- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.201
pazar gününü kendine ayır işte ne güzel.arada böyle iyi oluyor.
benim bütün günlerim kendime ayrılmış durumda canm zaten malesef
hımm genelde böyle oluyor sanırım ona göre plan yapacaksın ozaman
benimde öyle vardiyali çalışan eş arkadaşlarım var planlarını ona göre yaparlar
ayyy spedy misafirim gelirse yandım benakşam zaten geç dönerim eve birşey yapamam.
bu hafta kombideki sorun çözülemediği için ev buzdu ve ben hiçbirşey yapmadım.
yarın hem temizlik, hem yemek, hem bu hafta tek tatil günüm bunlarla geçirecek olmanın yükünü kaldırabilirmiyim bilmiyorum
zaten bu hafta evle detaylı ilgilenmem lazım perde, halı, falan. çünkü haftaya eşimin sorunlu yengesi ve amcasını yemeğe çağıracağım, sonra da diğer akrabalarını.
direk beni arasalar derim de benim eşim pek hassas bu konularda kimseyi geri çeviremez.
dur ben hemen eşimi arayayım arkadaşalarımız gelecek desin.
Benim bir planım yok yarın yarım gün çalışıyorum ama eve gidip temizlik yapmayı düşünüyorum bu haftasonu yazlıkları kaldırmadım henüz kışlıklar yerleşti ama evin güzel bir temizliğe ihtiyacı var pazarda dinlenip ütü falan derken hafta biterevet canım salladım zaten onun için..
haftasonu planlarınız nedir
günaydın kızlarrrrr. haftanın en sevdiğim günü geldi nihayet.
ben dün akşam malesef rejim ve spor adına hiçbirşey yapamadım. eve giderken kepek ekmek kalmamıştı fırından ekmek aldım. çok güzel kokuyordu. dedim buzluktaki köfte bunun içinde ne güzel olur onun yanına da patates. derken bir kendimi anında mutfakta buldum. yedikten sonra suçluluk hissetmedim değil ama asıl şok bugün arkadaşımın kınası var kıyafet ayarlayayım dedim akşamdan. acayip moralim bozuldu. herşeyim var ama hiçbirşeyim yokben eski bedenimi geri istiyorum
sabah minibüsten 1 durak önce indim ama zaten benim indiğim durakla arası 150mt anca var
öyle iste kızlar benim acil toparlanmam lazım
Benim bir planım yok yarın yarım gün çalışıyorum ama eve gidip temizlik yapmayı düşünüyorum bu haftasonu yazlıkları kaldırmadım henüz kışlıklar yerleşti ama evin güzel bir temizliğe ihtiyacı var pazarda dinlenip ütü falan derken hafta biter
tecrübe bizde bol çalışıyormusun canım? ben kaçırdımmı hatırlamıyorum söylediysen :) eğer çalışıyorsan ilk tavsiyen evilk zamanalr derli toplu ve temiz oluyor yaaa o durumun hep aynı kalmasını sağla ben elden bir bıraktım o bırakış şimdi işler gözümde büyüyor ki sorma
malesef yaaa bişi anlamıyorum haftasonundanzaten hemen geliyor ve geçiyor
pofff biz de alıcaktık ama vazgeçtim yeni bir elbisem vardı onu giydim ama bu sefer zor durumdayım valla kumaş pnatolonda giymek istemiyorummagrenta çok iyi anlıyorum seni
geçen bayram kıyafet aldık yeni gelin yeni giyer:) ama herşey bir yana en azındanbasenlerimin girmesi lazım. aynaya bakınca gerçekten kadın gibi olmak istemiyorum.
bir de çok komiğim ben ya. dün akşam denedim olmayan çok şey vardı. ayarladım bugün giyeceklerimi.
kalktım ayarladıklarımı giymeden yine olmayanları denedim. sanki geceden sabaha uykumda inceleceğim:)))))
Ev ortamında pc başında çalışıyor(d)um canım ama balayından döner dönmez devam etmeyeceğim buna yani biraz boş zamanım var ama onda da ders çalışmam lazım aöf sınavlarım yaklaşıyor çünkü. Balayından sonra el öpmeye gitmeler başlayacak, aslında boş zamanım yokmuş yaa
Çeyiz serildikten sonra ev derli toplu oluyor cidden ama ben aradığımı bulamıyorum kiii bi sürü kişi yerleştirdi neticede evi :26: dolapları bazaları herşeyleri yeniden düzenlemem gerek kendime göre. Yarın balayı bitiyor inşallah ev hayatının başlamasına azıcık kaldııı
evet kızlar dün bahsetmiştm okuyn arkadşlar bilirler ve test yaptm ve hamileyim:S:S
evet kızlar dün bahsetmiştm okuyn arkadşlar bilirler ve test yaptm ve hamileyim:S:S
hımm hayırlısı canım ben yatakodasını kendişm yerleştirdim o yüzden sorun yaşamadım birtek bazayı annem yerleştirdi ordada battaniyeler falan vardı zaten 4 ayda sürekli değişti kıyafetlerin yeri :) sen de zamanla alışır kendi düzenini kurarsın canım :)
Hayırlısı canım şoku atlattıktan sonra düşünürsün sakın şimdi kimseyi arayıpta konuşma durumua alış sonra eşinlemi kouşucan arkadaşınlamı karar verirsin sağlam kafaylaolayın şokundaym sanırım daha. inanamıorm eşime kızamıormda karışık duygular içersndeym
İnşallah canım:) balayı dönüşü nerden başlamıştınız siz işlere kızlartüm mutfak eşyalarının ilk kullanımdan önce yıkanması gerek, yazlıkları kaldırıp kışlıkları dizmek gerek, çeyiz serme şeklinde dizilen çekmecelerin rafların günlük kullanıma göre düzenlenmesi gerek ay bi sürü iş var eve dönüncee bi de davetlere ne zaman başlamıştınız :26:
cnm benim şimdi istemiyordun ama demekki bebiş gelmek istemiş..kocanın yaptığı yanlış bişey ama madem bebişin var bence üzülme demekki rabbim şimdi hamile kalmanı hayırlı görmüş..mutlu olsana elini göbüşüne koy şimdi içerde küçücük bişey var ...senin olan ...yavaşça büyüycek eşin ve senden parçalar alacak tatlı bir bebek olacak...belki gözleri senin gibi olacak ne güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?