Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın canım nerelerdesin sen yaaaa

:26: geldim işte,,iş yerinde bi süredir sitelere giremiyorduk,akşamlarıda evde fırsat bulamadım,bide söylemesi ayıptır bi blog yaptım kendime onunla uğraşıodum..ancak işte gelebildim,umarım herkes eksiksiz olarak iyidir.
bu arada ben derin dondurucu bakıyorum tercihim arçeliğin dik duran buzluğu 6 çekmeceli,artık buzdolabının buzluğa bişi sığramıyorum..arçelik 900 küsür bide vestel var peşin de 700 e kadar düşüyormuş
[/QUOTE]
oooo blog haaa adresini gönder takipçin olalım canım :) hayırlısı olsun :)))) sen baya kışa hazırlanmışsın birde buzluk alıon maşallah :)

sipaydim sende bendensin bende çocuk yapınca evde olma taraftarıyım lakin hiçbiranını kaçırmaya niyetim yok :)

Ben bide bi 15 güne kadar hep 2012 Eylül diyordum.
aman şimdi bi baktım biz 5 aylık evli olduk neredeyse çok hızlı geçiyor zaman
onun için Allah sağlıkla versin 2013 yaza diyorum
heheh tarih atmış bende 30 olmadan yapmak lazım ama hala erken diyorum hayırlısı bakalım :)

ceylincim erkek için 27 yaş çok erken bence hele kendinide idyorken hiç işi zora koşma sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama bende 27 yaşındayım 30a kadar doğum yaparım diyorum yaş iyice geçmeden eşimde 35 yaşında çocuk bana dede der artık diyor :)))ama sıkıntı yapmıyoruz önce birbirimize doyalaım sonra vaktimizi tamamen çocuğa ayıralım sende bu konuda eşini sıkboğaz etme daha çok erken 1 yıl bir dolsun sonra bakarsın duruma göre :)

Evet canım 4*5 yaşına kadar bakıyım sonra yine işe girerim diyorum.
ama bi yandan da ben evde sıkılırım falan diyorum kötüyüm yani anlayacağın bu konu üzerinde hiç net karar veremiyorum.
ev kremiz de var malesef. böyle eşine çalışma diyen erkeklere bayılıyorum tabi kıskançlık için değil teklif etmeleri bile güzel güvence oluyr.. benim eşimde sen evde sıkılırsın çalışmasan diyor.
nitekim söylediğine katılıyorum da artık bebek olunca işler değişir mi bilmiyorum

benim yaşım geçmiyor onu da eşim düşünsün ben istediğimde yok diyen oydu

dondurursa uzun dönem oluyorya o yüzden bitirmesi gerek,,her yönden patlıyoruzz

yukarı tükürsen bıyık aşşağı tükürsen sakal.
eşin yokken de bebek büyütmek zor olur bu seferde eşin bebeğin büyümesini kaçıracak.

gereği düşünüldü ve cevap veriyorum.. askerden geldikten sonra

kredi biraz hafiflesin o zamana kadar çalışırsın ama 1-2 yıl içinde çocuk yaparım diyorsan eğer işte tazminatın iyi ise 1 yıl olmadan çıkıp yeni bir iş bul yada sigortada 3600 gün dolarsa çocuk yapana kadar o kanundan yararlanıp sigortanı alıp çıkarsın tazminatın yanmamış olur valla benim eşimde sen çalışma diyordu sonra çok harcama yapıyoruz die çıkmasan mı acaba diyordu mutsuz olduğumu görünce çık dedi ama abim kesinlikle çalışmıcaksın diodu evlendikten bir süre sonra işi bıraktı yengem :)
hakkımızda hayırlısı canım bende evde sıkılırım diyorum ama napalım çıkar gezeriz bizde

yok canım emeklilik için falan zor yani işim. ama 5 yıldır bu şirketteyim. yani tazminatımı da bırakamam
erkenden çıkmakta olmaz yani şimdi işim falan benim çok iyi ve rahat
yok yaw öyle asla çalışamazsın demesin öyle derse ben daha çok çalışmak isterimn

