Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

seninde hayırlı olsun canım

evet canım arada böyle araştırıyorum bakıyorum ama icraat yok
Aman canım icraat için erken :)))))
Evet yorulduk baya kızlar ama tertemiz evimi görünce değmiş diyorum Seviyorum temizliği
bende çok seviyorum valla ev temiz olunca ama sonra kendimi çok yormamam gerektiğine karar verdim yavaş yavaş yapıom :) ne de olsa yap yap gene aynı

ancak öyle bitiyor 1 tanesini bıraksam hepsini bırakıcakmışım gibi geliyort bana..
temizliği seviyorum ama çok nankör ya 1*2 güne kadar yine pis onun için aman aman önemsemem çok kirlenmiyor zaten
poff bende haftada bir yapıodum bu ara çok saldım allah sonumu hayretsin bakalım :)
sen de bendensin haa bende kayınvalideyle altlı üstlüyüm ama bize çıkmazlar rahatsız etmeyelim die malum çalışıyorum onlarda gelmio die bende saldım kendimi sürekli derli toplu olmakta fayda vardır yaewwwww
kızlarr hazır süpriz demişken bende koçişe yapmayı düşünüyorumda napsam karar veremedim yaaa

süperrrr valla yapmak lazım kendimizi kaptırdık iş ev derken adamları unutuyoz biz yapalımda onlarda bize yapsın :))) düşünelim bakalım ne olabilir die:)

Magrenta seninkiler görgülü anlaşılan, Allah bozmasın. Bu sürpriz düşüncesi güzel bende sizden kopya çekebilirim ama ben tam süpriz hazırlarken yukarkiler bana sürpriz yapıp gelir, bende yine sinir krizi geçiririm ama bir bakıma haklısınız biz yapınca onlarda yapar güzel olur bence de.

sürpriz iyi fikir kızlarr ben pek yapmadım kocaya o bana yapar genelde nişalıykende böyleydii

doğum günü için güzel planlar düşünüyorumm ya bakalım

Cnım arayı sen ayarlıcan artık ben bazı şeylerden hoşlanmıyorum bunuda onlara söylüyorum sende kırmadan ayarla meslea kayınvalidem bana diyorki siz çalışıyorsunuz niye gelip sizi meşgul edeyim dio zaten biz hep onlardayız bize gelmeye fırsatları olmuo sende yolunu bul canım allah yardımcın olsun :)))

Amin canım teşekkür ederim. Ben boşverdim artık dediğim gibi daha evleneli bir yıl olmadı ama ben çoktan eskidim. Tek heyecanım acaba ne zaman gelecekler diye düşünmek oldu:) şaka bir yana inşallah düzelir çünkü normal olmadığının farkındayım.

lına hoşgeldın canım hayırlı olsun

cabuk eskımişsin yaw canlı ol bıraz

burda en eskı benım ama hala ılk gunku gıbı heycanlıyım

tabı bebek heycanıda olunca ıkıye katlandık

herkese mesafelı davranmak en ıyısı bence

yuz goz olunca giriş çıkışlar bellı olmuyo

kendını uzme

ben arada yapıyorum sürpriz seviyorum sürprizleri Liana haber vermeden pat diyemi geliyolar yoksa çok sıkmı geliyolar sorunun ne tam olarak belki yardımcı olabiliriz sürpriz konusunda...

boşverme canım valla bende koşturmaktan sanki yıllardır evli gibi hissediyorum kendimi biraz çeki düzen verek lazım sen de salma kendini :) herşey senin elinde çat kapıcılarada bir dur de kibarca hep yapışık ikliz gibi birlikte olmak zorunda değlsiniz ama adamlar anlamıo bende sürekli beraber olmayalım diyorum ne olcak dio eşim sonra yukarı çıkınca bana zaman ayırmıyon dio bende ailene ayırıom sana kalmıo napiym diom heheheh

Evet tam yemek anında çat kapı gelebilirler, buyrun beraber yiyelim dersin onuda kabul etmez karşında oturup seni izlerler her gün görüyorum zaten iki katlı bahçe içinde bir evdeyiz. Yemek getirir, öylesine gelir, eline çekirdek alıp gelir vs. Gelmek mühim değil gelsin de zamanlı gelsin haberli olsun istiyorum ama eşimde rahatsız çünkü ben onların zamansız ziyaretlerinden sonra çok moralsiz kalıyorum. Uygunsuz bir kiyafetle yakalanabiliyorum, işte böyle ilginiz için de çok teşekkür ederim.

inan benimde aklım durdu ama böyle onun çok sev,nebileceği birşey istiyorum ama neeee yok ben sağlık sektöründeyim o reklam canım
valla banada kal geldi lakin düşünemiyorum bile ben aynı yerde çalışıyonuz gibi hatırlıyorum o zaman beraber gidiyordunuz muu acep kafa durdu sallıyormuyum yoksa :)))))

bende yazın çok sinir oluyordum biraz daha kıyafete dikkat etmek gerekiyor ben işten çıkıp eve geldiğimde minicik elbiseler giyerdim şimdi diz altında bir şort yarım kollu tshirt giyiyorum hoşlanmıyorlar die bu durumdan hiç hoşnut değilim taşınma planları yapıyorum kafamda heheh eşinde hoşlanmıyorsa o alıp söylücek yada siz açmıcanız kapıyı yada sen sadece kayınvalidense değiştirmicen üsütünü giyicen kısa askılı rahat o yokmuş gibi davranıcan laftan anlamıyosa sen çalışıyormusun peki? çalışmıyosan işin daha zor hastayım die 3 gün evdeydim çekinmese yanımda bekleyecekti çok meraklı ve konuşmayı çok sever bende bi o kadar meraksız ve konuşmaktan hoşlanmam bir gün hastenede 2. gün görümcen geldi gel 3. gün diğer görümc geldi gel derken evde oturma işim yalan olmuştu şimdi işi bırakınca napıcam diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Canım geldiklerinde değiştirme üstünü sonuçta bayan oda onlar rahatsız olsunlar kalkıp bu şekilde çat kapı geldiklerine . Ve o geldiğindede sürekli bir kaç ilerle uğraş işin varmış gibi görün

Haklısınız aslında hep iş yapıp onlarla oturmamak lazım. Ben çalışıyorum ve eve çok geç geliyorum yolum çok uzak o yüzden akşam hep dinlenmek istiyorum. Aynen anlattığın gibi evde izin alıp dinlenmeye kalksam bir şekilde dahil olurlar. Ama artık birşeyler yapmak lazım bu zamanlar geri gelmez.

canım geldiğinde konuşma esnasında desen işte benımde bır arkadasım var yenı evlıler hiç yanluız kalamıyolarmış kızda oğlanda evliliklerinin tadını çıkartamamışlar bu yüzden bende üzüldüm filan desen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…