Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sağolun kızlar..

evet biras fazla oldu böle sayınca ama bizde böledir yaa masanın her santimetrekaresi yemekle dolmassa bizim hatunlar onu masadan saymazlar :) aman beğensinler de sorun diil..akşam da maç izlemeye arkadaşlar gelecekmiş zaten onlar da yer..bi taşla kuş sürüsü oldu bu menü

balhuzur önceliği sınava ver o zaman. 7 ders diyince benim aklıma hemen mali müşavirlik yeterlilik geldi. pardon:)
zamanla herşeyi emin ol isteidğin gibi yaparsın.

bursayı ben de çok merak ediyorum. netten falan okuduğum kadarıyla çok güzel bir yer.

pelinns seni çok marifetli gördüm canım. ellerine sağlık. menün oldukça zengin.

giz benim de misafirim var bana da oluştur liste

:)) İnşallah canım sağol.

Buraya yazınca ve cevaplar gelince rahatladım biraz ve yüzüm güldü yahu sağolunuzzzzz cidden kızlar

balhuzur önceliği sınava ver o zaman. 7 ders diyince benim aklıma hemen mali müşavirlik yeterlilik geldi. pardon:)
zamanla herşeyi emin ol isteidğin gibi yaparsın.

Henüz hiç başlayamadım çalışmaya bakalım inşallah çalışabilirim :26:

hmm herkesin akşam yemeğine misafiri var sanırım..geçenlerde benim de vardı..fırında et yaptım..etlerifırın tepsisine koydum arpacık soğan sivri biber mantar patates vs. de koydum attım fırına pişti bi güzel..ha bi de üstüne domates sos gezdirmiştim :) yanına pirinç pilavı yaptım..kızartma, yoğurtlu patlıcan salatası da yaptım mis gibi oldu..tavukla da yapılabilir bence..bi de içki sofrası olduğu için peynir tabağı hazırladım üzümlü kuru meyveli falan..fikir olur belki kızlar....

Kızlar yatak örtüsünü artık sermesem yatağa erken mi olur, her sabah baya uğraştırıyor akşamları da kaldırılması uğraştırıyor daha pratik örtülerim var hemde güzeller onlardan kullansam :26:

Bende kullanmıyorum yatak örtüsünü ama örtüyü bir ay sonra kaldırmıştım erken sanırım senin için biraz...

ben balayından döner dönmez kaldırmıştım uğraşamam die :) şimdi de eve ilk defa gelecek misafir varsa seriorum yoksa kaldırıorum hemen :))

ben çok beğendiğim bir örtüyü almama rağmen kaldırmam balayından sonraki 1 hafta içinde oldu bitti şimdi dolanın kanrında duruyor biri gelirse sermek için acaba kutusuna gerimi kaldırsam diyorum :)))))

selam kızlar amma çok konuşmuşunuz geçmişe bakamadım yawww :)

bende kaldırmıştım yatak örtüsünü zor oluyor çünkü

Selam hoşgeldin canım

benimde duruyor yatak örtüm ama günlük olanını çıkarttım pullu simli olanını kaldırdım. birazcıkta bunu kullanmayı düşünüyorum...

magrenta hoşgeldin

yatağı örtüsüz sevmiyorum ben günlük örtülerimi kullanıyorum.
tam hatırlamıyorum ama bende düğünden bir süre sonra kaldırmıştım. katlayıp çantasına koydum.
sadece misafir geleceği günlerde gelin yatak örtüsü:) seriyorum.
hatta salon ve oturduğumuz odadaki küçük halılarımı da kaldırdım açık renk olduğu için. onları da misafirden misafire seriyorum.

Günlük yatak örtüleri daha kullanışlı çok şıklarıda var çok özel misafirlerde seriyorum

Son düzenleme:
ben pullu yatak örtülerinden almadım normal örtü kullanıyorum çokta güzell oluyor kullanımıda görüntüsüde güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…