Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar ben de çok özledim sizi

o zaman hep birlikte rejime başlayalım mı:)
ben de 4 kg kadar almışım evlendiğimden beri ve her sene kışın 5 kg kadar alıyorum. yaz başı düşünemiyorum kendimi.
zaten guatr var benim kilo vermem oldukça zor(((((((((

biizim evde bisiklet ve mekik aleti var ama:)
bisiklet askılık, mekik aleti de balkonun en ücra köşesinde işlevsiz duruyor.

Günaydın kızlar...Kilo herkesin sorunu sanırım bu topikte Bende kilo alanlardanım evlendikten sonra.Bir an önce kurtulmam lazım fazlalıklardan Speddy nasıl oldu pankek

Evreka dün yoktum bugün yapacağım yemeği söyleyim bende

Çorba
Kuru fasulye
Pilav
Turşu
Yoğurt belki tatlı

Eğer karnıbahar bulabilirsem iş çıkışı menüyü karnıbaharlada değiştirebilirim

menü süper :)

bende bugün

fırın poşetinde tavuk,patates

pilav

çorba(karar veremedim)

salata

giz tavuk fırın poşetinde nasıl oluyor nasıl yapıyorsun tadı güzel oluyormu hiç denemedim senin menüde süper

Güzel oluyor canım yumuşacık oluyor ben sosunuda kendim yapıyor harika oluyor dene bence

günaydın kızlarrrr

canım menü gerçekten güzell bende fırnda patlıcan köfte, pilav, cacık, tarhana çorbası yapcamm

iyi gibiyim işte dün eşimle tartıştık.. :26:
hatta asıl bomba bu akşam aman neyse onun dışında iyiiym
dün yaptım pankek çok değişik oldu ben beğendim

afiyet olsun canım

bizde dün gece tartıştıkk çok sinir etti benii sabahda gıcık oldum zatenn

erkek tribide hiç çekilmiyor yavv

kızlar canım çok sıkkın eşimle dışarıya boşalma yöntemyle korunuydk.adetm gecikti ve eşim dün bişey itiraf etti onu okadr tembihlememe rağmen beni kandrdı bi kaç kere dışarıya boşalmamş çock istediği için.ve biz daha evleneli 3 ay oldu. çock için daha çok erken.ve onun bu davranşna çok canm sıkıldı ona karşı nasıl davranacağımı bilemiorm dünden beri doğru düzgn konşmuyrm onunla ve bugnde test yapmayı düşünüorm

afiyet olsun canım

bizde dün gece tartıştıkk çok sinir etti benii sabahda gıcık oldum zatenn

erkek tribide hiç çekilmiyor yavv

aynen vallahi bu akşam maça gitme dememe rağmen gidecek ama geldiğinde kafasından kıvılcım çıkartıcam

bunun pek şakası olmaz ne diyelim ki. hayırlısı olsun

canım eşin biraz bencilce yaklaşmış bizdede eşim korunur ben ona sıkı sıkı tembihledim ve eğer böyle birşey yaparsa ömür boyu onla konuşmıcağımı söledim oda benim inadımı bildiği için sen ne zaman istersen ozaman olsun demişti . Belki içine boşalmış olsa bile hamile değilsindir. Sen hemen bir test yap bakalım sonuc ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…