- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.121
canım sen de şöyle yaparsın yemeğe koyduğun yağı azaltırsın tuzu azaltırsın eti yağsız alırsın yemeğini daha az koyarsın kendine ekmeğide kesersin şekerinide azaltınmı tamam :)) bişi yapamıosan başka bişi yap :) meslea menüde çorba yemek ve salata olsun senin için pilav vs yi kes :) birde bunları yavaş yavaş yaparsan daha kolay olurBen katılamam yemek konusunda kızlar üzgünüm benim eşim sebze yemekleri yemiyor çok seçiyor hem onun yediği hem benim yiyeceğim ikisini yapmaya vaktim yetmez
aynen kızlar ayarlayalım :44::44::44:
ben hiç ekmek yemem mesela,tuz yok, ama yine de 5 kilo aldım yahu işte
akşam belki yürüyüş yapabilirim
al benden de o kadar bütüngün oturduğumuz için zaten yavaş olan bünyem dhada yavaşladı az tuzlu yağlı ve azşekerli kullanmama rağmen herşeyi gene kilo alıyorum gene alıyorum bir keresinde bunun kansızlıktan dolayı olabilceğini okumuştum vücut aşırı kansız kalınca kilo veremiyormuşo yüzden önce doktora gidip tahlil yapıtıcam ay başında ve yürüyüşe başlıcam die düşünüom :)
ekmek eve almıyoruz yenmiyo diye...sabahları bi tost yada gözleme oluyo işte ama akşamları yürüyüş çok zor eve zaten geç vee yorgun gidiyoruz...çikolata kola bizimde düşmenımız ...bide sabahları bişey hazırlayamazsam süt ve pasta yiyoruz kurabiye falan ...off offf bazen ev hanımı olmak istiyorum..
işte ay başında işi bırakır bırakmaz önce bi sağlık ocağına gidicem tam kan testi yaptırcam çok ilgileniyorlar sağolsunlar sonuca göre hastaneye giderim diye düşünüyorum :) valla etrafında varsa yüeüncek yer çık yarım saat ürüsen ilk gün yeter fazla kasmamak lazım sonra hemen bırakıyor insan haftada 3 gün yürüsek o bile bişey ama nerdesen git bakalım ne diyecek ona göre bende giderim
akşam nasılsa eşim maçta eve gider giyerim eşortmanlarımı çıkarım yürüyüşeohhh gel keyfim gel...
hımmm o zaman işe aburcuburu keserek başlıcaksın eve alma alıyorsan masum şeyler al daha az kalorisi olan neyseki kış geldi kolayı kesersiniz artık bizde yazın çok içtik eşim çok sever bizde abur cubur çok az allahtan yoksa şimdiye 10 kilodan fazla alırdım gecelerde kısalınca pek bişi yemiyorum ama canım acayip tatlı istiyor :))))))Magrenta tatlım benim kilo problemim kola,kek,cips gibi abur cuburdan kaynaklanıyor malesef o konuda dur diyemiyorum kendime akşam tv başında otururken illa bişeyler yeniyor yoksa onun dışında yemekte bir iki dilim ekmek yerim yemeklerde sevmediğimden et kullanmam tabağıma fazla yemek almam ama abur cubur öldürüyor beni meyve alsam eşim yemiyor meyve fazla gene akşam abur cubura kalıyorum eşimde kilo aldı fena şekilde
ekmek eve almıyoruz yenmiyo diye...sabahları bi tost yada gözleme oluyo işte ama akşamları yürüyüş çok zor eve zaten geç vee yorgun gidiyoruz...çikolata kola bizimde düşmenımız ...bide sabahları bişey hazırlayamazsam süt ve pasta yiyoruz kurabiye falan ...off offf bazen ev hanımı olmak istiyorum..
SABAH MEtobilizma çok hızlı çalışıyor onun için yürüyüşü asıl sabah yapmak lazım ama erkenden kalkmak yemiyor açıkçasın
pasta,kurabiye falan yemeyin biz sabahları k-flakes yiyoruz 1 kase öğlen işyerinde azcık yiyorum yemek ama akşam çok yiyorum bide devamlı oturuyorum
canım o k fleksida bir fişncanı aşmamak lazımmış lakin kilo aldırıyor faszlası ona göre :)))))) sabah kahvaltıyı iyi yapğıp öğlen biraz az akşamda çok az yemek lazımki kilo almayasın ama biz tam tersi yapıoz :)))))bir düzene oturtmak lazım mesela ben hiç meyve yemiyorum ara öğün koymak lazım ki metabolizma yavaşlamasın 2 ceviz 2 adet diyet biskübi bir elma mandalin falan gibi :) birde yoğurdun yağ yakıcı özelliği varmış özellikle karın yağları için :) birde kırmızı pul biberin içindeki capcain adlı maddenin de yağ yakıcı özelliği varmış ben yemeklerime bolcana atmaya çalışıyorum :)
selam kızlar.
kilo vermeye hep birlikte karar verirsek başarırız.
ama sanırım hepimizin ortak noktası hareketsiz yaşam
ben akşamları yürüyüş yapamam. bisiklete binerim belki onun yerine.
sabahları genelde evde kahvaltı yapıyorum ya da tost yapıp şirkette yiyiorum.
