Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Şeylerede dikkat etmek lazım kalorisi yüksek olan yemekleri bir arada yememek mesela pirinç pilavı ile yoğurt aynı anda yenirse kilo yapıyor ben hep ikisini beraber yiyorum

Şeylerede dikkat etmek lazım kalorisi yüksek olan yemekleri bir arada yememek mesela pirinç pilavı ile yoğurt aynı anda yenirse kilo yapıyor ben hep ikisini beraber yiyorum
ben yoğurtsuz yemek yemiyorum kiii ((( herşeyde kullanırım sağlıklı die :))) pirinç zaten başlı başına kilo onu kaldırmak lazım amannn en iyisi işi bırakalım otur otur nereye kadar hehehehe

oo tamam kızlarr uymaya çalışalımm bizim elimizde nasıl olsa bu durum

akşamları abur cuburları kestim mi tamamdır benim işimm

öğle yemeğimi yedim geldim aynen dediğim gibi.

azcık tavuk döner yanına salata bolca.
1 kase kadar yoğurt
1 bardakta çay aldım şekersiz içicem

hehe bırakılmışı var canım sebebim hazır PPP darısı iteyenlerin başına artık

ebettt

Bende bebişim olduğunda 1 yıl çalışmıcammm

Bide koçişe büyük ikramiye çıkarsa kendi işimi açacamm ozamanda sabah erken kalkma durumum olmıcak ne ütopik hayalleim varr

izmirli kızlar bişi sorcam ben böle takı filan yapmak istiyorum bu malzemeleri bulabileceğim biyerler söler misiniz

speedy dediğin şeyler uygulanabilir. 1 durak önce inmek hariç:) hep birlikte birbirimize destek olarak yapabiliriz

yeni gelinler hoşgeldiniz.

speedy dediğin şeyler uygulanabilir. 1 durak önce inmek hariç:) hep birlikte birbirimize destek olarak yapabiliriz

yeni gelinler hoşgeldiniz.

neden 1 durak önce inip yürüyünce uzak mı oluyor
bende hiç denemedim onu yazarken aklıma geldi deneyeceğim artık sabahları

ebettt

Bende bebişim olduğunda 1 yıl çalışmıcammm

Bide koçişe büyük ikramiye çıkarsa kendi işimi açacamm ozamanda sabah erken kalkma durumum olmıcak ne ütopik hayalleim varr
valla hayali olmayan insan boş insandır bence ütopikte olsa hayal edicen en iyisini yapıon bende bebek olunca tamamen iş hayatından kopup zamanımı onunla geçirmeyi planlıyorum lakin hiçbir anında ondan uzak olmayı şimdiden düşünemiyorum :) tabi inşallah şartlar el veririse :)
izmirli kızlar bişi sorcam ben böle takı filan yapmak istiyorum bu malzemeleri bulabileceğim biyerler söler misiniz
canım benim biliğim kemeraltına gidiceksin orda sora sora bulursun heryerde fiyatlar değişiuyor eğer kızlarağası hanını biliyorsan onun olduğu taraflarda var diye biliyorum bu arada sen izmire gelinmi geldin canım :)
4 günlük 2011 gelini geldi yer var mı?
oyyyyyyy taze gelin gelmiş hoşgellmiş :))))))) bizde bayatladık artık
neden 1 durak önce inip yürüyünce uzak mı oluyor
bende hiç denemedim onu yazarken aklıma geldi deneyeceğim artık sabahları

ben sabah 10 dk kadar yürüyoeum işe gelmek için dönüşte eşim alıo yürüyemiom malesef :)

anladım canım akşamda sabahta olabilir artık birinden birisinde uygulayabiliriz.

valla canım şimdilik kendimi kasmıyorum ama bir süre evde olunca kendime zaman ayırıcam sizide heveslendiririm belkim :) işin kötü kısmı evin oaralarda yürüncek alan yok heryer dağ tepe yokuş tırmanmaktan imanım gevrio birde soğuk ben nerde yürücem onu düşünüom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…