik yaptık halıları kaldırdık silkeledik altlarını sildik serdik perdelerimizi yıkadık astık oturma odasının halısını sildim çok yoruldukHavalar güzel olursa camlarımı silicem birde buzdolabını temizlersem bi kaç ay kafam rahat olur temizlik konusunda...
Kilo sadece hamile kalırken değil hamilelik döneminde de çok sıkıntı bende istediğim zaman olmazsa diye çok korkuyorum.İnşallah öyle birşey olmaz.Speddy bence de bir süre eve misafir alma senin hazırlıklarını okudukça ben yoruluyorum :) Nefes psikolojik olarak evde oturmaya kendini hazırlamadıkça sakın çıkma işten son zamana kadar çalış gerekirse insanın kendi istemeden evde oturması çok sıkıcı inan ki ben iki ay kaldım evde depresyona girdim resmen 2-3 günde bir ağlıyordum
oooo araştırma süper bene kırmızı et sevmiyorum kansızlık var zaten bu yüzden de bende düşününce doktora gidip şöle bir hazırlanmak istiyorum bakalım :)epey yorulmuşşsun bende kışlıklarımı çıkarttım pert oldum yoruldum ama bundan sonra yazlık kışlık sıkıntısı çekmeyeceğim çünkü gardolabım müsait kaldırmadım..:44:
hamilelik ile ilgili falan çok araştırırım 3 bölüme ayırıyorlar ilk 3 ay ve 2. 3 ay çok kilo almamamk lazımmış son 3 ayda yani 7.8.9. ayda ister istemez alınacak çünkü gögüsler süt dolacak bebek doğum için kilo alacak..
dr önerdiği kilo ise maxımum 10*15 kiloymuş en fazla oda bide hamile kalırsam Allahın izni ile şey düşünüyorum sadece bebeğin kilo alacağı şeyler yemek kendime yemek istemiyorum
bide bebek düşünmeden 1/2 ay önce dr gitmek istiyorum hazır mı vucudum diye bunun için planlı bebek istiyoruz bakalım. ben kırmızı et yemiyorum bahsetmiştim mutlaka dr tarafından değerlerimin kontrol edilmesi gerekiyormuş..
misafire gelincede artık çağırmak istemiyorum
kesinlikle baksa 4. ayımızın yarısına geldik bile ne çabuk
Merhabalar bende mayıs 2011 de evlendim, hepinize mutlu bir yuva diliyorum.
Merhabalar bende mayıs 2011 de evlendim, hepinize mutlu bir yuva diliyorum.
oooo araştırma süper bene kırmızı et sevmiyorum kansızlık var zaten bu yüzden de bende düşününce doktora gidip şöle bir hazırlanmak istiyorum bakalım :)
Evet yorulduk baya kızlar ama tertemiz evimi görünce değmiş diyorumSeviyorum temizliği
bize de gel madem bu kadar çok seviyorsun
Gelirim ne demekEşim bazen sen iş yaparken ben yoruluyorum diyor başladım mı durduramıyorum kendimi...
Bende çok önemseyemiyorum malesef.Derli toplu olması yetiyor bana..Genel temizliği haftadan haftaya yapabiliyorum malesef..Keşke böle bir kere temizlesek bir sene gitse
evi pvc kaplatalım en iyisi benimde genelde hafta 1 kez adam gibi temizleyebiliyorumama yetiyor da 2 kişi ne kadar pisletebilecek ki zaten[/QUO
iyi fikirOlduğu kadar napalım artık hem çalış hem ev bebek olursa düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?