Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ayyy spedy misafirim gelirse yandım ben akşam zaten geç dönerim eve birşey yapamam.
bu hafta kombideki sorun çözülemediği için ev buzdu ve ben hiçbirşey yapmadım.
yarın hem temizlik, hem yemek, hem bu hafta tek tatil günüm bunlarla geçirecek olmanın yükünü kaldırabilirmiyim bilmiyorum

zaten bu hafta evle detaylı ilgilenmem lazım perde, halı, falan. çünkü haftaya eşimin sorunlu yengesi ve amcasını yemeğe çağıracağım, sonra da diğer akrabalarını.

aman arayıp gelelim diyenlere dışardaıyız başkası gelecek falan de salla...
benimde evde işlerim çok ama artık bayrama yakın başlarım yavaş yavaş yaparım.

direk beni arasalar derim de benim eşim pek hassas bu konularda kimseyi geri çeviremez.
dur ben hemen eşimi arayayım arkadaşalarımız gelecek desin.

evet canım salladım zaten onun için..
haftasonu planlarınız nedir
Benim bir planım yok yarın yarım gün çalışıyorum ama eve gidip temizlik yapmayı düşünüyorum bu haftasonu yazlıkları kaldırmadım henüz kışlıklar yerleşti ama evin güzel bir temizliğe ihtiyacı var pazarda dinlenip ütü falan derken hafta biter

ohhh afiyet olsun canım ama durum berbat bende aynı durumdayım geçen bayram zorla kıyafet ayarladım bu bayram ne giyicem bilmiyorum bişey alıp bu duruma alışmakda istemiyorum offff bişiler yapmak lazım en acilinden dolabın dolu olup da bişiyin olmaması berbat bir durum ya

zaten hemen geliyor ve geçiyor

magrenta çok iyi anlıyorum seni
geçen bayram kıyafet aldık yeni gelin yeni giyer:) ama herşey bir yana en azındanbasenlerimin girmesi lazım. aynaya bakınca gerçekten kadın gibi olmak istemiyorum.
bir de çok komiğim ben ya. dün akşam denedim olmayan çok şey vardı. ayarladım bugün giyeceklerimi.
kalktım ayarladıklarımı giymeden yine olmayanları denedim. sanki geceden sabaha uykumda inceleceğim:)))))

Ev ortamında pc başında çalışıyor(d)um canım ama balayından döner dönmez devam etmeyeceğim buna yani biraz boş zamanım var ama onda da ders çalışmam lazım aöf sınavlarım yaklaşıyor çünkü. Balayından sonra el öpmeye gitmeler başlayacak, aslında boş zamanım yokmuş yaa
Çeyiz serildikten sonra ev derli toplu oluyor cidden ama ben aradığımı bulamıyorum kiii bi sürü kişi yerleştirdi neticede evi :26: dolapları bazaları herşeyleri yeniden düzenlemem gerek kendime göre. Yarın balayı bitiyor inşallah ev hayatının başlamasına azıcık kaldııı

zaten hemen geliyor ve geçiyor
malesef yaaa bişi anlamıyorum haftasonundan
pofff biz de alıcaktık ama vazgeçtim yeni bir elbisem vardı onu giydim ama bu sefer zor durumdayım valla kumaş pnatolonda giymek istemiyorum (((( ben de öyle kadın olmak istemiyporum yeni evli kolarda bilezik ıyyy hiççç hoşlanmıyorum onlardan
oturarak çalışmanın zararı basenler şişti iyice
bende sanki rejim yapıyor gibi her önüme geldiğinde kafama taktığım şeyi deniyorum hehehe sanki olacak işteee :)

hımm hayırlısı canım ben yatakodasını kendişm yerleştirdim o yüzden sorun yaşamadım birtek bazayı annem yerleştirdi ordada battaniyeler falan vardı zaten 4 ayda sürekli değişti kıyafetlerin yeri :) sen de zamanla alışır kendi düzenini kurarsın canım :)

