Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Didem evin nerde nasıl içine sinen bi ev buldun mu ay ne kadar zaman oldu sizle konuşmayalı ya bu konuya gelinde haberleşelim bari olurmu

bılıyomusun benım evımde sıyah beyaz oluyo en sonunda karrımı verdım ve aldım artık sıyah beyaz bı evım olucak ınsallah

Hadi ya bana göre ikisi harika oluyor ama beyazlar çabuk kirleniyor mutfak halım daha ilk hafta kirlenmişti çok dikkat etmek gerek bide temizlemek:13:

Didem evin nerde nasıl içine sinen bi ev buldun mu ay ne kadar zaman oldu sizle konuşmayalı ya bu konuya gelinde haberleşelim bari olurmu

olur canm gelırım evet ıcıme cok sınen bı evım oldu cok sukur nısanlımın ıstegı yerden bulduk sonunda 3+1 herseyım cok guzel cok mutluyum :) boyanıyo sımdı sorma epey oldu konusmayalı ozledım dıyrmya senle konsmayı sen napıysn bakım taze gelın nasıl gıdıyo evlılık :)

Evlilik güzel çok mutluyum aman nazar değmesin kendi kendime nazar ediyorum sanırım ne zaman böyle konuşsam eşimle tartışıyorum herşey yolunda ev iş yuvarlanıp gidiyorum.

Bu arada ev olayına çok sevindim sen çok korkuyordun kaynanan karışacak diye herşey gönlünce oluyor ne güzel gelinlik ne durumda buldun mu bakmaya başladın mı ya da sen ağırdan alıyordun gelinliği

selam arkadaslar hepinize mutluluklar diliyorum..ben 2012 geliniyimm ssuan mekan arayisi icerisindeyim.. istanbulda anadolu veya avrupa yakasinda kir dugunu yapan arkadaslar var sa bana dugun mekani onerebileceginiz yerler soliyebilirmi acaba ...cok tesekkurler simdiden

Son düzenleme:
Ebrumm tebrik ederim şimdiden mekan konusunda hiç fikrim yok hiç araştırmadığım için bilmiyorum açıkcası

Ebrumm tebrik ederim şimdiden mekan konusunda hiç fikrim yok hiç araştırmadığım için bilmiyorum açıkcası

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben biraz yorgun Dün arkadaş geç geldi geç çıktım işten 9 da evdeydim yemek yedik ütü yaptım saat 11 i geçiyordu yattım uykusuzum

Bu arada ev olayına çok sevindim sen çok korkuyordun kaynanan karışacak diye herşey gönlünce oluyor ne güzel gelinlik ne durumda buldun mu bakmaya başladın mı ya da sen ağırdan alıyordun gelinliği

kaynanam burda olmadıgı ıcın karısamadı canm :) hehehe gelınlıgım dıkılıyo :)ınsallah guzel olur :) bu arada guzeydın canm

günaydınnn kızlarrr
didemcim dün işten çıkmak zorunda kaldım geç oldu biraz cevabım kusuruma bakma emii bende ele verdimde

xxxmutluxxxcimm bende seni özledimmm dün keşke msj atsaydın cepten ben gene unuttum yaa evişimin fotolarınııııı

Evreka bende çekmeye başladım ama pil bitti kaldı dün akşamda aklıma geldin ama geç gitmiştim eve geç oldu diye çekmedim bu akşam mesaj çekerim

Günaydın, bugün sanki bana daha bi sıcak geldi:) ben 06.15 de evden çıkıyorum, çıkınca ezan başlıyor. O saatte çok soğuk oluyor ama yarın düzelecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…