- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.561
özelden yada faceden yazsana merak ettim bakıyım
öyle bizimki de sık sıkı gitmez ama evde olsa 2 dk boş durmaz biliyorum
faceden yazdım canım
ya zaten birlikte oynıcağımız için sorun olmaz turnuva filan yaparız futbolda
Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah...Kaç gündür yazamıyorum pek ben...
sen dene bakalım nasıl olacak.size gelip oynayan da olmaz 2 niz oynarsınız.
bu akşam eşimin iş arkadaşları ile görüşücez. mesela 2 bekar erkek ikisini de çok seviyorum çk saygılılar.
ama evde bi de p3 olsa ben iyice yanarım
günaydın kızlar.
walla bu topiğin gelinleri peş peşe bebeklerini kucağına alacak gibi bir his oluştu birden içimde.
eşim kızımız olsun çok istiyor. adı da Kardelen. oğlumuz olursa Ata istiyor.
ben hiç düşünmedim çünkü hep farklı isimler ilgimi çekiyor. bir beğendiğimi sonra beğenmiyorum. Artık o günlere geldiğimizde düşüneceğim
speedy yorulmuşsun yine. bugün maçtan sonra uykusuz saatler bekler seni
kaşık salatasını merak ettim.
evreka benim eşimde 2 gündür hasta ama dün annem bize gitmiş özel ilgi göstermiş oğluna eve gittim hiçbirşeyi yok. maşallah:)
İyiyim speddy teşekkür ederim...Bu aralar bi keyifsizlik var neden bilmiyorum havalardan sanırım ya da iki haftadır iznimde dinlenemedim ondan..Menün harika olmuş ama yorulcaksın gene baya...Evreka umarım ps duyan arkadaşlarınız sizi cafe gibi kullanmazlar inşallahŞahsen ben almaya cesaret edemem eşim oyun hastası olmasa dahi aldığımda zamanının büyük çoğunluğunu ona harcıyacağından adım gibi eminim..ssscc bencede çağır bir an önce kurtul onun stresiyle yaşama bizede bu hafta kaynanamla görümcem ve eşi oturmaya gelecek bende onun stresindeyim
tamam canım haftaya elimde olacak bakalım bayrama kadar eşimle oynarım bayramda abim geliyor rizeden ona söyledim ozaman tatilde sizdeyim dedi o gelince artık koçişle abiş oynar bende onlara ellerimle ikram yaparım . İkisinide çok seviyorummmmmmmarkadaşlarına gelince bende severim ama oyun olunca heergün bizdede olmazlar herhalde dimi:44::44: 1 gün gelirler zaten çalışıyoruz
haklısınız aslında bir an önce çağırmak en iyisi.
gelsinler çıksın aradan.
ooooooooofffffffffffffffffff((((
speedy ben de cumartesi gelmeleri taraftarıyım sabahtan temizlik yemeği hallederim. pazarda dinlenirim.
ama amca cmrtsi çalışıyor galiba bilmiyorum. şimdi eşimi arayıp sormak istemiyorum.
İyiyim speddy teşekkür ederim...Bu aralar bi keyifsizlik var neden bilmiyorum havalardan sanırım ya da iki haftadır iznimde dinlenemedim ondan..Menün harika olmuş ama yorulcaksın gene baya...Evreka umarım ps duyan arkadaşlarınız sizi cafe gibi kullanmazlarŞahsen ben almaya cesaret edemem eşim oyun hastası olmasa dahi aldığımda zamanının büyük çoğunluğunu ona harcıyacağından adım gibi eminim..ssscc bencede çağır bir an önce kurtul onun stresiyle yaşama bizede bu hafta kaynanamla görümcem ve eşi oturmaya gelecek bende onun stresindeyim
spedyy işyerinde odasının kapısını kapıyınca kimse açamyıyor o çağırmadıktan sonra. eşimde ben diyo kapıyı kapatrım boş zamanlarımda oynarım arkadaşlarda gelir fian diyo bakalım gelsinde ondan sonra bakarız. Abimde benim çok sever duyunca direk sizdeyim diyince iyiki almışım dedim daha çok görcem abimiii
İyi sabahlar kızlar. Bugün bi keyifsizlik var bende de, dün baya yoğun geçti iyi dinlenemedim mi ne oldu bilmiyorum. Bi de kaç gündür evde yıka-kurut-yerleştir canım sıkılmaya başladı bugün bişi yapmak istemiyorum artık. El öpme gezme fasılları yeni başlıyor bizde de, bayrama kadar dolaşacağız artık. Sanki sıkılmaya başladım evlilik böyle bişi mi ki
speedy karşıdan gelecekler ve sadece amcada araba var. eşime msj attım şimdi cumartesi akşama gelsinler diye.
ewreka bir an eşinin yerinde olmak istedim. odamın kapısını kapatsam ve uykumu alana kadar uyusam ne güzel olurdu
balhuzur evlilik böyle birşey değil tabiki.
sen şimdi çok yorulduğun için sıkılmışsındır. yanlış hatırlamıyorsam sen evini kendin yerleştirip mutfak eşyalarını falan hep yıkayacaktın. bunlar ekstra işler olduğu için çok hırpaladın kendini muhtemelen. evinin düzenini oturttuktan sonra, herşey daha güzel oluyor.
yemeği, temizliği, ütüyü falan belirli zamanlarda yaparsın kalan zamanı eşine ve kendine ayırırsın.
ilk başlarda hepimiz aynı bocalamayı yaşadık hep temizlik her yer toplu olsun bilmem ne zamanla geçiyor ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?