Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben arada yanlız kalmayı severim evlenmeden öncede böyleydi

kafa dinlemeyi seviyorum tek çocuk olmamla alakalı olabilir

yemeklerii yaptım bende tavuk daha olmadı ama

merhaba kizlar yeni fark ettim burayi...
bende 2011 geliniyim evleneli 3 ay olacak...
araniza benide kabul ederseniz memmun kalirim

günaydın rejim çekirgeleri
bu sabah pek neşeliyim yahu neden acaba sanırım cuma olmasından dolayı..
dün akşam dedim ya cafeye gittim akşam 20:30'da eşim geldi işte 11 falandı tavuklu salata yedim yalnış yaptım o saatte yememem lazımdı..
yürüyüş yalan oldu hiç bişey yapamadım sporda öyle çünkü eve geldiğimde saat 12 idi.

herkese hayırlı cumalar

günaydın kızlarrrrr. haftanın en sevdiğim günü geldi nihayet.

ben dün akşam malesef rejim ve spor adına hiçbirşey yapamadım. eve giderken kepek ekmek kalmamıştı fırından ekmek aldım. çok güzel kokuyordu. dedim buzluktaki köfte bunun içinde ne güzel olur onun yanına da patates. derken bir kendimi anında mutfakta buldum. yedikten sonra suçluluk hissetmedim değil ama asıl şok bugün arkadaşımın kınası var kıyafet ayarlayayım dedim akşamdan. acayip moralim bozuldu. herşeyim var ama hiçbirşeyim yok ben eski bedenimi geri istiyorum
sabah minibüsten 1 durak önce indim ama zaten benim indiğim durakla arası 150mt anca var

öyle iste kızlar benim acil toparlanmam lazım

bizim bu haftaki tek planımız aslında isteğimiz misafir gelmemesi
eşimin akrabaları gelmek istiyordu eşime davet edelim dedim istemedi bu hafta. dün eşimin cebini aramışlar sonra farkettik geçti dönmedi ama günün her saati misafir haberi alabilirim.

pazar günü düğün var günüdüz. derken bu hafta bitti gibi birşey oldu.

evde de bir sürü ütü var

şimdilik bi planım yok henüz pazar günü eşim çalışcakmış zaten sinir oldum yarında bilmiyom ne yaparız

pazar gününü kendine ayır işte ne güzel. arada böyle iyi oluyor.

sen ne yapcaksın haftasonu

benim haftasonu planım yine p.tesden belli oldu..
cumartesi akşam kalkmayı düşünüyorum ve akşama ümraniyeye geçicez kkdan arkadaşıma gidicez eşide özelden arkadaşımız çıktı denk geldik yani
pazar öğlene kadar yine onlarla gezeriz akşama döneriz evi ele alırım bigüzel umutsuz ev kadınlarını izlerken ütülerimi falan yaparım

olsun bak yemişsin ama yine bişeyler yapmışşsın kopmak yok

inşallah sana kimse gelmez yaa benimde bu hafta misafirim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…