Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Ben katılamam yemek konusunda kızlar üzgünüm benim eşim sebze yemekleri yemiyor çok seçiyor hem onun yediği hem benim yiyeceğim ikisini yapmaya vaktim yetmez
canım sen de şöyle yaparsın yemeğe koyduğun yağı azaltırsın tuzu azaltırsın eti yağsız alırsın yemeğini daha az koyarsın kendine ekmeğide kesersin şekerinide azaltınmı tamam :)) bişi yapamıosan başka bişi yap :) meslea menüde çorba yemek ve salata olsun senin için pilav vs yi kes :) birde bunları yavaş yavaş yaparsan daha kolay olur
aynen kızlar ayarlayalım :44::44::44:
ben hiç ekmek yemem mesela,tuz yok, ama yine de 5 kilo aldım yahu işte
akşam belki yürüyüş yapabilirim

al benden de o kadar bütüngün oturduğumuz için zaten yavaş olan bünyem dhada yavaşladı az tuzlu yağlı ve azşekerli kullanmama rağmen herşeyi gene kilo alıyorum gene alıyorum bir keresinde bunun kansızlıktan dolayı olabilceğini okumuştum vücut aşırı kansız kalınca kilo veremiyormuş o yüzden önce doktora gidip tahlil yapıtıcam ay başında ve yürüyüşe başlıcam die düşünüom :)

sen git bakalım ne diyecek ona göre bende giderim
akşam nasılsa eşim maçta eve gider giyerim eşortmanlarımı çıkarım yürüyüşe ohhh gel keyfim gel...

Magrenta tatlım benim kilo problemim kola,kek,cips gibi abur cuburdan kaynaklanıyor malesef o konuda dur diyemiyorum kendime akşam tv başında otururken illa bişeyler yeniyor yoksa onun dışında yemekte bir iki dilim ekmek yerim yemeklerde sevmediğimden et kullanmam tabağıma fazla yemek almam ama abur cubur öldürüyor beni meyve alsam eşim yemiyor meyve fazla gene akşam abur cubura kalıyorum eşimde kilo aldı fena şekilde

ekmek eve almıyoruz yenmiyo diye...sabahları bi tost yada gözleme oluyo işte ama akşamları yürüyüş çok zor eve zaten geç vee yorgun gidiyoruz...çikolata kola bizimde düşmenımız ...bide sabahları bişey hazırlayamazsam süt ve pasta yiyoruz kurabiye falan ...off offf bazen ev hanımı olmak istiyorum..

ekmek eve almıyoruz yenmiyo diye...sabahları bi tost yada gözleme oluyo işte ama akşamları yürüyüş çok zor eve zaten geç vee yorgun gidiyoruz...çikolata kola bizimde düşmenımız ...bide sabahları bişey hazırlayamazsam süt ve pasta yiyoruz kurabiye falan ...off offf bazen ev hanımı olmak istiyorum..

SABAH MEtobilizma çok hızlı çalışıyor onun için yürüyüşü asıl sabah yapmak lazım ama erkenden kalkmak yemiyor açıkçasın
pasta,kurabiye falan yemeyin biz sabahları k-flakes yiyoruz 1 kase öğlen işyerinde azcık yiyorum yemek ama akşam çok yiyorum bide devamlı oturuyorum

sen git bakalım ne diyecek ona göre bende giderim
akşam nasılsa eşim maçta eve gider giyerim eşortmanlarımı çıkarım yürüyüşe ohhh gel keyfim gel...
işte ay başında işi bırakır bırakmaz önce bi sağlık ocağına gidicem tam kan testi yaptırcam çok ilgileniyorlar sağolsunlar sonuca göre hastaneye giderim diye düşünüyorum :) valla etrafında varsa yüeüncek yer çık yarım saat ürüsen ilk gün yeter fazla kasmamak lazım sonra hemen bırakıyor insan haftada 3 gün yürüsek o bile bişey ama nerde
hımmm o zaman işe aburcuburu keserek başlıcaksın eve alma alıyorsan masum şeyler al daha az kalorisi olan neyseki kış geldi kolayı kesersiniz artık bizde yazın çok içtik eşim çok sever bizde abur cubur çok az allahtan yoksa şimdiye 10 kilodan fazla alırdım gecelerde kısalınca pek bişi yemiyorum ama canım acayip tatlı istiyor :))))))

sizde gereksiz kalori alıyormuşunuz canım bu duruma son vermeniz lazım bence :) ev hanımı olmakta çözüm değil lakin ben evde olunca daha çok yiyorum canım sıkılıyor çünkü :)))))) kendimi aburcubura veriyorum :)

canım o k fleksida bir fişncanı aşmamak lazımmış lakin kilo aldırıyor faszlası ona göre :)))))) sabah kahvaltıyı iyi yapğıp öğlen biraz az akşamda çok az yemek lazımki kilo almayasın ama biz tam tersi yapıoz :)))))bir düzene oturtmak lazım mesela ben hiç meyve yemiyorum ara öğün koymak lazım ki metabolizma yavaşlamasın 2 ceviz 2 adet diyet biskübi bir elma mandalin falan gibi :) birde yoğurdun yağ yakıcı özelliği varmış özellikle karın yağları için :) birde kırmızı pul biberin içindeki capcain adlı maddenin de yağ yakıcı özelliği varmış ben yemeklerime bolcana atmaya çalışıyorum :)

yok yaw zaten küçük bi kasede yiyoruz ikimizde sabah bişey yemezsek özellikle eşim öğle tatiline kadar bişey yiyemiyor bende işe gelip tost yemektense o daha iyi geliyor..
ara öğünde aynen 1 tane meyve olabilir aslında ben genelde akşamları meyve yerim gündüze yanımda getirmem lazım aslında yoğurt her öğlen yerim. ama aşırı değil azcık. öğlen ve akşam asla yemek yemem haftada 1 dilim belki yersem o kadar.. pul biber hiç kullanmıyorum dikkat etmem lazım

bugünkü yemek bu mesela ben 2*3 parça döner 1 kase cacık yiyorum sadece öğle yemeğim bu işte :18:

