Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın kızlar.
walla bu topiğin gelinleri peş peşe bebeklerini kucağına alacak gibi bir his oluştu birden içimde.
eşim kızımız olsun çok istiyor. adı da Kardelen. oğlumuz olursa Ata istiyor.
ben hiç düşünmedim çünkü hep farklı isimler ilgimi çekiyor. bir beğendiğimi sonra beğenmiyorum. Artık o günlere geldiğimizde düşüneceğim

speedy yorulmuşsun yine. bugün maçtan sonra uykusuz saatler bekler seni
kaşık salatasını merak ettim.

evreka benim eşimde 2 gündür hasta ama dün annem bize gitmiş özel ilgi göstermiş oğluna eve gittim hiçbirşeyi yok. maşallah:)

faceden yazdım canım

ya zaten birlikte oynıcağımız için sorun olmaz turnuva filan yaparız futbolda

sen dene bakalım nasıl olacak. size gelip oynayan da olmaz 2 niz oynarsınız.
bu akşam eşimin iş arkadaşları ile görüşücez. mesela 2 bekar erkek ikisini de çok seviyorum çk saygılılar.
ama evde bi de p3 olsa ben iyice yanarım

sanırım haftasonu benimde yemeğe misafirlerim olacak.
eşimin amcası ve halalarını çağıralım diyordum eşim hiç yanaşmıyordu.
sabah diyorki pazaramı çağır dedin cumartesiyemi arayıp söyliyim yengeme.
sabah sabah benim psikoloji iptal tabi yengesinden pek hazemediğim için.
önce psikolojimi toparlamam lazım sonra menü oluşturacağız kızlar.

sscc çağır kurtul bi de böyle stres yaşamamış olursun.
cumartesi çağır bence pazar sana kalsın dinlenirsin

İyiyim speddy teşekkür ederim...Bu aralar bi keyifsizlik var neden bilmiyorum havalardan sanırım ya da iki haftadır iznimde dinlenemedim ondan..Menün harika olmuş ama yorulcaksın gene baya...Evreka umarım ps duyan arkadaşlarınız sizi cafe gibi kullanmazlar Şahsen ben almaya cesaret edemem eşim oyun hastası olmasa dahi aldığımda zamanının büyük çoğunluğunu ona harcıyacağından adım gibi eminim..ssscc bencede çağır bir an önce kurtul onun stresiyle yaşama bizede bu hafta kaynanamla görümcem ve eşi oturmaya gelecek bende onun stresindeyim

Son düzenleme:

tamam canım haftaya elimde olacak bakalım bayrama kadar eşimle oynarım bayramda abim geliyor rizeden ona söyledim ozaman tatilde sizdeyim dedi o gelince artık koçişle abiş oynar bende onlara ellerimle ikram yaparım . İkisinide çok seviyorummmmmmm arkadaşlarına gelince bende severim ama oyun olunca heergün bizdede olmazlar herhalde dimi:44::44: 1 gün gelirler zaten çalışıyoruz

walaa canım bunlaraa ya anneleri geldiğinde yada çok sevdikleri arkadaşları geldiğinde canlanıveriyyorlar. bende şaşırdım dün gittiğimde gecesinde ateşlenen uyumayan ve uyutmayan adam yoktu karşımda. Bende merak ede ede gidiyordum yanına bid erken çıktım düşün yani ama iyi olduğu içinde mutluyum tabe uyudum dün gece

haklısınız aslında bir an önce çağırmak en iyisi.
gelsinler çıksın aradan.
ooooooooofffffffffffffffffff((((
speedy ben de cumartesi gelmeleri taraftarıyım sabahtan temizlik yemeği hallederim. pazarda dinlenirim.
ama amca cmrtsi çalışıyor galiba bilmiyorum. şimdi eşimi arayıp sormak istemiyorum.

bayram iznini güzel kullan ozaman iyice dinlen madem izninde dinlenemedin
aynı fikirdeyiz bizim evede bi sürü kişi gelir yani onun için gelmese bile mutlaka oynarlar ailemizde öyle çok genç erkke var ki cesaret edemem sanırım.
ama olsa eşimden çok oynarım gibi geliyor tekken falan bayılıyorum

güle güle kullanın canım inşallah ps3 cafesine çevrilmez evin en kötüsü eşinle anlaşma yap söz dinlesin :44::44:
bak mesela senin abin uzakta benim ki burada ilk başta müdavimi olacak kişidir kendisi geçen bi geldi bize elinde kablo neymiş bilgisayarı tv bağlayacakmış. birlikte contr mı ne ondan oynacaklarmış.
dedim ikinizi de o kablo ile bağlar asarım tavandan dizi izleyeceğim ben gece oynadılar

sen çağır amcası geç gelsin napalım.
kendinden fedakarlık yapma yani 1 gününü de kendine ayır..

