- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.601
Hangi ilçede canım?
Zafer plazayı dün gelen misafirlerle konuşurken duymuştum ismi geçmişti birkaç kez ama nerde olduğunu henüz bilmiyorum:)
Zafer plazayı dün gelen misafirlerle konuşurken duymuştum ismi geçmişti birkaç kez ama nerde olduğunu henüz bilmiyorum:)
sscc iki haftadır iznimde temizlik ve misafirle uğraştım erkan kalktım oy üzden dinlenemedim vücudum çok yorgun malesef şimdide...Bal huzur bencede yorma kendini çok zamanla olacak şeyler ben ilk evlendiğimde haftada dört kez genel temizlik yapıyordumama şimdi oturdu rayına zamanla oturtursun sende
:)) İnşallah canım sağol.
Buraya yazınca ve cevaplar gelince rahatladım biraz ve yüzüm güldü yahusağolunuzzzzz cidden kızlar
balhuzur önceliği sınava ver o zaman. 7 ders diyince benim aklıma hemen mali müşavirlik yeterlilik geldi. pardon:)
zamanla herşeyi emin ol isteidğin gibi yaparsın.
Kızlar yatak örtüsünü artık sermesem yatağa erken mi olur, her sabah baya uğraştırıyor akşamları da kaldırılması uğraştırıyor daha pratik örtülerim var hemde güzeller onlardan kullansam :26:
Kızlar yatak örtüsünü artık sermesem yatağa erken mi olur, her sabah baya uğraştırıyor akşamları da kaldırılması uğraştırıyor daha pratik örtülerim var hemde güzeller onlardan kullansam :26:
ben çok beğendiğim bir örtüyü almama rağmen kaldırmam balayından sonraki 1 hafta içinde oldu bitti şimdi dolanın kanrında duruyor biri gelirse sermek için acaba kutusuna gerimi kaldırsam diyorum :)))))
selam kızlar amma çok konuşmuşunuz geçmişe bakamadım yawww :)
Günlük yatak örtüleri daha kullanışlı çok şıklarıda var çok özel misafirlerde seriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?