Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Demekki evlilik hormonlarımızı bozdu bende çok üşümeye başladım bu sene.Evde t shirtle dolaşan ben kazakla dolaşıyorum bu sene hemde daha kış tam gelmedi bile

herhalde yaa bilmiyorum bana neler oldu

sanırım hormonlarımızdan dolayı bu şekilde oluyorrr evlenince ister istemez vucudumuzdaki tepkiler farklı oluyor

vucudta böyle değişim oldu demekki

Liana yakın olsanda gezemezdin üzülme bende çok gezerdim evlenmeden önce ama şimdi kendime zor yetiyorum bırak gezmeyi Giz oralar ılıman olur ama rüzgarlar dağdan estiği için soğuk getirir

Kar bile yağıyor canım merkeze ilçelere hiç yağmaz mesela etrafı dağlarla çevrili olduğu için soğuğu fena işte

akşama misafirlerim varmışş 8 kişi şimdi haberim oldu hazırlık yapmam lazım

Doğru söylüyorsun, dün akşam en kolay yemekleri seçip yaptım ki bugün rahat olsun diye, yine de 12 den önce yatamadım. Gündüz iş akşam evişi ee ben ne zaman gezmeye gideceğim. Bu haftasonu hava güzel olacak sanırım. Adalar şimdi çok güzeldir, gidebilsem keşke.

giz yemeğemi geliyorlar çayamı son anda haber veren misafirleri sevmiyorum Tahmin edebiliyorum havasını bende mersin silifkede okudum rüzgarı fenaydı iklimler yakın sanırım muğla ile :44::44::44: liana senin çalışma saatlerinde uzun sanırım eşin yardım ediyormu evde adalar çok sakindir ıssızdır bu mevsimde ve rüzgarlıdır bence

çaya geliyorlar canım yemeğe olsa yetişemem zaten

ama yinede ilk geliyorlar bir kaç çeşit çıkarmam lazım

şöyle düşündüm

ıslak kek
peynirli pohaça
makarna salatası

nasıl sizce???

Ben evlenince maltepeye yerleştim, işim harbiye de inşaat proje ofisi 8 de mesai başlıyor:) işte böyle bende 6 da evden çıkıp 8 de eve giriyorum.
of of offf çok zor cxanım bende 7,30 gibi çıkıyorum 8,30da iş başı eşim dönüşte alıyor 7 gibi evde oluyoruz :) izmirin gözünü seveyim :)
oyyyy anam can dayanmaz kız bunaaaa iyi atlatmışın o günleri valla
bu sene bende çok üşüyorum yaaaa :18::18::18:
kan testi yaptırdınmı canım kansızlık vardır çoğalmıştır belkim (((
sen nerde oturuyon canım

ben altındağda oturuyorum bayraklıda çalışıyorum azıcık soğuk oluo evin orası

Kolay gelsin sana o zaman, iyi ki akşam üzeri haber almadın. Bence gayet güzel bir menü. Benim eşim herşeye yardım eder elinden geldiği kadar da olsa hiç söyletmeden yapar sağolsun:)

Kolay gelsin sana o zaman, iyi ki akşam üzeri haber almadın. Bence gayet güzel bir menü. Benim eşim herşeye yardım eder elinden geldiği kadar da olsa hiç söyletmeden yapar sağolsun:)

teşekkür ederimm

benimkide öyledir hasta zamanlarımda çok yardımı dokunur maşallah diyelim :)

kızlar bilen biliyordur

sabah kahvaltıda pankek süper bişey geçenlerde yaptım ben afiyetle yedik tarifini vereyim

1 su bardağı süt

1 su bardağı un

1 yumurta

1 kabartma tozu

1 çay kaşığı şeker

1 tutam tuz

1 çorba kaşığı tereyağ

bütün malzemeyi karıştırın en son tereyağını eritip içine katın çırpın tavaya küçük küçük dökün birden kabarıyo yumuşak yumuşak harika bişey oluyo

çok basit zevkinize kalmış ister sarelle,bal,reçel,peynir sürün yiyin enfes bişeyy :))

buda resmii

Menü güzel giz az gelirse pastaneden kurabiye filan eklersin.Eşlerimiz inşallah hep yardım eder cicim ayları olduğu için değildir umarım

Ellerine sağlık giz pankekin kıvamını tutturmak pişirme süresini ayarlamak zor iştir

aynen canım en üstteki kocaman pankek oldu mesela :)) eşim takılıyorduu bunu bana yaptın sanırım diye :))

heme almak gerekiyor bide yanıyor bunu yapıyım derken ocakta sucuğu yaktım yavv

bende manavkuyuda oturuyorum canım yakın sayılırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…