Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

oyyy valla biz 7de evde oluyoz genede çok zor oluyor seni düşünemiyorum canım valla söylücen annecim kusura bakma çok yorugunum dinlenicem yarın gelirsin diyip almıcan içeri

Gerçekten teşekkür ederim ilginiz için eğer olumlu bir sonuç alırsam zaman içinde size bildiririm:) konunuzu saptırdım sanırım, sürprizden bahsediyordunuz. Ben henüz güzel bir sofrayı hazırlayıp eşini bekleyememiş biri olarak sizden fikir almak istiyorum, belki birgün kayınvalide ve görümce terörü sona erer bende uygularım.

valla canım herşey senin elinde susup sessiz kalırsan aynen devam eder inşallah istediğin gibi olur herşey :)

Liana arkadaşlar çok doğru söylemiş eğer sen onlar geliğinde işini gücünü bırakıp onlarla oturursan sürekli gelirler.Ben olsam önce eşimle konuşurdum bu durumu ama öyle sıradan bir zamanda değil mesela güzel bir gecelik al aklını başından al daha sonra ben hep böyle güzel sürprizler yapmak istiyorum ama durumumuz malum de ben biraz rahatsız oluyorum bu durumdan sen ne düşünüyosun de böyle düşüncesini öğren ona göre hareket et eşini karşına almamış olursun

biz de altlı üstlüyüz. önceden sürekli yemek getirir bizi çağırıdırdı. açıkçası bir kaç defa reddettim. çok şükür şimdi üstelemiyorlar. ben de eşimle başbaşa pijamalarımla yemek yemek istiyorum.

bir de bazen geliyorlar tam ders çalışıyorum filan açıkçası söylüyorum napıyorsun deyince ders çalışıyorum, iş yapıyorum diyorum. aşağıda insem bazen laptopla iniyorum ödevim oluyor. sonra çıkıyorum. çok şükür eşimin öyle baskısı filan yok bana. ben istemezsem gitmeyi gelmeyi asla yapmam. ama bu arada ailesi hakkında da asla olumsuz konuşmam. aslında haklarında pek konuşmam. ailesiyle mesafeliyimdir. zaten dedikoduyu falan pek sevmem fazla konuşmam iş güç o kadar.

Evreka didem de senin gibi sağolsun ele verdi beni hehe sana dedim didem bir ay sonra nasıl olsa katılcaksın konuya şimdiden gir biz evli tecrübeli görmüş geçirmiş bayanlar dan taktikler al Nasıl hazırlıklar bittimi

[SUB][/SUB]
ozledım sennle sohbet etmeyı valla ıyı yapmısın :) hazırlıklar devam edıyo canm evım boyanıyo ole ıste sonrası sırasıyla gelır zaten evet sızın gıbı gormus gecırmıslerden fıkır alıyım ıyı olur :)

Didem evin nerde nasıl içine sinen bi ev buldun mu ay ne kadar zaman oldu sizle konuşmayalı ya bu konuya gelinde haberleşelim bari olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…