- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.141
dünden beri eşimle tartışıyoruz bizde çok sinirliyim canımı sıktı çok fena ağlamak gelio içimden sürekli(((((((((
ben yoğurtsuz yemek yemiyorum kiiiŞeylerede dikkat etmek lazım kalorisi yüksek olan yemekleri bir arada yememek mesela pirinç pilavı ile yoğurt aynı anda yenirse kilo yapıyor ben hep ikisini beraber yiyorum
ben yoğurtsuz yemek yemiyorum kiii((( herşeyde kullanırım sağlıklı die :))) pirinç zaten başlı başına kilo onu kaldırmak lazım amannn en iyisi işi bırakalım otur otur nereye kadar hehehehe
hemende bir sebep arıyonnn işi bırakmak içinnn
öğle yemeğimi yedim geldim aynen dediğim gibi.
azcık tavuk döner yanına salata bolca.
1 kase kadar yoğurt
1 bardakta çay aldım şekersiz içicem
hehe bırakılmışı var canım sebebim hazırPPP darısı iteyenlerin başına artık
evet evreka fazla yükselmişin
4 günlük 2011 gelini geldi yer var mı?
afiyet olsun canım.
Bende şimdi kendime tavuklu salata söylicem
4 günlük 2011 gelini geldi yer var mı?
speedy dediğin şeyler uygulanabilir. 1 durak önce inmek hariç:) hep birlikte birbirimize destek olarak yapabiliriz
yeni gelinler hoşgeldiniz.
valla hayali olmayan insan boş insandır bence ütopikte olsa hayal edicen en iyisini yapıon bende bebek olunca tamamen iş hayatından kopup zamanımı onunla geçirmeyi planlıyorum lakin hiçbir anında ondan uzak olmayı şimdiden düşünemiyorum :) tabi inşallah şartlar el veririse :)ebettt
Bende bebişim olduğunda 1 yıl çalışmıcammm
Bide koçişe büyük ikramiye çıkarsa kendi işimi açacamm ozamanda sabah erken kalkma durumum olmıcakne ütopik hayalleim varr
canım benim biliğim kemeraltına gidiceksin orda sora sora bulursun heryerde fiyatlar değişiuyor eğer kızlarağası hanını biliyorsan onun olduğu taraflarda var diye biliyorum bu arada sen izmire gelinmi geldin canım :)izmirli kızlar bişi sorcam ben böle takı filan yapmak istiyorum bu malzemeleri bulabileceğim biyerler söler misiniz
oyyyyyyy taze gelin gelmiş hoşgellmiş :))))))) bizde bayatladık artık4 günlük 2011 gelini geldi yer var mı?
neden 1 durak önce inip yürüyünce uzak mı oluyor
bende hiç denemedim onu yazarken aklıma geldi deneyeceğim artık sabahları
ben sabah 10 dk kadar yürüyoeum işe gelmek için dönüşte eşim alıo yürüyemiom malesef :)
anladım canım akşamda sabahta olabilir artık birinden birisinde uygulayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?