- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.541
bu konu çok hoşuma gitti bende oğlum olursa Yağız koymayı dşünüyorum şöle yağız bi delikanlı olsun dimi ama kızımız olursa da eşim Aybüke koymak istiyor anlamı da çok güzel ay yüzlü güzel kız:) benm eşimde Aydınlı efe ege dolu zaten onlarda Aybükeyi de şundan istiyor biraz karışık bişi yaptı aydının ay kısmı bende karabüklüyüm karabükün de bük kısmını alınca oldu Aybüke:)
günaydın kızlar nasılsınız
dün yaprak sarma yaptım bu akşam pişirmeyi düşünüyorum
cuma günü gelecek misafirlerime menümde belli oldu eşim Allahtan öğlene kadar çalışıyor da evi toparlayacak
* domates çorbası
* bamya yemeği
* patates püresi
* pilav
* cipsli tavuk
* közlenmiş sirkeli kırmızı biber
* semiz otu salatası
* kaşık salatası
* pamuk prenses tatlı
bunları çoğunu bu akşamdan yapmam lazım ama akşama evde değiliz yine maç var onu izlemeye gidicez
evreka bende seviyorum oyunları yaaa
bende seviyorumda yenilmeyi hiç bir zaman yediremiyorum oyunda olsabana hep oyun bu bu kadar hırs yapma diyorlar ama bende kaptırıyorum o an için. Geçen nette ps3 indirime girmişti 2 younla birlikte 12 ay taksitle 680e aldık haftaya o gelcek. Artık başından kalkmayız koçişleee:119::119:
nerden aldınız çok iyiymiş yaa
aslında ben de çok seviyorum ama çok kendini kaptırır eşim diye almak istemiyorum
fiyatı çok ucuzmuş ama yaa
yok kız kaptırmazlar hani bağımlısı olsa ps3e gider bizim iki yan apartmanın altında oyun salonu var orda oynardı. site ismi vereyimmii :44::44:
günaydın kızlar nasılsınız
dün yaprak sarma yaptım bu akşam pişirmeyi düşünüyorum
cuma günü gelecek misafirlerime menümde belli oldu eşim Allahtan öğlene kadar çalışıyor da evi toparlayacak
* domates çorbası
* bamya yemeği
* patates püresi
* pilav
* cipsli tavuk
* közlenmiş sirkeli kırmızı biber
* semiz otu salatası
* kaşık salatası
* pamuk prenses tatlı
bunları çoğunu bu akşamdan yapmam lazım ama akşama evde değiliz yine maç var onu izlemeye gidicez
kolay gelsin çeşit çok olmuş vaktini alır ama güzel bir menü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?