Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese gün çabucak geçer inşallah :)

günaydın evrekacım bugün dünden soğuk mu ne hani havalar ısınacaktı hala üşüyorum bennn ((((

günaydın canımm

yaa sormaaa elllerim burnum dondu bide benim iş yeri sahilde dahada bir rüzgar sert esiyor bu ayda izmiri bu kadar soğuk görmedimmmm

Bende kır düğünü istiyordum yeniköy de kalender tepe restaurantın dış mekanını tuttuk ama hava yağışlı olduğu için biz içeri geçmiştik. Kalendertepeye bak istersen servisi ve yeri çok güzel bahçesi güzel yan tarafında secret garden diye biryer var orası tam bir kır düğünü yeri ama orası biraz daha lüks diye ben pek istemedim belki sende beğenirsin. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Mutluluklar.

Liana banada bugün daha sıcak geldi biz evde kombiyi açtık pazar gününden beri çalışıyor İstanbul çok soğuk liana ne iş yapıyorsun sen çok erken çıkıyormuşun :26::26::26:

Günaydın, bugün sanki bana daha bi sıcak geldi:) ben 06.15 de evden çıkıyorum, çıkınca ezan başlıyor. O saatte çok soğuk oluyor ama yarın düzelecekmiş.

oyyyyy 6,15 miiii ben bugün 6da kalktım die söyleniyordum eşim seyehate gidicekti bu saatte gidilirmi diodum senin işin çok uzakmış evine canım yaaa allah yardımcın olsun valla

günaydın canımm

yaa sormaaa elllerim burnum dondu bide benim iş yeri sahilde dahada bir rüzgar sert esiyor bu ayda izmiri bu kadar soğuk görmedimmmm

off evet yaaa hala ısınamadım valla bende tepeden iniyorum donuyorum indiğim yerde de donuom nasıl esiyordu buz buzzzzzzzz :)

Ben evlenince maltepeye yerleştim, işim harbiye de inşaat proje ofisi 8 de mesai başlıyor:) işte böyle bende 6 da evden çıkıp 8 de eve giriyorum.

oyyyyy 6,15 miiii ben bugün 6da kalktım die söyleniyordum eşim seyehate gidicekti bu saatte gidilirmi diodum senin işin çok uzakmış evine canım yaaa allah yardımcın olsun valla

Geçen sene benim evimde çok uzaktı işyerime 1,5 saat sürüyordu birde sabah 7 de başlıyordum işe 5,30 da kalkıyordum en geç 6 da evden çıkıyordum ama bu sene iyi şükür hem evim yakın hemde 8 de başlıyorum mesaiye insan yoruluyor valla şimdi şimdi anlıyorum ne işkenceymiş

Tüm keyfim kaçtııı canım sıkkın şarkı dinliyordum onu da kapattım

24 şehit var yine Kimbilir kimlerinde evinde yas var Allahım sabrını versinn

mekanları cennet olsun

Tüm keyfim kaçtııı canım sıkkın şarkı dinliyordum onu da kapattım

24 şehit var yine Kimbilir kimlerinde evinde yas var Allahım sabrını versinn

mekanları cennet olsun

Evet ya sabah bende gördüm allah rahmet eğlesin hepsine mekanları cenet olsun inşallah

bende bu sene daha bir üşüyorum eskiden incecik body bir ceketle kışı geçirirdim şimdi kabansız montsuz kazaksız cıkamıyorumm

aynennn ayaklarım özellikle donuyor patik bile giyiyorum banamısın demiyor

dün akşam sıkıldık kocamla yürüyelim dedikk Allahım dondumm resmenn buranı soğuğu çok fena ben hep ılık olur diye düşünürdüm oysa

Demekki evlilik hormonlarımızı bozdu bende çok üşümeye başladım bu sene.Evde t shirtle dolaşan ben kazakla dolaşıyorum bu sene hemde daha kış tam gelmedi bile

:44::44::44::44: evlilik yaramadı bize sen nerdesin giz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…