- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.981
bılıyomusun benım evımde sıyah beyaz oluyo en sonunda karrımı verdım ve aldım artık sıyah beyaz bı evım olucak ınsallah
Didem evin nerde nasıl içine sinen bi ev buldun mu ay ne kadar zaman oldu sizle konuşmayalı ya bu konuya gelinde haberleşelim bari olurmu
Hadi ya bana göre ikisi harika oluyor ama beyazlar çabuk kirleniyor mutfak halım daha ilk hafta kirlenmişti çok dikkat etmek gerek bide temizlemek:13:
olur canm gelırım evet ıcıme cok sınen bı evım oldu cok sukur nısanlımın ıstegı yerden bulduk sonunda 3+1 herseyım cok guzel cok mutluyum :) boyanıyo sımdı sorma epey oldu konusmayalı ozledım dıyrmya senle konsmayı sen napıysn bakım taze gelın nasıl gıdıyo evlılık :)
Bu arada ev olayına çok sevindim sen çok korkuyordun kaynanan karışacak diye herşey gönlünce oluyor ne güzel gelinlik ne durumda buldun mu bakmaya başladın mı ya dasen ağırdan alıyordun gelinliği
Evreka bende çekmeye başladım ama pil bitti kaldı dün akşamda aklıma geldin ama geç gitmiştim eve geç oldu diye çekmedim bu akşam mesaj çekerim
tımammmmm
yaa izmir buz gibi olduu işe gelirken çok üşüdümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?