İnşallah canım:) balayı dönüşü nerden başlamıştınız siz işlere kızlar tüm mutfak eşyalarının ilk kullanımdan önce yıkanması gerek, yazlıkları kaldırıp kışlıkları dizmek gerek, çeyiz serme şeklinde dizilen çekmecelerin rafların günlük kullanıma göre düzenlenmesi gerek ay bi sürü iş var eve dönüncee bi de davetlere ne zaman başlamıştınız :26:

nurseyda hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

balhuzur senin epey işin var anlaşılan. ben çeyiz serilirken neyin ne şekilde olmasını gerektiğini önceden herkese söylemiştim. ona göre yerleştirdiler. bizde kız evlenirken baba evinde çeyiz serilir. onun için tüm mutfak malzemelerini, kullanacağım nevresimleri, ev tekstilini de annemle birlikte yıkayıp yeniden kutulamıştık. şimdi yeniden yıkamıyorum kullanmadan öyle suya tutuyorum sadece.

çeyiz serildikten sonra daha düğün olmadan 1 gün gidip mutfağı elden geçirmiştim, fazla olan havlular falan vardı onları kaldırmıştım. kıyafetlerimi yerleştirmiştim. kışlıklarım annemdeydi onları parça parça getirdim kendi evime.

bence sen önce mutfak malzemelerini yıkamakla başla, yıkadıklarını da günlük düzenine göre yerleştir.
sonra kışlıklarını yerleştir.
ondan sonra yatak odası, baza oraları halledersin.

olayın şokundaym sanırım daha. inanamıorm eşime kızamıormda karışık duygular içersndeym
Hayırlısı canım şoku atlattıktan sonra düşünürsün sakın şimdi kimseyi arayıpta konuşma durumua alış sonra eşinlemi kouşucan arkadaşınlamı karar verirsin sağlam kafayla

benim mutfak eşyaları yıkanıpta kaldırıldı o yüzden yıkamamıştım ama ilk kullanımdan önce suya tutmuştum :) tabakları tavaları falan
ben önce 1 adet bir sürü yemeni olan çekmeceyi boşalttım doğu bazaya :) zaten ben çeyiz serma muhabbeti yapmadım tek kaldırdığım o oldu 3-5 tane dantel var onlar hala duruor kullandıkça kendine göre bir düzen oluyor sen önce kışlıkları kaldır bence tam zamanı

evet kızlar dün bahsetmiştm okuyn arkadşlar bilirler ve test yaptm ve hamileyim:S:S

cnm benim şimdi istemiyordun ama demekki bebiş gelmek istemiş..kocanın yaptığı yanlış bişey ama madem bebişin var bence üzülme demekki rabbim şimdi hamile kalmanı hayırlı görmüş..mutlu olsana elini göbüşüne koy şimdi içerde küçücük bişey var ...senin olan ...yavaşça büyüycek eşin ve senden parçalar alacak tatlı bir bebek olacak...belki gözleri senin gibi olacak ne güzel:)

evet kızlar dün bahsetmiştm okuyn arkadşlar bilirler ve test yaptm ve hamileyim:S:S

cnm benim şimdi istemiyordun ama demekki bebiş gelmek istemiş..kocanın yaptığı yanlış bişey ama madem bebişin var bence üzülme demekki rabbim şimdi hamile kalmanı hayırlı görmüş..mutlu olsana elini göbüşüne koy şimdi içerde küçücük bişey var ...senin olan ...yavaşça büyüycek eşin ve senden parçalar alacak tatlı bir bebek olacak...belki gözleri senin gibi olacak ne güzel:)

ayy cnm ya allah razı olsn ne kadr güsel moral verdn öle çok hoşuma gitti yazdıkların.çocğn varmı bilmiorm ama varsa allah bağışlasn yoksada rabbim sağlıklı evlatlar versn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…