- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.481
günaydın canım nerelerdesin sen yaaaa
sipaydim sende bendensin bende çocuk yapınca evde olma taraftarıyım lakin hiçbiranını kaçırmaya niyetim yok :)Ceylin ikinizde kendinizi hazır hissediyorsanız olabilir. Ben eşime sorduğumda ikimizde hazır değildik
yani şimdi çocuk olsa öyle çok dert birikecek ki üstümüze borçlar,benim bi süre çalışamamam.
Bide eşimle açık açık konuşmadım ama ben bebek olduğunda çalışmak istemiyorum evde kendim bakmak istiyorum
Bu sebeple bizim bebek yapmamız iyice ileri tarihlere atıldı benim kafamcadaha yeni evliyiz en az 1 yıl yapmamamk en iyisi sanırım
Bekle sende kış geldi seneye yazın yaparsın sağlıklı sohhatli olsun boşver kızmış erkekmiş koçmuş yengeçmiş
heheh tarih atmış bende 30 olmadan yapmak lazım ama hala erken diyorum hayırlısı bakalım :)Ben bide bi 15 güne kadar hep 2012 Eylül diyordum.
aman şimdi bi baktım biz 5 aylık evli olduk neredeyse çok hızlı geçiyor zaman
onun için Allah sağlıkla versin 2013 yaza diyorum
Aman kızlar ne bileyim ya ,bende heves ediyorum,zaten çocuğun doğması 1 sene olcak..ama istemiyor işte,,ben diyo baba olmaya hazır hissetmiyorum kendimi...daha ben çocuğum diyo...ee yuhhh dedim ufalda cebime gir 27 yaşındasın saçmalama dedim
ama yine istemiyor işte..
napim bende evimin eksikliklerini tamamlarım
bu arada bu kk ya yine bişiler olmuş
sipaydim sende bendensin bende çocuk yapınca evde olma taraftarıyım lakin hiçbiranını kaçırmaya niyetim yok :)
heheh tarih atmış bende 30 olmadan yapmak lazım ama hala erken diyorum hayırlısı bakalım :)
hımmm doğru bide askerlik vardı. peki dersi dondurup gidemez mi askere o derdiniz bitsin
dondurursa uzun dönem oluyorya o yüzden bitirmesi gerek,,her yönden patlıyoruzz
Evet canım 4*5 yaşına kadar bakıyım sonra yine işe girerim diyorum.
ama bi yandan da ben evde sıkılırım falan diyorumkötüyüm yani anlayacağın bu konu üzerinde hiç net karar veremiyorum.
ev kremiz de var malesef. böyle eşine çalışma diyen erkeklere bayılıyorum tabi kıskançlık için değil teklif etmeleri bile güzel güvence oluyr..benim eşimde sen evde sıkılırsın çalışmasan diyor.
nitekim söylediğine katılıyorum da artık bebek olunca işler değişir mi bilmiyorum
benim yaşım geçmiyor onu da eşim düşünsün ben istediğimde yok diyen oydu
kredi biraz hafiflesin o zamana kadar çalışırsın ama 1-2 yıl içinde çocuk yaparım diyorsan eğer işte tazminatın iyi ise 1 yıl olmadan çıkıp yeni bir iş bul yada sigortada 3600 gün dolarsa çocuk yapana kadar o kanundan yararlanıp sigortanı alıp çıkarsın tazminatın yanmamış olur valla benim eşimde sen çalışma diyordu sonra çok harcama yapıyoruz die çıkmasan mı acaba diyordu mutsuz olduğumu görünce çık dedi ama abim kesinlikle çalışmıcaksın diodu evlendikten bir süre sonra işi bıraktı yengem :)
hakkımızda hayırlısı canım bende evde sıkılırım diyorum ama napalım çıkar gezeriz bizde
yukarı tükürsen bıyık aşşağı tükürsen sakal.
eşin yokken de bebek büyütmek zor olur bu seferde eşin bebeğin büyümesini kaçıracak.
