Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bakın aklıma ne geldi. söyleyin bakalım ? oğlunuz olursa adı ve anlamı ne kızınız olursa adı ve anlamı ne olacak ?

Oğlum olursa Yağız Efe

yağız ; Koyu buğday rengi, esmer

Efe ; Batı Anadolu yöresi yiğitlerinin ortak adı

Bu ismi tahminen liseden beri hep istiyorum şansıma Egeli birisi ile evlendim eşim aydınlı Efe onlara da çok uydu

kız için hiç düşünmedim diyebilirim

bu konu çok hoşuma gitti bende oğlum olursa Yağız koymayı dşünüyorum şöle yağız bi delikanlı olsun dimi ama kızımız olursa da eşim Aybüke koymak istiyor anlamı da çok güzel ay yüzlü güzel kız:) benm eşimde Aydınlı efe ege dolu zaten onlarda Aybükeyi de şundan istiyor biraz karışık bişi yaptı aydının ay kısmı bende karabüklüyüm karabükün de bük kısmını alınca oldu Aybüke:)

Değişij bi yerden çıkmış yola.
ben 2 isim istiyorum özellikle kız ismi düşünmedim ama yeğenimin adı Ecrin olmasa onu koyardım hehrhalde

valla ben hiç düşünmüorum ama ortaokulda istedğim isim su lara idi artık beğenmiorum ama çocuğum olursa kız olsun isterim önce

biizm aile de kız çocuğu çok var onun için oğlum olsun istiyorum.
ama eşim öyle çok kız istiyor ki kız olsa da sevinirim yani

bizim ailede de hep erkek var kız çok az bende kızım olsun istiyorum eşim özellikle çok istiyo bilio tabi kızların babalarına düşkün olduğunu

günaydın kızlar nasılsınız

dün yaprak sarma yaptım bu akşam pişirmeyi düşünüyorum
cuma günü gelecek misafirlerime menümde belli oldu eşim Allahtan öğlene kadar çalışıyor da evi toparlayacak

* domates çorbası
* bamya yemeği
* patates püresi
* pilav
* cipsli tavuk
* közlenmiş sirkeli kırmızı biber
* semiz otu salatası
* kaşık salatası
* pamuk prenses tatlı

bunları çoğunu bu akşamdan yapmam lazım ama akşama evde değiliz yine maç var onu izlemeye gidicez

kızlar günaydınnn. dün erken çıktım işten koçiş hasta diye ama iyileşmiş gibiydi arkadaşlarının yanındaydı bende oraya gittim akşamda bize gittik monopoli oynadık ve iflas ettim kendime inanamadım bir finansçı olarak eşim sen bu şekilde yapıyorsan o şirket batar diyerek bana takıldılar gıjık oldumm

İSim konusu geçmiş bendehemen söyleyim kız olursa umay koycam eski türk ismidir.koruyucu ve şefkatli demektir.

oğluşumada atlas koycaz

canım menun çok güzelll

benimde cumartesi günü teyzemler gelcek annemlerle birlikte yemeğe bende kara kara düşünüyorum napsam diyee

evreka bende seviyorum oyunları yaaa

bende seviyorumda yenilmeyi hiç bir zaman yediremiyorum oyunda olsa bana hep oyun bu bu kadar hırs yapma diyorlar ama bende kaptırıyorum o an için. Geçen nette ps3 indirime girmişti 2 younla birlikte 12 ay taksitle 680e aldık haftaya o gelcek. Artık başından kalkmayız koçişleee:119::119:

nerden aldınız çok iyiymiş yaa
aslında ben de çok seviyorum ama çok kendini kaptırır eşim diye almak istemiyorum
fiyatı çok ucuzmuş ama yaa

nerden aldınız çok iyiymiş yaa
aslında ben de çok seviyorum ama çok kendini kaptırır eşim diye almak istemiyorum
fiyatı çok ucuzmuş ama yaa

yok kız kaptırmazlar hani bağımlısı olsa ps3e gider bizim iki yan apartmanın altında oyun salonu var orda oynardı. site ismi vereyimmii :44::44:

yok kız kaptırmazlar hani bağımlısı olsa ps3e gider bizim iki yan apartmanın altında oyun salonu var orda oynardı. site ismi vereyimmii :44::44:

özelden yada faceden yazsana merak ettim bakıyım
öyle bizimki de sık sıkı gitmez ama evde olsa 2 dk boş durmaz biliyorum

kolay gelsin çeşit çok olmuş vaktini alır ama güzel bir menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…