- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.161
valla canım şimdilik kendimi kasmıyorum ama bir süre evde olunca kendime zaman ayırıcam sizide heveslendiririm belkim :) işin kötü kısmı evin oaralarda yürüncek alan yok heryer dağ tepe yokuş tırmanmaktan imanım gevrio birde soğuk ben nerde yürücem onu düşünüom :)
valla hayali olmayan insan boş insandır bence ütopikte olsa hayal edicen en iyisini yapıon bende bebek olunca tamamen iş hayatından kopup zamanımı onunla geçirmeyi planlıyorum lakin hiçbir anında ondan uzak olmayı şimdiden düşünemiyorum :) tabi inşallah şartlar el veririse :)
canım benim biliğim kemeraltına gidiceksin orda sora sora bulursun heryerde fiyatlar değişiuyor eğer kızlarağası hanını biliyorsan onun olduğu taraflarda var diye biliyorum bu arada sen izmire gelinmi geldin canım :)
evet canm gelin geldim:S
akşamın neyini düşünüyorsun speedy. yemek olayını mı?
evet canım evde de risk devam ediyor ama ayar yapıcam artık evde ilk zamanlar yapacak çok işim olacağı için dert etmiyorum aburcuburda bulunmuyor evde sorun olmaz :)))) bol bol meyve alırım kurs falan araştırıyorum boş duranı allah sevmez :))))Evdeyken daha çok kilo alma da canımdikkat et evde olduğun sürece..
bi dolaş bi yerler bul kendinebende akşam ne yapsam onu düşünüyorum
hoşgeldin o zaman sana kemeraltı yolu görünür canım henüz çalışmıyordun sanırımm müdait bir zamanda gidip dolanabilirsin ama bayram öncesi kalabalık olabilir :)valla hayali olmayan insan boş insandır bence ütopikte olsa hayal edicen en iyisini yapıon bende bebek olunca tamamen iş hayatından kopup zamanımı onunla geçirmeyi planlıyorum lakin hiçbir anında ondan uzak olmayı şimdiden düşünemiyorum :) tabi inşallah şartlar el veririse :)
canım benim biliğim kemeraltına gidiceksin orda sora sora bulursun heryerde fiyatlar değişiuyor eğer kızlarağası hanını biliyorsan onun olduğu taraflarda var diye biliyorum bu arada sen izmire gelinmi geldin canım :)
evet canm gelin geldim:S
tecrübe bizde bol çalışıyormusun canım? ben kaçırdımmı hatırlamıyorum söylediysen :) eğer çalışıyorsan ilk tavsiyen evilk zamanalr derli toplu ve temiz oluyor yaaa o durumun hep aynı kalmasını sağla ben elden bir bıraktım o bırakış şimdi işler gözümde büyüyor ki sormaTeşekkür ederim kızlarrhenüz ev hayatımız başlamadı balayındayız. Tecrübelerinizden yararlanırız artık
ben akşam inemem karanlık ve ıssız oluyor bir durak öncesi oradan yürüyemem.
sabahta köprü altı gibi bir yer oluyor ve işe ters kalıyor yine yürüyemem
zaten sabah minibüsten inince yine 10dk kadar yürüyorum.
onnu yerine bisiklete binerim akşam evde.
magrenta evdeyken daha risk altında olursun dikkat et. ben evdeyken hep yiyesim geliyor çünkü
evet ben heryerde risk altındsyım özellikle şu saatlerde nescafe yanına kek,biskvi istiyorum o adetten kurtulmaya çalışıyorum :)evde de durum farklı değil sıkıntıdan hep yemeğe sarıom :)
evet canım evde de risk devam ediyor ama ayar yapıcam artık evde ilk zamanlar yapacak çok işim olacağı için dert etmiyorum aburcuburda bulunmuyor evde sorun olmaz :)))) bol bol meyve alırım kurs falan araştırıyorum boş duranı allah sevmez :))))
ne zaman çıkacaksın şimdi belli mi ?
evet canım 31inde son iş günüm ayın 1inde evdeyim diye konuştuk birdahada konuşulmadı o şekilde olacak sanırım :) evde de pc yok o zamana kadar laptop alıcaz evde masaüstü vardı bozulmuştu evde bıraktım onuda tamir ettiriyorum alamazsak onu alıcam netten ayrı yaşanmaz bu saatten sonra :)
bizim evde interney falan yok haftasonları kafa dinliyorum rahat oluyor ama çok alışmışım yaaaa
bizde net var eşim daha önceden almıştı lazım oluyor diye oda iş pcsini getirince girebiliyorum ama evde girmem bende bütün gün işte girince :) hiiiç aramıom :)
sende arkadaşlarınla çık gez o zaman speedy ya da evde tek başına keyif yapabilirsin.
benimde canım nasıl tatlı birşeyler istiyor anlatamam ya
biz eve net bağlatmadık eşimde vın var onun işi olmayınca nete takılıyorum bazen ya da anneme gidiyorum acil birşey varsa
aynen bize de evde ihtiyaç olmuyor.. onun için gerek duymadık işyerinde yetiyor
aynen canım çalışırkenb evde gereksiz bir masrafa gerek yok ebn kayınvalidemin üstündeyim ya ordan kullanmaya devam eskiden beridir var yane şimdii bana yarıcak :)
anladım canım iyi olmuış senin ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?