Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

magranta çok düşük benim kanım ama geçen sene yine de bu kadar üşümüyordum demek ki iyice düştü
ben evlenirken doktor talasemi olup olmadığımdan şüphlenip test yaptırdı günü alamadık onun yüzünden bekletti adi çok düşün dü die şimdi 1 puan düşük en son ki testte :) sende bi ara test yaptır canım kontrol ettirmek lazım ara ara
bende manavkuyuda oturuyorum canım yakın sayılırızz

ooo çok yakınız yahuuu :))))bir gün özkanlar pazarı yaparız beraber :)))))

yapalım canım wallaa gizcim tarifi bende haftasonu yapayım nutellayla harika gider gibime geldiiii

günaydın kızlar nasılsınız bir sürü şehit haberinden sonra çok saçma bi soru oldu ama...

yapalım canım wallaa gizcim tarifi bende haftasonu yapayım nutellayla harika gider gibime geldiiii
ben arada gidiyorum oraya 3-5 bişi buluyorum ama pazarlıklar güzel oluyor köylüler geliyor taze taze almaya doyamıyorum ozaman :)) bu pankek süper oluyor otellerde en sevdiğim şeydi nutellayla güzel değil harika oluyor :)
günaydın kızlar nasılsınız bir sürü şehit haberinden sonra çok saçma bi soru oldu ama...

günaydın nerdesin göremiyorduk seni bir süredir ya da ben mi kaçırdım acep? haberler çok kötü canım çok sıkıldı allah ailelerine sabır versin

bende haftasonları zamanım olursa krep yapıyorum eşim çok seviyor.. bide bunu denerim..
yada kalpli yumurta yaparım..

krepimsi canım işte buda eşin çok sever eminim,kalpli yumurta çok güzel oluyor

dene canım muhakkak hafiff lezzetli afiyetle yiyin

hoşgeldinn, buruğuz işte nasıll olsun canım

Evet pankek bal ve çikolatayla güzel oluyor speddy pankek de krep gibi ama daha kalın oluyor tatları benziyor biraz bende deneyim bu arada giz pankek için özel teflonlar var minicik ve şekilli kalplisi filan oluyor onlarda daha kolay oluyor yapılması ben daha önce cesaret edip yapamadım cesaret verdin bana deneyim bende :) hoşgeldin snip

Son düzenleme:

kalpli tavaya koymadım o gün bunu yaparken canım gözüme büyük gibi geldi minik bi teflon tavam var onda yaptımm yayılınca bazıları büyük oldu işte :))

yap canım basit ya ne olcak kii o kadar ev işinden sonra kolay geliyor bu :)))

Tamam denicem bende çekerim fotosunu becerebilmişmiyim bakarsınız :18::18::18: Bu arada ıslak kek tarifin varmı ben kaybettim benimkini canım çok istiyor ama nete güvenip yapamıyorum

Ya kızlar avatarınıza hareketli resimleri nasıl koyuyorsunuz ben ekleyince hareketli olmuyor giz sen nasıl yapıyosun mesela

en ucuz bulaşık yıkama makinesi markası söylesenize kızlar ananeme alıcam kısmetse
öyle aman aman profesyonel olmasına gerek yok yeterki işini görsün..

çok seviyorum ben bu forumu çok güzel oldu arka plan

akşama tost ve ayran yapıcam bu kadarr

çünkü hazırlık yapıcam misafirlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…