öğlen şirkette yiyoruz ama çok yağlı oluyor. genelde doymuyorum zaten. damak zevkime uygun birşeyler olmuyor. neredeyse hergün etli yemek çıkıyor
böyle olunca da akşam kendimi eve zor atıyorum.
ne varsa silip süpürene kadar yüyorum. yemekten sonra mevye, çay, çekirdek derken yatana kadar ağzım boş durmuyor
bir de sigarayı bırakmaya karar verdim. ama daha da kilo almaktan korkuyorum açıkçası.
SABAH MEtobilizma çok hızlı çalışıyor onun için yürüyüşü asıl sabah yapmak lazım ama erkenden kalkmak yemiyor açıkçasın
pasta,kurabiye falan yemeyin biz sabahları k-flakes yiyoruz 1 kase öğlen işyerinde azcık yiyorum yemek ama akşam çok yiyorum bide devamlı oturuyorum
k-flakes i bende düşünüyorum..eşim sabahları süt içmeye alışmış zaten bu şekilde yer hemde kahvaltı daha rahat benim için:) sabah yürüyüş hele ki bu soğukta düşünemiyorum bile:)
dünden beridir kk daki diyet forumlarını falan okumaya başladım.
en önemlisi ara öğünü atlamamakmış.
bir de pul biberi abatmamak gerek. eğer bağırsak ya da hazım sorunu varsa kabızlık ve hemoroide yol açıyormuş.
aslında benim kan şekeri sorunum var. belli saatleri geçince anında gözlerim kararıyor ve yiyecek ne bulursam saldırmaya başlıyorum. ara öğün yaparsam bu da geçer belki
akşam menüsünde tarhana çorbası olan arkadaş bir tabak benim için içsin lütfen.
kayınvalidem göndermişti bayramdan önce ama sevgili kocacığım çöp sanıp atmış
bir de herzaman aynı saatte aynı şeyleri yemeke lazımmış mesela her sabah 8de tost yemek gibiyok yaw zaten küçük bi kasede yiyoruz ikimizde sabah bişey yemezsek özellikle eşim öğle tatiline kadar bişey yiyemiyor bende işe gelip tost yemektense o daha iyi geliyor..
ara öğünde aynen 1 tane meyve olabilir aslında ben genelde akşamları meyve yerimgündüze yanımda getirmem lazım aslında yoğurt her öğlen yerim. ama aşırı değil azcık. öğlen ve akşam asla yemek yemem haftada 1 dilim belki yersem o kadar.. pul biber hiç kullanmıyorum dikkat etmem lazım
bugünkü yemek bu mesela ben 2*3 parça döner 1 kase cacık yiyorum sadece öğle yemeğim bu işte :18:
ÇORBA
TAVUK DÖNER
PİRİNÇ PİLAVI
CACIK
selam kızlar.
kilo vermeye hep birlikte karar verirsek başarırız.
ama sanırım hepimizin ortak noktası hareketsiz yaşam
ben akşamları yürüyüş yapamam. bisiklete binerim belki onun yerine.
sabahları genelde evde kahvaltı yapıyorum ya da tost yapıp şirkette yiyiorum.
öğlen şirkette yiyoruz ama çok yağlı oluyor. genelde doymuyorum zaten. damak zevkime uygun birşeyler olmuyor. neredeyse hergün etli yemek çıkıyor
böyle olunca da akşam kendimi eve zor atıyorum.
ne varsa silip süpürene kadar yüyorum. yemekten sonra mevye, çay, çekirdek derken yatana kadar ağzım boş durmuyor
bir de sigarayı bırakmaya karar verdim. ama daha da kilo almaktan korkuyorum açıkçası.
bir de herzaman aynı saatte aynı şeyleri yemeke lazımmış mesela her sabah 8de tost yemek gibiallahım almak bu kadar kolayken ne den vermek çok zor ((((
çok az yiyormuşun canım yaaa karnın 1 saat sonra cıkır senin
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?