- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.101
aynen vallahi bu akşam maça gitme dememe rağmen gidecek ama geldiğinde kafasından kıvılcım çıkartıcam
bunun pek şakası olmaz ne diyelim ki. hayırlısı olsun
of bu erkekler laftan sözden anlamıyorlarr , illa tırnaklarımızı çıkartmamız gerekiyorr
POFFF otura otura bahtımız açılmıyor oturduğumuz yer genişliyobende öyle yaaa aynen sabah 9 akşam 7 işte sürekli oturuyorum yiyorum yine oturuyorum akşamları yürüyüş yapalım diyoruz eşimle hem spor hemde zayıflarız evde de mekik aleti var ama hiç yapmadım öyle çok sıkıntıya gelemiyorum
valla rejim deyince benim canım daha çok yemek istiyor ben ona sağlıklı beslenme demeyi tercih ediyorum lakin sıkıntıya gelemem :)))kızlar ben de çok özledim sizi
o zaman hep birlikte rejime başlayalım mı:)
ben de 4 kg kadar almışım evlendiğimden beri ve her sene kışın 5 kg kadar alıyorum. yaz başı düşünemiyorum kendimi.
zaten guatr var benim kilo vermem oldukça zor(((((((((
hehehe bende evlenmeden önce koşu bandını askı olarak kullanıyordum anneme bıraktım o yürüyor :))) şimdi ben de stepper var alt tarafı güzel çalıştırıyormuş ama nerdeeee eşimde o mekik aletinden istio ev zaten dar napcan bunları bilmiombiizim evde bisiklet ve mekik aleti var ama:)
bisiklet askılık, mekik aleti de balkonun en ücra köşesinde işlevsiz duruyor.
günaydın canımGünaydınn hepinize
Günaydın kızlar...Kilo herkesin sorunu sanırım bu topikteBende kilo alanlardanım evlendikten sonra.Bir an önce kurtulmam lazım fazlalıklardan Speddy nasıl oldu pankek
canım eşin biraz bencilce yaklaşmışbizdede eşim korunur ben ona sıkı sıkı tembihledim ve eğer böyle birşey yaparsa ömür boyu onla konuşmıcağımı söledim oda benim inadımı bildiği için sen ne zaman istersen ozaman olsun demişti . Belki içine boşalmış olsa bile hamile değilsindir. Sen hemen bir test yap bakalım sonuc ne çıkacak
POFFF otura otura bahtımız açılmıyor oturduğumuz yer genişliyo(((( bende de stepper var ama hiiiççç kullanamıyorum valla (((biz eşimle yürüyüşe başladık da devam edemedik gene yalan oldu ben hastalandım soğuk havada yürüyüş neyime :)
evet bugn yapıcm inş değilimdr ya okadr sorumsuzca davranıoki şuan hiç vakti zamanı deil şuana kadr hiç sorunummz olmamştı hiç kavgamz olmamştı ve aynen bende okadr sıkı tembhliodm ki oda öle diodu sözde ama çok üzdü beni çok cnm skkn hamile olmasam bile onun bu davranşına çok üzüldm.
kolay gelsinn speedyimmm
magrenta hoşgeldin canım günaydınn
nurseyda inş.hamiile değisindir test yap kısa sürede
hep birlikte rejime girelimm kızlarrher hafta verdiğimiz kiloları yazalımmm
olabilir katılıyorum hatta akşam yemeklerimizi de ona göre yapalım
evet bişi yapmak lazım ama benim için ne yaparsan yap olmuo diyetisyene falan gitmem lazım bendeki bünyeyi çözemedimama işte bişeyler yapmak lazım vermek lazım bu kiloları
ben biryerimi yırtsamda kilo vermem çok zor bu durum beni aşıohep birlikte rejime girelimm kızlarrher hafta verdiğimiz kiloları yazalımmm
günaydın kızlar.. bende kilo aldım zaten tombişdim off
evet belli bir düzene sokalım hergün akşama ne yapacağımızı birlkte seçelim belli bir dkka veya saatte yürüyüş yapabiliyorsak yapalımm
aslında akşam yemeğinde dikkat etmek lazım kızlar bide yemekten sonra hiçbişey yemiycez meyva ve bitki çayı hariçç şeker tuz kesicez bak nasıl kilo veriyoruz o zaman
evet bişi yapmak lazım ama benim için ne yaparsan yap olmuo diyetisyene falan gitmem lazım bendeki bünyeyi çözemedim
ben biryerimi yırtsamda kilo vermem çok zor bu durum beni aşıobu tarz şeylere giremiom bendeki bünyeye hayranım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?