gereği düşünüldü ve cevap veriyorum.. askerden geldikten sonra
3 sene katiyyen beklemem:))))
dün bile marketten signal diş albümü veriyormuş çocuklar için ondan aldım,,ünv.tedeyken zıbın takımı almıştım,,ben çok isityorum bebek
neyse kocamınki yetmedi senin başını şişiriyorum şimdi
geçen gün beypazarından yaprak ve beypazarı kurusu sipariş ettim geldiler,kuruda çok güzel yapraklara incecik,haftasonu sarıcam
bugünde antepten salça sipariş edicem:))
hahahaha Alemsin canım yaw.
bende çok seviyorum bebekleri falan ama ne biliyim düşünemiyorum şu anda..
bende aldım salamura yaprak tazesi daha güzel oluyor ama yaaa
tazesini bulsak tabi güzel artık bulunmaz bu saatten sonra,ben şimdi aldım sarmaları sarıp buzluğa atıcam,öyle çok iyiy oluyor aniden gelince misafir pişiriyorum on numara
emeklilik için demiyorum zate benimde 7bin gün olması lazım 3600 gün sigortalı olunca sskdan yazı alıp işi bırakıyorsun ve aynı evlendiğinde olduğu gibi haklarını alıoyorsun ihbar hariç 3600 gün 15 yıl sigortlılık süresi lazım :)yok canım emeklilik için falan zor yani işim. ama 5 yıldır bu şirketteyim. yani tazminatımı da bırakamam
erkenden çıkmakta olmaz yani şimdi işim falan benim çok iyi ve rahat
yok yaw öyle asla çalışamazsın demesin öyle derse ben daha çok çalışmak isterimn
3 sene katiyyen beklemem:))))
dün bile marketten signal diş albümü veriyormuş çocuklar için ondan aldım,,ünv.tedeyken zıbın takımı almıştım,,ben çok isityorum bebek
neyse kocamınki yetmedi senin başını şişiriyorum şimdi
geçen gün beypazarından yaprak ve beypazarı kurusu sipariş ettim geldiler,kuruda çok güzel yapraklara incecik,haftasonu sarıcam
bugünde antepten salça sipariş edicem:))
sizede hep misafir geliyor:)
ya içimizde antepli kimse yokmu bize salça falan yollasa
sizede hep misafir geliyor:)
ya içimizde antepli kimse yokmu bize salça falan yollasa
emeklilik için demiyorum zate benimde 7bin gün olması lazım 3600 gün sigortalı olunca sskdan yazı alıp işi bırakıyorsun ve aynı evlendiğinde olduğu gibi haklarını alıoyorsun ihbar hariç 3600 gün 15 yıl sigortlılık süresi lazım :)
bende 5.5 yıldan beri burdayım haklarımı alabilmek varken almadan çıkmak olmazdı bende çocuğuma kısmetse kendim baklmak istiyorum 3600 günden faydalanamıyorumda en iyisi buydu :) hayırlısı artık :)
emeklilik için demiyorum zate benimde 7bin gün olması lazım 3600 gün sigortalı olunca sskdan yazı alıp işi bırakıyorsun ve aynı evlendiğinde olduğu gibi haklarını alıoyorsun ihbar hariç 3600 gün 15 yıl sigortlılık süresi lazım :)
bende 5.5 yıldan beri burdayım haklarımı alabilmek varken almadan çıkmak olmazdı bende çocuğuma kısmetse kendim baklmak istiyorum 3600 günden faydalanamıyorumda en iyisi buydu :) hayırlısı artık :)
offff ben orta okulda kızımın adına karar vermiştim o kadar deliydim lakin zaman geçtikçe çocuk isteği azaldı iyiki 18imde falan evlenmemiştim şimdi 2-3 tane yapmıştım kesin :) bence çocuk 2 tarafta istendiğinde olmalı biraz daha sabret canım
valla neden bilmiyorum dayanılmaz bi istek var içimde,ama istemiyorsada zorla yapamamki,adam kendinin olcak çocuğu istemiyor...aslında doğsa canını bi görse nasıl sever,,ama napim istemeyince
bak benim eşim onu da diyor.
eminim doğduğunda keşke önceden yapsaydım diyeceğim ama şartlarımız için zor falan diyor
bizim şartlar müsait aslında,keşke kaza kurşunu olsa ama oda mümkün değil :))) neyse kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?