Son düzenleme:

yok canım yaa gelmezler beni az çok tanıyorlar sert bir yapım var misafiri severim ama dozacını ayarlamalrı gerekiyor.bide ben tepkimi istemesemde direk belli ederim yüzüm direk asılır eşimde bunu bildiğinden ayarlama yapar baştan zaten söyledim aldım ama başından kalkmazsan bozuşuruz dedim oda yok işyerindede oynarım ben evde anca senle oynarım dedi allahtan rahat bir işi var arkadaşlarıyla orda oynasın

spedyy işyerinde odasının kapısını kapıyınca kimse açamyıyor o çağırmadıktan sonra. eşimde ben diyo kapıyı kapatrım boş zamanlarımda oynarım arkadaşlarda gelir fian diyo bakalım gelsinde ondan sonra bakarız. Abimde benim çok sever duyunca direk sizdeyim diyince iyiki almışım dedim daha çok görcem abimiii

İyi sabahlar kızlar. Bugün bi keyifsizlik var bende de, dün baya yoğun geçti iyi dinlenemedim mi ne oldu bilmiyorum. Bi de kaç gündür evde yıka-kurut-yerleştir canım sıkılmaya başladı bugün bişi yapmak istemiyorum artık. El öpme gezme fasılları yeni başlıyor bizde de, bayrama kadar dolaşacağız artık. Sanki sıkılmaya başladım evlilik böyle bişi mi ki

güle güle kullanın evreka.
walla ben evde karşıyım oyun konsollarına. ps3mü neyse.
kuzenimde ve en yakın kız arkadaşımda var. eşleri resmen onun karşısında yaşıyormuş.
tabi zamanla bunlarda da bağımlılık yapmaya başlamış. ve gelen gidenin haddi hesabı olmuyormuş.
benki evde nete bile ilk başlarda karşıydım birde oyun makinasını hiç istemem.

speedy karşıdan gelecekler ve sadece amcada araba var. eşime msj attım şimdi cumartesi akşama gelsinler diye.

mutlu tatilinde niye dinlenemedin ki. havaların da çok etkisi var sanırım keyifsizlikle. ben 2 haftadır her sabah geç kalıyorum ve öğlene kadar kendimi kötü hissediyorum

işyerin de bol bol oynasın ozaman eve seninle oynamaya gelsin

günaydın canım.
daha dur be dün 1 bugün 2 hemen sıkılma öyle evlilik böyle bişey değil sadece herkesin yaptığını sende yapıyorsun şuanda.. annemizin evinde hiç bişey yapmazken evlenir evlenmez bi çukara düşüyoruz. sonra ilk 1-2 ay kadar devamlı iş yapmak istiyoruz deli gibi temizlik,ütü bulaşık sanki hergüne misafir gelecek gibi bi süre sonra da bu koşuşturmaca bizi yoruyor hepsi bu.
sana tavsiyem kendini öyle çok işlerle yorma. hayatını bi düzene sok mesela ütülerini 1 güne bırak çamaşır yıkamak zaten zor değil yıka kurusun kaldır sadece temizliğini hafta da 1 güne tam anlamı ile indir ondan sonra evlilğiin tadını alacaksın

ewreka bir an eşinin yerinde olmak istedim. odamın kapısını kapatsam ve uykumu alana kadar uyusam ne güzel olurdu

balhuzur evlilik böyle birşey değil tabiki.
sen şimdi çok yorulduğun için sıkılmışsındır. yanlış hatırlamıyorsam sen evini kendin yerleştirip mutfak eşyalarını falan hep yıkayacaktın. bunlar ekstra işler olduğu için çok hırpaladın kendini muhtemelen. evinin düzenini oturttuktan sonra, herşey daha güzel oluyor.
yemeği, temizliği, ütüyü falan belirli zamanlarda yaparsın kalan zamanı eşine ve kendine ayırırsın.
ilk başlarda hepimiz aynı bocalamayı yaşadık hep temizlik her yer toplu olsun bilmem ne zamanla geçiyor ama:)

bende canım 3 günün ardından dün gece 1 gibi yattım deliksiz uyudum ama genede kendimi yorgun hissediyorum allahtan yarın yarım gün ardındanda tatil iyice dinlenirimm.

bende cumartesi alcam teyzemleri sabah temizlik yapar öğleden sonra yemeklere koyulurum ama napacağıma karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…