Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ancaa geldimm

off kızlar dün rüyamda hamileydimm karnım kocamann doktora gidiyordukk çok etkilendim yaa

kalktığımda rüyamı gerçek mi ayırt edemedim bian gerçek gibi olan rüyalardandı

canım valla hamile olduğunu görmek zenginliğe işaret mallarınızda artış anlamına geliyorr.

Hahaha yok kız ben mesela 2000 girişliyim 2015 de dolacak benim 15 yıl sigyortaylılık sürem gyün dolmaz tabe o ayrı :)
3600 gyünden faydalanman için 3600 gün sigorta ödenemesi ve 15 ıl sigortalılık süren olması lazım burda önemli olan giriş yılı oluyor :)
magrenta valla iş bırakmadaki haklar konusunda baya bir bilgi toplamışınn bende bırakcağım zaman kesinlikle ilk arayacağım kişi sensinn

eeee ne yapacağıma karar vermem lazımdı araştırdım tabeeee seninde aklında olsun evledince ihbar hariç bütün haklarını alıp çıkabiliyorsun 1 yıl dolmaması lazım birde 3600 gün süre çalışıp 15 yıl sigortalılık süreni doldurunca bu şekilde hakkın var hemde bundn kadın erkek faydalanabilior :)

bu arada sipadim afyon lokumu yaz nete oda değişik bir tatlı :)

kızlar sarjlı el süpürgesi almak istiyorum tavsiye ettiğiniz marka model varmı? elektrik süpürgem ihlasın temizlik robotu var ya aura cleanmax onu kullanıyorum çok memnunum amapratik bir süpürge istiyorum kırıkları fln çekmek için

3600 gün doldurulcakk benim 3600 gün doldurmama kaççç sene varrr 2002 girişliyim ama 510 günüm olmuş benim şimdi 3090 gün dahamı çalışcam anlamadım ve haklarım ne olcak bu süre zarfında

benimki fakir'in canım kırmızı olandan çok memnunum tavsiye ederim

3600 gün doldurulcakk benim 3600 gün doldurmama kaççç sene varrr 2002 girişliyim ama 510 günüm olmuş benim şimdi 3090 gün dahamı çalışcam anlamadım ve haklarım ne olcak bu süre zarfında
canım haların çıkana kadar birikir senin daha senen azmış benim 2.100 gün olucak çıkana kadar ve emeklilik için 7bin küsür gün çalışmamız lazım :)
mesela şimdiki çalıştığın yerde çalışmaa devam edip 2017den sonra 3600 günn dolduğunda kıdem+izin alıp işi bırakabilirsin :)

benim sinbonun var elektrikli sadece bizim evdeklide şarjlıydı bir süre sonra bozuluyor şarjlı süpürgeler bu yüzden ben bunu aldım netten bir bak istersen

selam kızlar.
geçmişi üstten okudum atlaya atlaya.
yine bir bebek ve hamile sohbeti olmuş. yeni hamilemi var yoksa

evreka benim eşimde hasta. öğlen aktardan bir sürü ot aldım. akşam kaynatıp içiricem.

okyanus ben simensin şarjlı süpürgesini kullanıyorum. elektrik süpürgemle aynı kalite neredeyse. tavsiye ederim ıslak kuru çekiyor herşeyi.

speedy yine mi misafir afyon lokumunu bende severim ama hindistan cevizi yerine ceviz ya da fıstık:)
bir gün de tiramisi yap ben geleceğim.

giz bu aralar bebek ve hamilelik konuları çok konuşuluyor. bilinçaltına girmiştir.