ÇORBA
TAVUK DÖNER
PİRİNÇ PİLAVI
CACIK

Son düzenleme:
selam kızlar.
kilo vermeye hep birlikte karar verirsek başarırız.
ama sanırım hepimizin ortak noktası hareketsiz yaşam
ben akşamları yürüyüş yapamam. bisiklete binerim belki onun yerine.
sabahları genelde evde kahvaltı yapıyorum ya da tost yapıp şirkette yiyiorum.
öğlen şirkette yiyoruz ama çok yağlı oluyor. genelde doymuyorum zaten. damak zevkime uygun birşeyler olmuyor. neredeyse hergün etli yemek çıkıyor
böyle olunca da akşam kendimi eve zor atıyorum.
ne varsa silip süpürene kadar yüyorum. yemekten sonra mevye, çay, çekirdek derken yatana kadar ağzım boş durmuyor
bir de sigarayı bırakmaya karar verdim. ama daha da kilo almaktan korkuyorum açıkçası.

aynen yaaa. gün içinde her saat başı bi 15 dk kalkıp yürüyebilsek aslında ne güzel olur ne biliyim çay almaya falan gitsek
artık çayı da şekersiz içicem karar verdim yaaa
hep beraber zayıflayabiliriz..
spor içinde hergün herkes evinde 30 dk spor yapsın bu ne olursa artık

k-flakes i bende düşünüyorum..eşim sabahları süt içmeye alışmış zaten bu şekilde yer hemde kahvaltı daha rahat benim için:) sabah yürüyüş hele ki bu soğukta düşünemiyorum bile:)

dünden beridir kk daki diyet forumlarını falan okumaya başladım.
en önemlisi ara öğünü atlamamakmış.
bir de pul biberi abatmamak gerek. eğer bağırsak ya da hazım sorunu varsa kabızlık ve hemoroide yol açıyormuş.
aslında benim kan şekeri sorunum var. belli saatleri geçince anında gözlerim kararıyor ve yiyecek ne bulursam saldırmaya başlıyorum. ara öğün yaparsam bu da geçer belki

akşam menüsünde tarhana çorbası olan arkadaş bir tabak benim için içsin lütfen.
kayınvalidem göndermişti bayramdan önce ama sevgili kocacığım çöp sanıp atmış

k-flakes i bende düşünüyorum..eşim sabahları süt içmeye alışmış zaten bu şekilde yer hemde kahvaltı daha rahat benim için:) sabah yürüyüş hele ki bu soğukta düşünemiyorum bile:)

bende sabah düşünemiyorum 15 dk otobüs beklerken bi tarafım donuyor bide koşu çok zor

ben öyle aman aman diet yapamma çünkü çok hızlı kilo alıp veriyorum bi anda öyle bişey yaparsam kötü olurum...
dikkat etmeye çalışıcam ama tatlı aşığııym.. az buz bişeylerden şekeri kesicem

akşama çorbam yok ama 4/5 tana köyden gelen tarhanam var evde

Son düzenleme:
günaydın kızlar geçmişi okıyım dedim hızınıza yetişemedim bi türlü:) maşallahınız var bu sabah

dünden beri eşimle tartışıyoruz bizde çok sinirliyim canımı sıktı çok fena ağlamak gelio içimden sürekli(((((((((

anlaşıldı sabah yürüyüşü hiçbirimize göre değil:)
ben genelde sabahları eşimin zorlamasıyla kalkıyorum, hele bu hafta soğuk diye hiç kalkasım yoktu ve hep geç kaldım

her akşam yarım saat olabilir. tv seyrederken bile yapabiliriz.
ben çok uzun yıllardır çaya şeker atmıyorum. ama tatlılara dayanamıyorum. hele özel günlerimde abartıyorum.
mesela şimdi sizinle diyetten rejimden konuşurken bile bir dilim kek olsa da yesem diye düşünüyorum.

sabahları confkeks yemek iyi fikir hem besin değeri de yüksek ama ben süt içemiyorum acaba yoğurtla falan yapsam tadı nasıl olur.

bir de herzaman aynı saatte aynı şeyleri yemeke lazımmış mesela her sabah 8de tost yemek gibi allahım almak bu kadar kolayken ne den vermek çok zor ((((
çok az yiyormuşun canım yaaa karnın 1 saat sonra cıkır senin

bence öncelik sağlık 2si bir arada olmaz önce sigarayı bırakmalısn şekersiz sakız al grissini falan kendini oylaayacak bişiler bul ondan sonra rejimime başlarsın sigariyı bıraktım kilo alcam diye bişi yok abur cubura yönelme yeter :)

Ozaman kızlar şuna uyalım..

* Her sabah K-flakes 1 kase ama
* Sabah 1 durak önce inip yürümek
* Öğle yemeğinde pilav gibi şeyden uzak durmak makarna yasak değil ama yoğurt ile falan yememek lazım.. tek makarna olabilir.
* Öğle arası meyve yemek
* Çay ve kahve şekersiz içicez. hiç atmıycaz.
* Akşamda az yemek yemeğe çalışıcaz yemek yapmak bizim elimizde abartmıycaz bol salata yiyelim.
* Akşamları da evde yada dışarı da 30 dk spor

hep aynı saatte yemek ise ben genelde öğle yemeğimi 12 ile 12:30 arasında yerim. yavaş yavaş yemem lazım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…