Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet kızlar dün bahsetmiştm okuyn arkadşlar bilirler ve test yaptm ve hamileyim:S:S

hayırlısı olsun hakkında bebekler gelme zamanları kendi seçiyorlar

zamanla alışacağına eminim

balhuzur
benim çeyiz serilerken yıkayıp temizleyip hepsini öyle yerleştirdim , eşim 4 hafta orada kaldı çünkü

ben eve geldiğimde deli gibi temizlik yapmıştım beğenmediklerimin yerini değiştirmiştim

bazılarını sil baştan tekrar yaptım :))

Cevaplar için sağolun kızlar. Şehirlerarası yolculuk yaptı çeyizler yerleşmek için, sabah yola çıkıldığı halde akşama kadar ancak yerleşebildi o yüzden bişi yıkanamadı şimdi ben yıkayacağım bakalım. Zaten çeyiz gideceği günün bi önceki akşamı yetiştirebildim bazı mutfak eşyalarını, çünkü daha önce aldığım yerdeki sözleşmeyi iptal ettim teslimatı geciktirdikleri ve sürekli oyaladıkları için Az daha tencereler kaşık takımları çay setim kahvaltı takımım olmadan gidecekti çeyiz bi önceki gece onları aldık sabah gittiler düşünün:26:

Son düzenleme:

olsun canım herşeye bir hayır vardır yavaş yavaş yerleştirirsin herşeyini o zaman biraz mutaf biraz kıyafet falan herşeyi yapman lazım kolay gelsin şimdiden :)

balhuzur sen şimdi herşeyi kendin yapacağın için şanslısın aslında. neyi nereye koyduğunu bileceksin, birşey lazım olduğunda tık diye bulacaksın. yapılanın üstünden bir daha geçmene gerek kalmayacak.
tüm mutfak malzemelerini doldur makinaya kısa programlarda yıka. herşeyi bir anda yapma ama çok yorucu olur. önce ilk etapta mutlaka kullanacağın günlük şeyleri yıka yerleştir. sonra misafir takımlarını derken düzenini kurarsın.

misafir çağırmak içinde acele etme. evle ilgili yapman gerekenleri bitir ondan sonra ağırla misafirlerini.
biz 19 haziranda evlendik. 15 gün sonra benim ailemi çağırmıştık yemeğe. amcamları ekim başı çağırdım.
eşimin tarafından hiç kimseyi çağırmadık daha. kayınvalidem şehirdışında zaten. amcası ve halaları var.
arkadaşlarımız çok geldi.
ama herkesi çağırmayya kalkınca da sen çok yoruluyorsun. evde eşinle keyif yapacak, dinlenecek ya da çıkıp gezecek vaktin kalmıyor. biz uzun zamandır kimseyi davet etmedik. eşimin aile büyüklerini çağıracağız haftaya sonra da gelmek isteyenler varsa ararlar. uygun olduğumuzda ağırlarız diye düşünüyorum.

Slm kızlar elektrikte sorun var yazamadım bir türlü...Balhuzur ben çeyizim eve serilirken çalıştığım için kendime göre yerleştirememiştim evimi.Annemler kafasına göre yerleştirmişti herşeyi aradığım hiç bir şeyi bulamadığım gibi günlük kullanacağım eşyalar sığmadı diye koltukların altına atılmıştı Çeyizin serilmesi ile düğünüm arasında iki hafta vardı her akşam iş çıkışı eşimle gidip eşyaları kendimize göre yerleştirdik.Balayı dönüşüde mutfak malzemelerini yıkayıp yatak odasını düzenledik dantelleri filan kaldırdık kendimize göre düzenledik herşeyi daha sonrada ince temizlik yaptık herşey yeni olduğu için heryer pamukçuk olmuştu bir haftada...Mutluluklar bu arada...

