- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.581
günaydın canım.
daha dur be dün 1 bugün 2 hemen sıkılma öyle evlilik böyle bişey değil sadece herkesin yaptığını sende yapıyorsun şuanda.. annemizin evinde hiç bişey yapmazken evlenir evlenmez bi çukara düşüyoruz. sonra ilk 1-2 ay kadar devamlı iş yapmak istiyoruz deli gibi temizlik,ütü bulaşık sanki hergüne misafir gelecek gibibi süre sonra da bu koşuşturmaca bizi yoruyor hepsi bu.
sana tavsiyem kendini öyle çok işlerle yorma. hayatını bi düzene sok mesela ütülerini 1 güne bırak çamaşır yıkamak zaten zor değil yıka kurusun kaldır sadece temizliğini hafta da 1 güne tam anlamı ile indir ondan sonra evlilğiin tadını alacaksın
balhuzur evlilik böyle birşey değil tabiki.
sen şimdi çok yorulduğun için sıkılmışsındır. yanlış hatırlamıyorsam sen evini kendin yerleştirip mutfak eşyalarını falan hep yıkayacaktın. bunlar ekstra işler olduğu için çok hırpaladın kendini muhtemelen. evinin düzenini oturttuktan sonra, herşey daha güzel oluyor.
yemeği, temizliği, ütüyü falan belirli zamanlarda yaparsın kalan zamanı eşine ve kendine ayırırsın.
ilk başlarda hepimiz aynı bocalamayı yaşadık hep temizlik her yer toplu olsun bilmem ne zamanla geçiyor ama:)
Evet aynen sanki sürekli birileri gelecekmiş gibi evde teyakkuz halindeyimBi de üst katta kayınvalidem var ona çok gelen giden oluyor gelin görmek istiyorlar bende çıkıyorum haliyle. Düğüne gelemeyen komşular geleceklermiş dün bir tanesi geldi diğerleri ne zaman gelir bilmiyorum ama sürekli tetikte durmak insanı yoruyor galiba şöyle rahat rahat bi oturayım hiç olamadı balayı haftasından sonra... İşleri de düzene sokamadım henüz, evin düzeni tam oturmadı ki hala dolaplarda bazalarda birşeyleri değiştirip duruyorum. İnşallah o bahsedilen tadı bi an önce alabilirim zaten çabuk sıkılan bi yapım var [/B]
sppedy aslında bende evdekilerden giyinebilrim çünkü çeyizimle birlikte neredeyse bütün gardrobumu da yenilemiştim.
eşim daha ilk bayramlarımız diye almak istiyor.
kurban bayramını, kanlı görüntüleri, heleki taze et kokusunu hiç sevmiyorum ben de.
ilkgün biter inşallah gezilecek yerler de kalan günlerde tatil yaparız:)
Öyle çok yapma canım bırak kalsın zaten inan kalan da bişey yoktur.
sıkılmak istemiytorsan kendini çok yormaman lazım normalde çalışıyorsan rahat edersin çok fazla kaynanan falan gelemez.
gelse de benim ki gibi gelir tüm yemeklerini yapar öyle çok seviyorum bu yüzden onları Allah başımızdan eksik etmesin düşünceli insanlar
Evet bırakıcam artıkdışarıda çok güzel bi hava var bugün caddeleri sokakları biraz bilsem dolaşmak isterdim yaa eşim yorgun gelmese onunla dolaşacağız akşam ama onunda işleri yoğun bugünlerde. Evet benim kayınvalidemde iyi biri Allaha şükür yardımcı oluyor bana anaç bi kadın:) Yalnız çok aktif çok hareketli çok yoğun :))
sen neredesin istanbulda değil mi ?
Bursadayım canım buraya evlendim...
balhuzur çok yorma kendini. kullanacağın şeyleri yerleştir öncelikle. kalanları baza ya da dolapta dursun zamanla halledersin.
kaynananlada konuş mesela sana bir süre kimseyi getirmesin, yerleşince gelseler daha iyi olur diye açık açık konuş.
yeterlilik sınavına mı gireceksin yoksa:)
hımm anladım canım bende arkadaşım için gelmiştim Bursaya güzel memleket ama öğrenene kadar sıkılabilirsin
çık dolaş avmleri falan
off kızlar bugün çay misafirlerim var..10kişi falan olcaz sanırım..sabahtan beri ayaktayım......
menümü yazim belki fikir olur :)
zeytinli ve kuru domatesli muffin
patates topları
çikolata kremalı kurabiye
kereviz salatası
galete unlu börek
sosyete mantısı
yoğurtlu havuç salatası
kazandibi
nasıl sizce? :18:
Evet güzel bir şehir:) Merkezdeyiz Ulucami, kapalı çarşı, diğer tarihi yerler, mağazalar avmler hepsi yakın ama bilen biriyle dolaşıp öğrenmek istiyorum önce:)
off kızlar bugün çay misafirlerim var..10kişi falan olcaz sanırım..sabahtan beri ayaktayım......
menümü yazim belki fikir olur :)
zeytinli ve kuru domatesli muffin
patates topları
çikolata kremalı kurabiye
kereviz salatası
galete unlu börek
sosyete mantısı
yoğurtlu havuç salatası
kazandibi
nasıl sizce? :18:
günaydınnn kızlarr
azıcık geçmişe döndüm
speedy menün çok güzel
hafta sonuna benimde yemekli misafirlerim olucak bende liste yapıcam
Evet güzel bir şehir:) Merkezdeyiz Ulucami, kapalı çarşı, diğer tarihi yerler, mağazalar avmler hepsi yakın ama bilen biriyle dolaşıp öğrenmek istiyorum önce:)
ben çok merak ediyorum Bursayı giden herkes çok beğeniyor eşimin kuzeni var orda kışın gitmeyi düşünüyoruzz
Evet hepsine gittim canımzafer plaza mesela sana çok yakın oraya da gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?