- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.061
en ucuz bulaşık yıkama makinesi markası söylesenize kızlar ananeme alıcam kısmetse
öyle aman aman profesyonel olmasına gerek yok yeterki işini görsün..
canım kendim için bile olsa link vermek yasak editledim bakarım ama yine de bunlara
canım kendim için bile olsa link vermek yasak editledim bakarım ama yine de bunlara
sipaydim bulaşık makinasında 3 programı aşma gereksiz diğerleri bir kaç araştırma yap nette forumdonanım haberin sitesinde çok güzel öneriler oluyor ben ona uyarak aldım eşyaları haberin olsun :)
benim değil canım 2 prog. bana yetiyor.. ona da öyle alırım büyük ihtimalleoraya da bakarım
valla benim önceden alınmıştı bulaşık makinası o da 3 program ama ne kadar az program o kadar iyi diğerleri fiyatını arttırmaktan başka bir işe yaramıyor malesef :)
bak ordan şu kodu buldum bir fiyatlarını araştır canım 750 tlmiş sanırım Profilo BM5220EG
çok özletiyorsu canım kendini :))))selam kızlar. sizlerden iyice uzak kaldım. forumu açıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyor işlerden
TAMAM canım bakarım buna da..
yarın belki spotçulara bakıcaz primi bekliyorum almamız yine bayramı bulur çünkü...
bende genelde tek program kullanıyorum en rahaı öyle
TAMAM canım bakarım buna da..
yarın belki spotçulara bakıcaz primi bekliyorum almamız yine bayramı bulur çünkü...
bende genelde tek program kullanıyorum en rahaı öyle
evet birazcık dolaşıp bakıcaz..
aman akşam olsunda şu pankekten yapıp yemek istiyorumcanım nasıl istedi anlatamam aş erdim sanırım
off bnimde canım sıkıntıdan sanırım paso bişiler yemek istiyor aldığım kilolar yetmemiş gibi((( pankekide çok severim yawwww nasıl canım istedi benimde offf hamile olunca düşünemiyorum şimdi böyleysek heheheh
off bnimde canım sıkıntıdan sanırım paso bişiler yemek istiyor aldığım kilolar yetmemiş gibi((( pankekide çok severim yawwww nasıl canım istedi benimde offf hamile olunca düşünemiyorum şimdi böyleysek heheheh
bende evlendikten sonra 2 ayda 4,5 kilo aldımnasıl olduğunuda anlamadım çok sinirliyimm bu yüzden arkadaşlar paso evlilik yaramış diyip gülüyorlarr en acilinden spora başlamam lazım ama ev ve işlerden nasıl zaman ayırcam bilmiyorumm
aynen yaaa sabah gördüm bi anda istedi canım.. yanına bide patates salatası yapıcam
5 kilo almıştm vermek için uğraşıyordum neyse p.tesi başlarım rejime
oooo bakıyorumda 3ümüzde aynı durumdayız kızlar bende en az 5 kilo almışımdır işin garibi herkes evlilik arefesinde kilo verir ben kilo almıştım sonrasında devam etti kullandığım vitamin ve demir haplarına mı versem yoksa pisboğazlılığımamı yoksa sabah 8,30 akşam 6 arası oturmak durumunda olduğumamı karar veremedim :))))
valla iş ev derken spora zaman kalmaz ben 1 hafta yürüyüşe başladımda 3.gün hasta oldum rüzgarmı çarptı neevde stepperım var ay başında başlarım artık bol temizlik+stepper dkalorisi az yemekler ile incelsem yeter bende kilo verme problemi var ne yapsam veremiyorum ((( bence aburcubur muhabbetini kesip burda rejim muhabbeti yapmalıyız hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?