Kızlar size birşey sormak istiyorum.Eşimin bir arkadaşı var kendisini bende severim çok efendi aklı başında birisi.Evlendikten sonra nişanlısı ile tanıştım.Bir kere yemeğe bir kerede çaya davet ettim.Dünde eve giderken aklıma düştü yemeğe çağırdım.Neyse geldiler yemek yedik masayı topladım ben masayı toplarken kız da iki sefer masadan birşeyler getirdi daha sonra balkona nişanlısıyla sigara içmeye çıktı(evde içilmediği için) neyse sigarasını bitirince içeri geçti bilgisayarda farmville oynadı ben yemekleri filan toparladım möakineye dizdim bulaşıkları tencereleri filan yıkadım çayı demledim çayın yanına yiyecek bişeyler hazırladım kız hiç gelmedi bu arada eşim bana yardım ediyor nişanlısı ile ikisi odada oyun oynuyolar..Çok gerildim sinir oldum ben kendimi hizmetci gibi hissettim.Nişanlısının çayı bitiyor ben kalkıyorum doldurmaya nişanlısı sölüyor sen doldur diye sizce ben abartıyormuyum kızmakla.Ben bi yere gidince hiç böyle davranamadığım için garip geldi kızdım o yüzden de.

Son düzenleme:

AYH çok güldüm yaaa uğraş uğraş girersin belki..
bu arada ben tüm kıyafetlerime hala giriyorum bazıları biraz daha dar oluyor ama sığıyorum

evet kızlar dün bahsetmiştm okuyn arkadşlar bilirler ve test yaptm ve hamileyim:S:S

hayırlısı olsun nurseyda bunda da vardır kısmet

speedy bende önce giymeye sonra kendime gülmeye başladım zaten sabah sabah:)
aslında giriyorum içine ama eskisiyle aynı görüntü olmuyor malesef

mutlu senin misafirin gereğinden fazla rahat davranmış. sonuçta biryere gittiğimiz zaman ev sahibine sofrayı kaldırmada mutfağı düzenlemesinde illaki yardım ederiz. en azından benim içim rahat etmez. zaten yemeği hazırlarken yorulmuştur diye elimden geldiğince yardım ederim.

Ya bende senin gibiyim.Kendi evim gibi elimden geldiğince herşeyi yapmaya çalışırım.Hiç bişe yapmasam bile yanında durur sohbet ederim içeri geçip oturmam çok sinir oldum bir daha yemeğe çağırmayı düşünmüyorum açıkcası eşime sölemedim ama kendimi aptal gibi hissettim

Canım bazıları bizim gibi sıcakkanlı olur insanın halinden anlar yardım etmek ister ama bazıları başka bir yerde bişi yapmaz yapamaz yada tamamen öküzlüklerinden böle davranır bende gittiğim terde yardım ederim ama benim evime biri gelince işime karışılmasından hoşlanmam mesela açıkçada söylerim :)))))

sende bu yola girmişin işte hehehehe yakında hiçbirine giremicennnn PPP aman allah korusun topkluca diyet spor yapcaz vercez kiloları

şu an bir kupa çay ve içine doğranmış eti cici bebe ile sağlılı yaşam öncesi sondan önceki kalorilerimi alıyorum:)
iş arkadaşım sabah dişini çektirdi birşey yiyemiyor iyilik yapayım dedim gittim cici bebe aldım yesin diye paketin yarısını ben yedim sayılır.
ama tadı o kadar güzelki pişman değilim

selamm

akşama ne yemekler var bakalım

kızlar bol bol su içinn kilo vermede yardımcıı

mutlu ben olsamda kızardım ama düşüceli olmakla alakalı sanırım aslında yardımcı olmak iyi oluyor

akşama balık yiycez yani benim rejim yalan oldu

fırında mı yağda mı kızartcaksın canım balık diyette veriyorlar çünküü ama yağda kızarmış olmıcakmışş

bugün sebze var ıspanak yapıcam köfte var bide

eşim makarnada istedi o yer ben yemem

kızlar ben lahana kürüne başlamayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…