- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.961
Haklısınız aslında hep iş yapıp onlarla oturmamak lazım. Ben çalışıyorum ve eve çok geç geliyorum yolum çok uzak o yüzden akşam hep dinlenmek istiyorum. Aynen anlattığın gibi evde izin alıp dinlenmeye kalksam bir şekilde dahil olurlar. Ama artık birşeyler yapmak lazım bu zamanlar geri gelmez.
Gerçekten teşekkür ederim ilginiz için eğer olumlu bir sonuç alırsam zaman içinde size bildiririm:) konunuzu saptırdım sanırım, sürprizden bahsediyordunuz. Ben henüz güzel bir sofrayı hazırlayıp eşini bekleyememiş biri olarak sizden fikir almak istiyorum, belki birgün kayınvalide ve görümce terörü sona erer bende uygularım.
Liana arkadaşlar çok doğru söylemiş eğer sen onlar geliğinde işini gücünü bırakıp onlarla oturursan sürekli gelirler.Ben olsam önce eşimle konuşurdum bu durumu ama öyle sıradan bir zamanda değil mesela güzel bir gecelik al aklını başından al daha sonra ben hep böyle güzel sürprizler yapmak istiyorum ama durumumuz malum de ben biraz rahatsız oluyorum bu durumdan sen ne düşünüyosun de böyle düşüncesini öğren ona göre hareket et eşini karşına almamış olursun
Didemcim sende katıl aramıza sende evleneceksin nasıl olsa az kaldı dimi :)
Nie güldün yalan mı söylüyorum
evlenenler kervanına katılamamı 33 gun var kızlar bende geldım konunuza :)
hoşgeldin canımm mutlununda kimliğini ele verdinnn
yok yok çok güzel demişinde ona güldümmmilahhiii beni özle tamammı
Evreka didem de senin gibi sağolsun ele verdi beni hehe sana dedim didem bir ay sonra nasıl olsa katılcaksın konuya şimdiden gir biz evli tecrübeli görmüş geçirmiş bayanlar dan taktikler alNasıl hazırlıklar bittimi
Ben seni özlemem mi yaaaaaFoto çek olarmı ben dün başladım çekmeye piller bitti bu akşam çekip eklicem inşallah yarın evimin fotolarını
cok merak edıyrm zaten evını :)
Evim evim biricik siyah beyaz evimEv kirlendi halılar perdeler ben hala foto eklicem :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?