Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Cuma günü ortak arkadaşımız gelecek 2. bebeğine hamile hatta eşi

ne yemek yapsam yaaa bana böyle basit sütlü tatlı tarifi verseniz perşembeden yapıyım
ismini söylemeniz yeter int bulurum

Günaydın kızlar...Ceylin hoşgeldin Hurç fikri güzelmiş bende alayım yastık ve yorganlar için...Ceylin bebek için bekle istersen erkekler kendini hazır hissetmedi mi yürümüyor hiç bir şey..

Günaydın kızlar...Ceylin hoşgeldin Hurç fikri güzelmiş bende alayım yastık ve yorganlar için...Ceylin bebek için bekle istersen erkekler kendini hazır hissetmedi mi yürümüyor hiç bir şey..

günaydınnn canımm dün faceden yazmısın ama ben faceye giremedim napan bakam

İrmikli sanırım evet güzel gözüküyor zor değil dimi tutturabilirimn yani

tuttursun canım çok kolay yapımıı. bütün malzemeler,i koycan yağ hariç en sonda kaynayınca yağını eklicen biraz soğuyuncada tepsiye boşaltcan oldu bitti ben bide iki kat yapıyom arasına çikolatalı bisküvi koyuyom dahada lezzetli oluyorr

iyiyim kuzum sana bakıyorum bir kaç gündür face de ama yoksun sen napan

bende iyiyim vallaa koçiş hasta gece hiç uyumuyorum uykusuzluktan ölcemmm göz altım mosmor yaaa kapatıcıyla kapatıyorum bide erkeklerin hastalıkları çekilmiyor anacım yaa çok nazlı oluyorlarr

:44::44::44: hımmm
evet canım.. ozaman onu yaparım güzele benziyor araya da kek bile olabilir ronda dan geçirip

slm kızlar nasılsınız kahvaltı ettik kocişle damladım hemen buraya evraka geçmiş olsun canım eşine acil şifalardiliyorum

nerdesin sen

tamam ozaman ortasına kek ve cevizi rondodan geçriririm değişik bişey olur.

ancaa geldimm

off kızlar dün rüyamda hamileydimm karnım kocamann doktora gidiyordukk çok etkilendim yaa

kalktığımda rüyamı gerçek mi ayırt edemedim bian gerçek gibi olan rüyalardandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…