- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.021
Demekki evlilik hormonlarımızı bozdu bende çok üşümeye başladım bu sene.Evde t shirtle dolaşan ben kazakla dolaşıyorum bu sene hemde daha kış tam gelmedi bile
sanırım hormonlarımızdan dolayı bu şekilde oluyorrrevlenince ister istemez vucudumuzdaki tepkiler farklı oluyor
evet yakınmış :) ben evlenmeden önce Yeniköy de oturuyordum yani orada doğdum çok gezerdim ama 4 aydır maltepe o kadar uzak ki hiçbir yere gidemiyorum.aaaa harbiyemi bende beyazıttayım yakınız
:44::44::44::44: evlilik yaramadı bize sen nerdesin giz
of of offf çok zor cxanım bende 7,30 gibi çıkıyorum 8,30da iş başı eşim dönüşte alıyor 7 gibi evde oluyoruz :) izmirin gözünü seveyim :)Ben evlenince maltepeye yerleştim, işim harbiye de inşaat proje ofisi 8 de mesai başlıyor:) işte böyle bende 6 da evden çıkıp 8 de eve giriyorum.
oyyyy anam can dayanmaz kız bunaaaa iyi atlatmışın o günleri vallaGeçen sene benim evimde çok uzaktı işyerime 1,5 saat sürüyordu birde sabah 7 de başlıyordum işe 5,30 da kalkıyordum en geç 6 da evden çıkıyordum ama bu sene iyi şükür hem evim yakın hemde 8 de başlıyorum mesaiye insan yoruluyor valla şimdi şimdi anlıyorum ne işkenceymiş
kan testi yaptırdınmı canım kansızlık vardır çoğalmıştır belkimbu sene bende çok üşüyorum yaaaa :18::18::18:
sen nerde oturuyon canım
Kolay gelsin sana o zaman, iyi ki akşam üzeri haber almadın. Bence gayet güzel bir menü. Benim eşim herşeye yardım eder elinden geldiği kadar da olsa hiç söyletmeden yapar sağolsun:)
Ellerine sağlık giz pankekin kıvamını tutturmak pişirme süresini ayarlamak zor iştir
bu çok şirin gözüküyor yaacilen denemem lazım haftasonuna falan
of of offf çok zor cxanım bende 7,30 gibi çıkıyorum 8,30da iş başı eşim dönüşte alıyor 7 gibi evde oluyoruz :) izmirin gözünü seveyim :)
oyyyy anam can dayanmaz kız bunaaaa iyi atlatmışın o günleri valla
kan testi yaptırdınmı canım kansızlık vardır çoğalmıştır belkim(((
ben altındağda oturuyorum bayraklıda çalışıyorum azıcık soğuk oluo evin orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?