- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.001
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese gün çabucak geçer inşallah :)
günaydın evrekacım bugün dünden soğuk mu ne hani havalar ısınacaktı hala üşüyorum bennn((((
selam arkadaslar hepinize mutluluklar diliyorum..ben 2012 geliniyimm ssuan mekan arayisi icerisindeyim.. istanbulda anadolu veya avrupa yakasinda kir dugunu yapan arkadaslar var sa bana dugun mekani onerebileceginiz yerler soliyebilirmi acaba ...cok tesekkurler simdiden
Günaydın, bugün sanki bana daha bi sıcak geldi:) ben 06.15 de evden çıkıyorum, çıkınca ezan başlıyor. O saatte çok soğuk oluyor ama yarın düzelecekmiş.
günaydın canımm
yaa sormaaa elllerim burnum dondu bide benim iş yeri sahilde dahada bir rüzgar sert esiyor bu ayda izmiri bu kadar soğuk görmedimmmm
oyyyyy 6,15 miiii ben bugün 6da kalktım die söyleniyordum eşim seyehate gidicekti bu saatte gidilirmi diodum senin işin çok uzakmış evine canım yaaa allah yardımcın olsun valla
Ben evlenince maltepeye yerleştim, işim harbiye de inşaat proje ofisi 8 de mesai başlıyor:) işte böyle bende 6 da evden çıkıp 8 de eve giriyorum.
off evet yaaa hala ısınamadım valla bende tepeden iniyorum donuyorum indiğim yerde de donuom nasıl esiyordu buz buzzzzzzzz :)
Tüm keyfim kaçtııı canım sıkkın şarkı dinliyordum onu da kapattım
24 şehit var yine Kimbilir kimlerinde evinde yas var Allahım sabrını versinn
mekanları cennet olsun
off evet yaaa hala ısınamadım valla bende tepeden iniyorum donuyorum indiğim yerde de donuom nasıl esiyordu buz buzzzzzzzz :)
Evet ya sabah bende gördüm allah rahmet eğlesin hepsine mekanları cenet olsun inşallah
bu sene bende çok üşüyorum yaaaa :18::18::18:
bende bu sene daha bir üşüyorum eskiden incecik body bir ceketle kışı geçirirdim şimdi kabansız montsuz kazaksız cıkamıyorumm
bende bu sene daha bir üşüyorum eskiden incecik body bir ceketle kışı geçirirdim şimdi kabansız montsuz kazaksız cıkamıyorumm
bende normalde hala yarım kollu ile gezerdim üstüne ceket.ama şimdi gömlek+hırka+mont
aynennn ayaklarım özellikle donuyor patik bile giyiyorum banamısın demiyor
dün akşam sıkıldık kocamla yürüyelim dedikk Allahım dondumm resmenn buranı soğuğu çok fena ben hep ılık olur diye düşünürdüm oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?