3 sene katiyyen beklemem:))))

dün bile marketten signal diş albümü veriyormuş çocuklar için ondan aldım,,ünv.tedeyken zıbın takımı almıştım,,ben çok isityorum bebek

neyse kocamınki yetmedi senin başını şişiriyorum şimdi

geçen gün beypazarından yaprak ve beypazarı kurusu sipariş ettim geldiler,kuruda çok güzel yapraklara incecik,haftasonu sarıcam

bugünde antepten salça sipariş edicem:))

hahahaha Alemsin canım yaw.
bende çok seviyorum bebekleri falan ama ne biliyim düşünemiyorum şu anda..
bende aldım salamura yaprak tazesi daha güzel oluyor ama yaaa

hahahaha Alemsin canım yaw.
bende çok seviyorum bebekleri falan ama ne biliyim düşünemiyorum şu anda..
bende aldım salamura yaprak tazesi daha güzel oluyor ama yaaa

tazesini bulsak tabi güzel artık bulunmaz bu saatten sonra,ben şimdi aldım sarmaları sarıp buzluğa atıcam,öyle çok iyiy oluyor aniden gelince misafir pişiriyorum on numara

tazesini bulsak tabi güzel artık bulunmaz bu saatten sonra,ben şimdi aldım sarmaları sarıp buzluğa atıcam,öyle çok iyiy oluyor aniden gelince misafir pişiriyorum on numara

aynen benimde cuma gününe misafirim gelecek bu akşam sarabilirsem sararım.
cuma akşam pişiririm

emeklilik için demiyorum zate benimde 7bin gün olması lazım 3600 gün sigortalı olunca sskdan yazı alıp işi bırakıyorsun ve aynı evlendiğinde olduğu gibi haklarını alıoyorsun ihbar hariç 3600 gün 15 yıl sigortlılık süresi lazım :)
bende 5.5 yıldan beri burdayım haklarımı alabilmek varken almadan çıkmak olmazdı bende çocuğuma kısmetse kendim baklmak istiyorum 3600 günden faydalanamıyorumda en iyisi buydu :) hayırlısı artık :)

offff ben orta okulda kızımın adına karar vermiştim o kadar deliydim lakin zaman geçtikçe çocuk isteği azaldı iyiki 18imde falan evlenmemiştim şimdi 2-3 tane yapmıştım kesin :) bence çocuk 2 tarafta istendiğinde olmalı biraz daha sabret canım

sizede hep misafir geliyor:)

ya içimizde antepli kimse yokmu bize salça falan yollasa

ceylincimm bebişş güzel ama bakımı filan çok zor bak yeni evlisinn en azından 1 seneniz geçsin daha sonra hamile kal 2çyılın başındada bebişni alırsn kucağınaa

valla bende istiyorumm salça filan ama antepli yok sanırım aramızda. Anneme dedim salça yap bana diyede yazın oda nerde yapayım demişti onun yerine tarhana yapmış saolsun

sizede hep misafir geliyor:)

ya içimizde antepli kimse yokmu bize salça falan yollasa

evet mutlaka hafta da 1 gün misafir geliyor artık alıştım :44::44:

sen beni moruk falan sandın herhal nasıl tamamlayım kız 15 yıl diyorsun çalışmak lazım diyorsun
mümkün değil bu dediğin bu mayıs ayında da çıkamam yaw

valla neden bilmiyorum dayanılmaz bi istek var içimde,ama istemiyorsada zorla yapamamki,adam kendinin olcak çocuğu istemiyor...aslında doğsa canını bi görse nasıl sever,,ama napim istemeyince

valla neden bilmiyorum dayanılmaz bi istek var içimde,ama istemiyorsada zorla yapamamki,adam kendinin olcak çocuğu istemiyor...aslında doğsa canını bi görse nasıl sever,,ama napim istemeyince

bak benim eşim onu da diyor.
eminim doğduğunda keşke önceden yapsaydım diyeceğim ama şartlarımız için zor falan diyor

magrenta valla iş bırakmadaki haklar konusunda baya bir bilgi toplamışınn bende bırakcağım zaman kesinlikle ilk arayacağım kişi sensinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…