Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Evdeyken daha çok kilo alma da canım dikkat et evde olduğun sürece..
bi dolaş bi yerler bul kendine bende akşam ne yapsam onu düşünüyorum

Teşekkür ederim kızlarr henüz ev hayatımız başlamadı balayındayız. Tecrübelerinizden yararlanırız artık

ben akşam inemem karanlık ve ıssız oluyor bir durak öncesi oradan yürüyemem.
sabahta köprü altı gibi bir yer oluyor ve işe ters kalıyor yine yürüyemem
zaten sabah minibüsten inince yine 10dk kadar yürüyorum.
onnu yerine bisiklete binerim akşam evde.

magrenta evdeyken daha risk altında olursun dikkat et. ben evdeyken hep yiyesim geliyor çünkü

Evdeyken daha çok kilo alma da canım dikkat et evde olduğun sürece..
bi dolaş bi yerler bul kendine bende akşam ne yapsam onu düşünüyorum
evet canım evde de risk devam ediyor ama ayar yapıcam artık evde ilk zamanlar yapacak çok işim olacağı için dert etmiyorum aburcuburda bulunmuyor evde sorun olmaz :)))) bol bol meyve alırım kurs falan araştırıyorum boş duranı allah sevmez :))))

ne zaman çıkacaksın şimdi belli mi ?

ne zaman çıkacaksın şimdi belli mi ?

evet canım 31inde son iş günüm ayın 1inde evdeyim diye konuştuk birdahada konuşulmadı o şekilde olacak sanırım :) evde de pc yok o zamana kadar laptop alıcaz evde masaüstü vardı bozulmuştu evde bıraktım onuda tamir ettiriyorum alamazsak onu alıcam netten ayrı yaşanmaz bu saatten sonra :)

bizim evde interney falan yok haftasonları kafa dinliyorum rahat oluyor ama çok alışmışım yaaaa

sende arkadaşlarınla çık gez o zaman speedy ya da evde tek başına keyif yapabilirsin.

benimde canım nasıl tatlı birşeyler istiyor anlatamam ya

biz eve net bağlatmadık eşimde vın var onun işi olmayınca nete takılıyorum bazen ya da anneme gidiyorum acil birşey varsa

sanırım tek takılıcam akşama

sende arkadaşlarınla çık gez o zaman speedy ya da evde tek başına keyif yapabilirsin.

benimde canım nasıl tatlı birşeyler istiyor anlatamam ya

biz eve net bağlatmadık eşimde vın var onun işi olmayınca nete takılıyorum bazen ya da anneme gidiyorum acil birşey varsa

speedy arada yalnız kalmak bana iyi geliyor. sen de keyif alabileceğin birşey yap.

akşam evde bir sürü işim var. yarın akşam kınaya gideceğim bugün biraz etrafı toplamam gerek ama hiiiiç istek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…