magrenta senin bu hafta son dimi. artık sayılı gün zaman geçmek bilmez senin için.
ben de mayıs sonu çıkmayı düşünüyorum. şu mali müşavirlik sınavını da vereyim ondan sonra. zaten şirket ataşehire taşınmaya karar verdi o kadar yolu gidip gelemem ben. ayrıca 6 yılım doldu tazminatımı almak istiyorum:)
kızlar ben muhasebeciyim biliyorsunuz işten çıkışlarla ilgili birşey sormak isterseniz yardımcı olurum. magrenta detaylı bilgi vermiş ama:)

evet olabilirr bide dünkü enkazda çıkan 14 günlük bebekten çok etkilendim ağladım baya yatmadan önce ondan sanırımm

kızlar ben tiramisu yapmayı bilmiyorum nasıl yapıyosunuz koca kişisine yapayımda sevinsinn

evet canım 31i son aksilik çıkmazsa tam zamanında karar vermişim daha fazla beklemenin anlamı yok benim için :) seninde hakkında hayırlısı canım
sorunsuz sınavından geçer çıkışını yaparsın inşallah :)
ben bildiğim kadarsını anlattım bunun harici bişi bilmiom valla :) bizde senden öğrenioz işte :)

evet canım ama bana göre değil yaw .. :44: başka bi çözüm bulmam lazım

ben arçeliğinkini kullanıyorum kırmzıı olsun 3 kuruş fazla olsun mükemmel işime yarıyor

speedy yine mi misafir afyon lokumunu bende severim ama hindistan cevizi yerine ceviz ya da fıstık:)
bir gün de tiramisi yap ben geleceğim.

Evet canım yine misafir dünde annemler vardı gelmeyince evde durmuyoruz
gelsinler yaw sende hala bize gelcen yapcaz gelde yapmazsam konuşi

valla canım elimizde bu 2si var eğer onlar seni çıkarmazsa :) yoksa bişi almadan istifa edebilirsin :) onuda kimse istemez sanırım :)

15 yılımız zaten yok bunu kafadan eliyorum
diğeri de bu mayısta çık diyorsun oda olmaz kredimiz var bide hemen bebek düşünmüyoruz
artık bakıcaz belki onlar kovarlar beni
oda mümkün değil gerçi neyse bakalım bi bebek olsunda ondan sonra plan düşünürüz.
ben böyle diyorum ama evde de yapamam ki :111:

Son düzenleme:
15 yıl sigortalılık bizim için biraz sıkıntı. daha yaşımız genç onun için bayağı beklemek gerek. bir de en son çalıştığın yerdeki tazminatını alabiliyorsun sadece. işyeri sana 15 maaş ödemiyor.

speedy madem 5yılın doldu evlilik nedeniyle kıdem tazminatını alıp ayrılabilirsin, başka bir iş bakarsın. belki işlemlerini de işveren çıkarmış gibi yaptırıp işsizlik maaşı da alabilirsin. en azından iş bulana kadar idare edersin. zaten toplu parada olacak. ben öyle yapmayı düşünüyorum. ileride farklı bir sebepten çıkarsam tazminatımı alamam

çok güzel diyorsun ama. ben işimden iş yerimden falan çok memnunum buradan başka bi yerde çalışmak istemem.
işten çıkıyım başka yere gidiyim falan bana göre değil

netten araştır canım kafana uyanı yap ben pötübör bisküvi ile yapıyorum çok güzel oluyor lakin kedi dilini svmiyorum güzel olmuo

heheh zor 1 yıl sürende düşün taşınnn :) ben erken girişliyim bu yüzden 15yılı 2.iş yerinde dolrudurum diyorum eğer çalışırsam tabe :)

evet 15 maaş ödemiyor onu atlamışım :) saol canım:))) valla o kadar çalışınca çıkma durumu olduğunda şartları değerlendirmek lazım
hadi eyvallah deyip çıkmak zor gelir kuzu gibi tazminat varken :)
çok güzel diyorsun ama. ben işimden iş yerimden falan çok memnunum buradan başka bi yerde çalışmak istemem.
işten çıkıyım başka yere gidiyim falan bana göre değil
o zaman canım geçmiş olsun ne diyelim :)))) işerinde memnunsan tabiki çıkma ama 5 yılda az değil 2 yıl sonra çıkıcaksan paran içerde kalır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…