Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

POFFF otura otura bahtımız açılmıyor oturduğumuz yer genişliyo (((( bende de stepper var ama hiiiççç kullanamıyorum valla (((biz eşimle yürüyüşe başladık da devam edemedik gene yalan oldu ben hastalandım soğuk havada yürüyüş neyime :)

valla rejim deyince benim canım daha çok yemek istiyor ben ona sağlıklı beslenme demeyi tercih ediyorum lakin sıkıntıya gelemem :)))
bu gelen kilolara bir son diyelim sağlıklı yemek tarifleri vermeye başlayıp abur cubura son verelim yaptığımız yanlışları yazalım doğruları yapalım :)))) senin hastalıkdan dolayı zor benimde metabolizmam yavaş sanırım doktora gidicem işi bırakınca bende kiloyu çok çabuk alıp imkansız veremiyorum (((

biizim evde bisiklet ve mekik aleti var ama:)
bisiklet askılık, mekik aleti de balkonun en ücra köşesinde işlevsiz duruyor.
hehehe bende evlenmeden önce koşu bandını askı olarak kullanıyordum anneme bıraktım o yürüyor :))) şimdi ben de stepper var alt tarafı güzel çalıştırıyormuş ama nerdeeee eşimde o mekik aletinden istio ev zaten dar napcan bunları bilmiom

Günaydınn hepinize
günaydın canım
Günaydın kızlar...Kilo herkesin sorunu sanırım bu topikte Bende kilo alanlardanım evlendikten sonra.Bir an önce kurtulmam lazım fazlalıklardan Speddy nasıl oldu pankek

hehe günaydın kilo hepimizin sorunu :))))) ama nasıl kurtulucaz :))))

günaydın bayablar herkese iyi sabahlar azkalorili bol hareketli bir gün olsun :)

evet bugn yapıcm inş değilimdr ya okadr sorumsuzca davranıoki şuan hiç vakti zamanı deil şuana kadr hiç sorunummz olmamştı hiç kavgamz olmamştı ve aynen bende okadr sıkı tembhliodm ki oda öle diodu sözde ama çok üzdü beni çok cnm skkn hamile olmasam bile onun bu davranşına çok üzüldm.

ama işte bişeyler yapmak lazım vermek lazım bu kiloları

kolay gelsinn speedyimmm

magrenta hoşgeldin canım günaydınn

nurseyda inş.hamiile değisindir test yap kısa sürede

haklısın canım bende kendimi senin yerine koydumm çok kötü kızar öfkelenirdimmm

aslında akşam yemeğinde dikkat etmek lazım kızlar bide yemekten sonra hiçbişey yemiycez meyva ve bitki çayı hariçç şeker tuz kesicez bak nasıl kilo veriyoruz o zaman

günaydın kızlar.. bende kilo aldım zaten tombişdim off

ama işte bişeyler yapmak lazım vermek lazım bu kiloları
evet bişi yapmak lazım ama benim için ne yaparsan yap olmuo diyetisyene falan gitmem lazım bendeki bünyeyi çözemedim
hep birlikte rejime girelimm kızlarr her hafta verdiğimiz kiloları yazalımmm
ben biryerimi yırtsamda kilo vermem çok zor bu durum beni aşıo bu tarz şeylere giremiom bendeki bünyeye hayranım :)
günaydın kızlar.. bende kilo aldım zaten tombişdim off

günaydın tombiş gelinler modunda yola devam :))))

eşiminde koca bi göbek oluştu herkes evlilik yaramış dedikçe deli oluyo salata yiyelim akşamları diyo ama kesin bişi çıkıyo...başlayamadık bi türlü nedense pekte başlayasım yok

Ben katılamam yemek konusunda kızlar üzgünüm benim eşim sebze yemekleri yemiyor çok seçiyor hem onun yediği hem benim yiyeceğim ikisini yapmaya vaktim yetmez

evet belli bir düzene sokalım hergün akşama ne yapacağımızı birlkte seçelim belli bir dkka veya saatte yürüyüş yapabiliyorsak yapalımm

aslında akşam yemeğinde dikkat etmek lazım kızlar bide yemekten sonra hiçbişey yemiycez meyva ve bitki çayı hariçç şeker tuz kesicez bak nasıl kilo veriyoruz o zaman

aynen kızlar ayarlayalım :44::44::44:
ben hiç ekmek yemem mesela,tuz yok, ama yine de 5 kilo aldım yahu işte
akşam belki yürüyüş yapabilirim

ben kepek ekmeği yiyorum akşamlarıda yemiyorum

ama şu asitli içecekler yok mu özellikle colaa kilo düşmanıı işte

dikkat etsekk süper olur

eşimde 5 kilo aldıı göbeği varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…